推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 08:18 PM 發表

我冇隊過入去,你冇理由睇到.
我日日偷睇你沖涼架~~~~

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-23 08:18 PM 發表

點變態法呀?
人人唔同架...有D好有D唔好~你問佢地囉~哈哈~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 08:22 PM 發表

我日日偷睇你沖涼架~~~~
我唔涼架播

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 08:23 PM 發表

人人唔同架...有D好有D唔好~你問佢地囉~哈哈~
你儱N思係有D好變態有D唔好戀態係咪?

睇TV,遲D再傾.

靚妹同志,你暈左呀?

人黎呀,人黎呀,陀地靚妹啜到暈左呀

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 08:45 PM 發表
人黎呀,人黎呀,陀地靚妹啜到暈左呀
岩岩食緊飯呀...死野..你食左飯未呀??

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 08:47 PM 發表

岩岩食緊飯呀...死野..你食左飯未呀??
阻住你啜飯,唔好意思,
我食左飯,
發燒仲食飯,好野

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 08:49 PM 發表

阻住你啜飯,唔好意思,
我食左飯,
發燒仲食飯,好野
我星期日燒到依家啦..好似慣左咁囉..尋日如果唔係返工飲酒~抖多日我諗一早無事啦...
依家喉嚨痛把聲沙到好似男人咁呀

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 08:53 PM 發表

我星期日燒到依家啦..好似慣左咁囉..尋日如果唔係返工飲酒~抖多日我諗一早無事啦...
依家喉嚨痛把聲沙到好似男人咁呀
你係返茶舞定晚舞?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 08:57 PM 發表

你係返茶舞定晚舞?
茶舞到晚舞都會..唔定架..
有時下午3:00返到半夜1,2:00...
有時下午4,5:00返到11:00就算...
有時3-5:00 返到半夜3:00...

試過下午4:00返到天光5:00...
就係咁...就病左啦...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 09:04 PM 發表

茶舞到晚舞都會..唔定架..
有時下午3:00返到半夜1,2:00...
有時下午4,5:00返到11:00就算...
有時3-5:00 返到半夜3:00...

試過下午4:00返到天光5:00...
就係咁...就病左啦...
你間場總數有幾多個陀地呀?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 09:06 PM 發表

你間場總數有幾多個陀地呀?
唔知呀...
好細間架咋...細到無人有...
有幾人就真係唔知LU~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 09:07 PM 發表

唔知呀...
好細間架咋...細到無人有...
有幾人就真係唔知LU~
有幾細呀? 10間房有冇?

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 09:09 PM 發表

有幾細呀? 10間房有冇?
有~~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 09:12 PM 發表

有~~~
咁點算細呀,陀地加北姑冇100都幾十人啦

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 09:14 PM 發表

咁點算細呀,陀地加北姑冇100都幾十人啦
我一星期返5-6日...見黎見去都係果D女~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 09:18 PM 發表

我一星期返5-6日...見黎見去都係果D女~
係夜場入面,有好多野係人見唔到,而個D野見到你呢

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 09:20 PM 發表

係夜場入面,有好多野係人見唔到,而個D野見到你呢
哦..咁呢D野我相信咩地方都會有囉...
驚我會囉..但我覺得我唔攪佢佢唔攪我~各有各生活...
佢地有佢地既世界..我地唔同世界姐...正如無黑又點會有白..??!
我又無殺人放火...驚完咪算...

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 09:25 PM 發表

哦..咁呢D野我相信咩地方都會有囉...
驚我會囉..但我覺得我唔攪佢佢唔攪我~各有各生活...
佢地有佢地既世界..我地唔同世界姐...正如無黑又點會有白..??!
我又無殺人放火...驚完咪算...
估唔到你年紀輕輕咁識唸野?打字又咁快,你以前做文職架?

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 09:28 PM 發表

估唔到你年紀輕輕咁識唸野?打字又咁快,你以前做文職架?
梗係唔係啦~我做到文職洗鬼做呢D咩~~我讀書唔叻...
我唔係識諗野...細路女唔撞下板唔識大架MA...
所以唔到我驚唔到我諗...
見唔到咪多謝佢地關照住錫住小妹我囉...
見到咪[ 唔好意思..細路女唔識世界...唔左你地...]就走去多人既地方囉...
有時D野..見到可能未必驚..未見果時自己諗埋一邊..無都變有啦...
我地同佢地個世界都係互相幫助姐...

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 09:37 PM 發表

梗係唔係啦~我做到文職洗鬼做呢D咩~~我讀書唔叻...
我唔係識諗野...細路女唔撞下板唔識大架MA...
所以唔到我驚唔到我諗...
見唔到咪多謝佢地關照住錫住小妹我囉...
見到咪就走去多人既地方囉...
有時D野.. ...
你成日撞板架,有冇得罪過D客?有冇俾人打?

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 09:41 PM 發表

你成日撞板架,有冇得罪過D客?有冇俾人打?
唔係呀...我無比人打過喎...
我知自己坐唔到果D我會彈個客抬..OR 唔多出聲...木口木面等佢彈...
咁就唔洗曬大家時間...你有你搵第2件開心..我有我坐第2個快樂...
撞板就無既..不過我講野好直..把日唔收囉..如果D玩得D既客我都會粗粗老老D...除非真係個客好好好好C 文啦..如果唔係我都唔想扮野...
返工姐..又唔係打巴~唔中意咪彈囉...我唔想做到咁假喎...
我係點就點...岩玩咪當FD咁玩...我都係當識多個FD咋MA~
我又唔會一世做呢行既...好頭好尾咪算囉...
有一次我同個大6妹一齊坐抬...
個客吹水話下次請我地食魚次...咁講真大家攪氣氛無咩所謂..
我咪笑一笑囉..個大6妹好大返應..
[ (勁笑)嘩..係咪真架..好呀好呀... ]
嘩...呃到真係搵鬼信囉...之後個客同佢扑扑..
我同我坐個客唱K飲酒同望住佢地~
佢又話[ 無一條仔好似你咁耐架..好勁呀..]
我聽完真係笑左出黎...好彩我個客幫我...扮傾計咋..

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 09:50 PM 發表

唔係呀...我無比人打過喎...
我知自己坐唔到果D我會彈個客抬..OR 唔多出聲...木口木面等佢彈...
咁就唔洗曬大家時間...你有你搵第2件開心..我有我坐第2個快樂...
撞板就無既..不過我講野好直..把日唔收囉. ...
係你地面前做,
你講到我都興恰恰,
唔得,我要用凍水沖涼訓覺,你唔好裝我涼呀
下次傾過bye

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。