推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-10 12:12 AM 發表
你 9-up
咩 喎 , 身 心 受 創 就 自 然 多 幻 覺 o架 啦 ....

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-10 12:33 AM 發表
咁得意....
姐 姐 唔 好 笑 人 啦 ....

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-10 01:23 AM 發表
哦......來來來.............
姐妹錫錫...
我最鐘意...........青.......頭...仔.....既.......
咁 錫 法 好 易 咩 咩 o架 姐 姐 ....

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-10 01:33 AM 發表
好 衰 o架 你 ....

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-10 01:52 AM 發表
o倚 ! 姐 姐 成 日 笑 人 o既 ....

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-10 01:59 AM 發表
好 餓 ! 出 去 食 個 消 夜 先 !

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-1-10 02:04 AM 發表
好 餓 ! 出 去 食 個 消 夜 先 !
噢 .... 飽 暖 思 床 褥 ....

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-1-10 02:39 PM 發表
4P~,~GOOD~WAKAKAKKAA
你 尋 晚 o岩 o岩 起 完 三 飛 ?

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-1-17 11:45 PM 發表
大哥~又一路做野一路上網~.~
佢 係 等 運 到 , 但 最 好 o的 運 唔 好 來 ....

DLLM , 咁 又 十 版 ....

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-21 11:37 PM 發表
你過埋黎啦,141版冇前途�
妖 ....

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-22 11:33 PM 發表
都話陀地,鍾意返就返唔返就唔返!
不 過 話 時 話 , 呢 類 女 o既 好 處 係 有 狼 狗 o既 機 會 冇 咁 大 。

BTW , 你 又 將 某 仁 條 thead 毀 滅 於 無 形 ? 真 爽 快 !

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-31 19:14 發表
有數一定要返,冇數就關人!
我 地 應 該 爭 取 o的 NC 每 五 日 出 糧 一 次 !

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-1-31 22:46 發表
我諗佢真係想5日上去一次,聽聞話最多囡囡返工就係出糧日

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-8 20:34 發表
千年老妖.....
一 個 「 中 坑 」 、 一 個 「 千 年 老 妖 」 , 加 埋 都 唔 知 幾 多 個 少 女 俾 佢 地 化 金 為 木 and/or 化 金 為 盒 ....

引用:
原帖由 samman149 於 2007-2-8 19:30 發表
嘩, 你係中坑我地咪係千年老妖
你 係 千 年 老 妖 , 咁 我 咪 係 King Kong 科 學 怪 人 !?

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-13 16:04 發表
唉 , 真 係 影 衰 晒 我 地 o的 男 人 ....

所 以 話 , 呢 度 成 班 兄 弟 無 論 貌 似 謝 霆 鋒 定 係 科 學 怪 人 , 一 招 溫 柔 已 經 lum 到 好 多 女 ....

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-13 15:53 發表
其中一個 PK 問我,(XX呀...你對波都好似幾大 WOO,好白,唔知會唔會好滑呢)
同 埋 , 如 果 公 司 唔 詐 形 就 唔 好 太 低 胸 啊 , 陀 地 場 應 該 唔 係 咁 嚴 格 。 但 你 o的 大 班 帶 女 入 女 都 好 似 冇 乜 章 法 , 唔 係 點 理 邊 o的 女 夾 邊 o的 客 ....

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-13 16:33 發表
我福大命大...無事... 不過,我塊面同個頭好鬼痛,因為我比 D PK 打到我..
無錯一招 溫 柔 已 經 lum 到 好 多 女..
o的 女 淨 係 話 我 好 斯 文 and/or 溫 柔 , 冇 話 過 我 靚 仔 ....

你 塊 面 痛 , 咁 我 都 加 入 你 o既 行 列 啦 !

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-13 16:57 發表
做女仔真幸福,又有古古版主錫錫!
阿 sir , 我 .... 冇 做 版 主 好 耐 喇 ....

引用:
原帖由 samman149 於 2007-2-13 17:00 發表
當佢地未見你變身成加騰鷹前先會甘講
我 .... 我 加 藤 鷹 o個 陣 都 加 藤 得 好 溫 柔 o架 ....

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-13 16:56 發表

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-13 17:26 發表
阿古似朱古力波
嘩 ! 我 都 想 做 朱 古 力 波 呀 ! N 年 前 佢 爪 到 川 島 爆 晒 水 ( 川 島 o既 潮 吹 只 此 一 次 ) , 搞 到 川 島 幾 嗲 呀 ....

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-13 17:29 發表
可能係朱古力lin........
咩 喎 , 牛 奶 朱 古 力 之 嘛 , 唔 係 黑 朱 古 力 ....

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-2-13 17:35 發表

唔知可以去邊樹先搵得番段片睇
我 有 VCD , 但 o係 倉 底 ....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。