推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 02:20 PM 發表

咁我咪有排都找你唔到?
記唔記得應承我呀
記得

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-25 02:24 PM 發表

快 o的 睇 醫 生 啦 傻 妹 ! 咁 吽 落 去 唔 係 辦 法 啊 ....
尋日睇撚左啦...星期6病到依家啦,,,個人好撚燥呀...
病好dd我又返工飲酒...飲完又勁病...又食藥啦...
食完好dd又返去飲酒...同埋唔開心喊完索茄...
仆街啦...今日就咁樣啦...真係吹撚漲...好興囉...

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-8-25 02:26 PM 發表

乖乖,唔好唔開心.
又該撚到豬西咁...唔撚制呀...返一日唔返一日...
睇e生都曬撚曬d $$囉...
搵埋都唔夠睇e生~~~~
尋日我坐一抬3個客既...
我坐個25,6歲男仔...
佢有事早走...屌佢個咀...
我病到想放工果時半夜2:00佢返返黎玩...=.=
但我病到痴痴地...d大班見佢上左黎想唔比我放工...
我咪興興地話...[ 佢返黎又點姐...你依家比咩抬我坐我都屌鳩d客... ]
咁先走得...

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 02:26 PM 發表
小妺妺真犀利,你一己之力搞到依板N年都冇咁熱鬧.
重有D退体老兵出現番
退体老兵???邊到呀??

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 02:31 PM 發表

心病還需心藥醫,看來妳唔只身体有事,個心重有事
我個心係有事呀...出世果時有先天心漏架..你點知架...

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-25 02:36 PM 發表

你 好 似 我 以 前 某 條 女 , 講 o野 真 係 十 足 十 ....

我 o個 陣 都 係 抱 o下 佢 錫 o下 佢 , 低 低 B B 咁 佢 就 開 心 番 。

o係 網 上 呢 個 環 境 , 我 真 係 反 應 唔 倒 ....

...
唔知...我唔錫自己架...我中意比人就...比人哄...

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-8-25 02:38 PM 發表

邊樹有禁多小妹妹
小妹妹...大姐姐...

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 02:39 PM 發表

同妳傾緊果D,包括埋我
我地出來玩最多果陣,我諗妳讀緊小二.
=0=" 有無咁勁呀.....
我話比你地知啦...
妹妹我18歲...

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-25 02:39 PM 發表

同 你 吹 緊 水 o既 兄 弟 們 , 大 部 份 都 已 經 係 退 休 老 兵 。  
咁又上黎攪攪鎮既~~~~

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 02:41 PM 發表

小妹妹D姊妹咪有law
你諗大左~~~哈哈哈

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-25 02:43 PM 發表

有 人 錫 有 人 哄 係 好 幸 福 , 但 施 比 受 更 有 福 。
施 比 受 更 有 福...
呢句唔識解....

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 02:43 PM 發表

咁重勁,可能讀緊幼稚園 Tim
一路打字~一路咳~路到豬西咁~

相關搜索目錄: 幼稚園

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 02:45 PM 發表

因為退休老兵專搞小妹妹的
攪我啦...我要野到你地個個都發燒~咳~傷風~

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-25 02:47 PM 發表

即 係 被 愛 、 被 錫 、 有 人 關 心 , 冇 錯 係 幸 福 , 但 愛 人 、 錫 人 、 關 心 人 o既 人 其 實 更 幸 福 。
唔制..

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 02:52 PM 發表

咁重唔PM我知妳係邊返工.
提早話我知la,吾係點野到我
今日我唔返工啦又~

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 02:56 PM 發表

話定先la,我今日都吾得la.

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 02:58 PM 發表

咁重唔PM我
p左

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-25 03:04 PM 發表

傻 妹 , 你 好 可 愛 ....
咁都好可愛~~~

又唔落雨...天陰陰...
/.\

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-25 03:13 PM 發表

好 ! 我 要 出 發 買 一 o的 用 o黎 降 火 o既 東 西 , 夜 o的 見 !
吹氣mary呀??

引用:
原帖由 roger21 於 2006-8-25 03:14 PM 發表
呢度都幾熱鬧喎!我都入嚟八吓先。Hi,靚妹你好,咁多位 brothers 好嗎?睇了這麼多篇,我覺得 brothers 們講得好啱,唔好"扯"得太盡呀靚妹!你重後生,唔掂咪休息多兩日囉!駛鬼同佢 ...
嗯~我會啦~今日都唔返啦~

引用:
原帖由 roger21 於 2006-8-25 04:38 PM 發表

係啦!靚妹做咗咁耐有冇遇過甚麼奇怪的客人呢?我很耐都沒有去了,因覺得價錢太過飄忽了,非常之難明!
我做左2個月都唔夠~不過怪人好多~

引用:
原帖由 JACKY6237 於 2006-8-25 04:38 PM 發表

而家返工未呀靚女?
今日唔返呀

引用:
原帖由 roger21 於 2006-8-25 04:40 PM 發表
靚妹走了?
無走

引用:
原帖由 JACKY6237 於 2006-8-25 04:58 PM 發表

係啦,我岩岩黎佢就走,都唔知我係咪趕鷄捧><
唔係呀..我病左唔返工~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。