推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[建議] 王風雷傳

乜劍妖又練成快過戰鬥機嚜揖\咩?點解風雷咁輕易比個大仇人走甩

吾該吾好再糟質無敵喇!堂堂九陽神功,D輕功連風雷衫尾都蚊吾到

其实我真系吾多buy而家D龙珠式练功法!打到濒死边缘番生就升级、突破心魔又升级、克服电力又升级、由高手传功自动转帐过户又升级......成班人升级都好似系好突然。以前小虎的天残脚真系苦练番黎!如果好似黑龙电通D经络就升级、咁使鬼有祕笈咩!個個互抽到瀕死,或互相傳功(小虎傳比老虎,之後老虎又傳番比小虎)咪得?橫掂遲D都可以補充番。
本帖最近評分記錄
  • 休谷客 體力 +20 精品文章 2008-7-21 22:46
  • 休谷客 威望 +20 精品文章 2008-7-21 22:46
  • 冰河 體力 +16 精品文章 2008-7-21 20:08
  • 冰河 威望 +16 精品文章 2008-7-21 20:08

奇想:如果聖上學到九陰真經。會吾會陰陽調和,可以醫番好燒壞左既JJ之後使出九陽神劍頂峰:大陽莖

但低EQ, IQ, AQ,都可以做領袖,你吹咩又有奇遇,又有老豆輸送功力,又有名師指點,真係 行運一條龍

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-8-11 05:12 發表

十陽正式登場,龍虎門在王風雷傳宣佈進入倒數10、9、8、•••
吾使咁恕腄I仲有易根0.5戰紋之後又有0戰紋。仲有負戰紋未出!有排玩

引用:
原帖由 kinniku 於 2008-8-18 07:34 發表
劍妖一定冇死!
重要係吸晒種參D功力!
最後爆出黎咖第二個劍痴(天下無敵+無o者o者)!!!

跟手比成班正邪狗圍!!
最後風雷又一野打謝佢(雖然風雷已經唔記得左佢)!!
風雷傳一完......
九成係啦!劍妖身負陰世,再吸埋蔘聖陽世!咁咪又可以不勞而獲升級lor。難為左金鵬又被矮化!
話時話,N期前,金鵬吾係同劍妖試過一齊練功,咩日月兼修!點解無左下文?

我覺得九陽同一陽互扣呢個概念都幾有新意呀!其實話九陽係白蓮鎮教之寶都幾攪笑下。其本上,阿豬阿狗都識九陽神功!月仙兒、明鏡、黑白疆屍、韋驚世、伏虎.........。個個渣住份影印本去練都得啦!又吾係不傳之祕!伏虎都有八陽祕笈,同九陽神劍、小霹靂、大挪移!真係上網函授、開班授徙都得

咁既係吾係獨門武功啦!開影印機咪週街都識!伏虎都可以教小虎小霹靂啦。

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-8-27 03:24 發表

明白你的意思
1) 人是有私心的,伏虎疼愛小虎,當然願意為兒子花功力,但無敵個人咁多疑,你叫佢肯助真龍打通經脈,難矣!而且我到現在,都懷疑無敵傳位於真龍的誠意,我覺得無敵是用拖字訣!
2) 如果依照 ...
咁所以我一直吾buy傳功升level呢套!功力成日自動轉帳,傳完功又生鷗鷗、只下暫時跌watt!你吸下我、我又吸下你!一把劍又以棍法用到出神入化。 咁樣吾使發明棍、刀之類啦!

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-9-15 16:49 發表

會唔會係可以飛?
飛天係王風雷傳度已經吾算係乜野異能! 係練武之人最基本入門功夫

引用:
原帖由 魯魯修 於 2008-9-25 12:22 發表

如果鶩茼悀0u係達摩祖師,我又唔係好抗拒喎!

記得我以前睇過幾套武俠片、小說都講練洗髓經能反老還童。怎至有一套係講少年雍正為了長生不老而出家混入少林寺偷洗髓經;後來事敗,只偷學到金鐘罩、 ...
我絕對吾接受,除非佢改名做"科幻王風雷傳"啦,我就完全接受!

相關搜索目錄: 小說

金鹏应该都系二十岁出`,繨悁艦憐悒衰咁
乜達摩都係廣東人氏?兇跟空的讀音由國語讀出係完全不同音!

今期真係大格得有點過份

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-11-9 06:32 發表
金羅漢可能幫金如來,使他不用留在虛空世界,話唔埋金如來為了,報答金羅漢,比D舍利子佢,令金羅漢上11關!
其實要全如來復活都好容易je, 集齊七粒龍珠向神龍許願咪得lor. 橫掂風雷傳都超越現實!
說回故事,想問少林館班友黎參賽係有何目的?

應該係風雷準備出太陽拳,所以比副超蔡林戴定先!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。