推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

94 1234
發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 老手 於 2006-8-20 01:11 PM 發表
大6女仔更係冇香港女仔咁好啦~ 講feel架麻
但 最 好 都 係 鬼 妹 , 可 ?

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-21 07:14 PM 發表
引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-21 12:19 PM 發表
但 最 好 都 係 鬼 妹 , 可 ?
鬼妹除左波大仲有咩好...=.="""""""
當 你 熊 熊 烈 火 , 但 除 o左 鬼 妹 之 外 又 冇 乜 選 擇 o既 時 候 , 咁 ....
話 時 話 , 其 實 鬼 妹 唔 一 定 大 波 o架 。
引用:
有時我唔明...有d客會唔唱歌,,唔差妹,,,唔飲酒,,,又唔多手...
但問抬果時又唔彈你走...都唔知做咩好...2個人唔出聲係到睇電視...
呢d人其實想點???help...
某 人 名 句 ︰ 「 要 做 些 甚 麼 , 不 是 看 他 的 嘛 , 是 看 你 的 嘛 ! 」

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 08:01 PM 發表
係喎...我病到傻左...
無喎...唔覺有靚仔囉...
D靚仔死曬
o係 呢 條 thread 出 現 過 o既 起 碼 有 三 個 絕 對 溝 死 女 o既 仔 仔 , 但 我 暫 時 唔 話 你 知 係 邊 幾 個 。

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 12:14 AM 發表
咁叫佢地小心比我食左~~~
網 友 G 好 靚 仔 , 成 個 謝 霆 鋒 咁 , 我 諗 你 好 大 機 會 沉 佢 船 , 但 佢 未 必 沉 你 。  

網 友 S 就 斯 文 得 o黎 好 man , 但 你 要 主 動 , 佢 慣 o左 打 上 風 波 , 好 少 主 動 溝 女 。

網 友 E 就 有 個 朵 叫 淫 賤 熱 線 , o的 兄 弟 成 日 請 教 佢 好 多 o野 。 但 佢 唔 係 咁 o岩 陀 地 o靚 妹 , 一 係 要 中 女 一 係 就 北 北 , 你 應 該 食 唔 倒 佢 , 呵 呵 呵 呵 ....

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-24 12:19 AM 發表
一定唔係我lor
我 未 見 過 你 o者 , 見 過 o既 話 你 可 能 係 第 四 個 。

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 12:36 AM 發表
你基架..咁清楚既..
好驚呀...哈哈哈~唔通係姊妹~~~~
我 可 以 保 證 我 地 四 個 都 唔 係 !

其 中 一 個 直 頭 連 腳 底 按 摩 都 一 定 要 女 女 先 得 , 否 則 會 頂 唔 順 起 晒 雞 皮 ....

但 我 同 網 友 E 加 上 某 些 兄 弟 o既 關 係 , 旁 人 睇 o黎 有 時 都 幾 斷 背 o架 ....

至 於 點 斷 背 呢 , 故 事 太 長 太 複 雜 , 見 面 先 話 你 知 啦 !

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 12:49 AM 發表
哈哈~~~都唔知係唔係既~~~~
咁 我 地 又 未 見 過 面 , 你 唔 係 好 信 都 唔 奇 o既 ....

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-24 12:56 AM 發表
麻甩佬邊有秘密架!
咪 係 ! 我 都 淨 係 講 o左 三 個 最 溝 死 女 o既 兄 弟 , 其 他 o的 都 未 講 ....

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 11:11 AM 發表
嚇死人都有份~~
你 又 知 嚇 死 人 !? 哼 !

過 兩 個 禮 拜 搵 你 隻 抽 !

但 我 淨 係 唱 歌 o架 咋 , 飲 酒 、 猜 枚 都 好 廢 , 你 .... 會 唔 會 彈 我 呢 可 ?

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 11:39 AM 發表
唔信...我d爸爸會同我頂酒架...
我d爸爸差妹好勁...唔食煙就真係好少有...
極品爸爸...
佢 做 爸 爸 已 經 做 到 出 神 入 化 o既 境 界 , 帶 女 女 俾 兄 弟 命 中 率 高 到 嚇 死 人 。 對 兄 弟 、 客 人 、 女 女 都 好 到 無 o野 講 , 所 以 佢 冇 做 之 後 有 一 次 返 去 跳 一 part , 結 果 全 場 o既 索 女 圍 住 佢 想 佢 坐 ....

最 勁 係 佢 成 日 企 o係 鐘 房 旁 邊 , 永 不 call 客 , 只 有 o的 客 call 佢 , 而 且 經 常 聽 到 o既 對 白 係 ︰ 「 無 女 呀 ! 無 房 呀 ! 走 走 走 ! 去 第 度 ! 」

又 或 者 ︰ 「 女 就 冇 o勒 , 房 就 有 一 兩 間 , 你 上 o黎 飲 杯 囉 ! 唔 通 帶 扒 你 坐 咩 ? 不 過 , 你 真 係 要 坐 o既 , 我 都 會 帶 o既 , 帶 件 扒 之 中 最 唔 扒 o既 俾 你 囉 。 」

結 果 , 班 兄 弟 俾 佢 訓 練 到 , 打 俾 佢 而 佢 竟 然 答 ︰ 「 哦 , 四 個 呀 話 ? 多 就 冇 喇 , 都 有 幾 個 OK o既 。 」 我 地 就 好 似 中 六 合 彩 咁 極 速 衝 晒 上 去 ....

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-24 02:20 PM 發表
但係又咁講~~~~~~你會唔會一見面就摷你O既朋友丫?
如果唔會~~~~咁佢都唔會彈你O既~~~~
我 地 o的 斯 文 人 , 見 到 無 論 係 女 又 好 、 係 朋 友 又 好 , 梗 係 一 見 面 就 又 車 又 摷 o架 啦 , 下 話 ?

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 02:45 AM 發表
我放工啦~好慘呀..把聲愈黎愈衰~就出唔到聲啦~
唉...飲飲飲~
抱 抱
錫 錫

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2006-8-25 09:47 AM 發表
死佬!!!
老 同 學 L 話 我 ︰ 「 睇 見 你 o的 書 都 知 你 濫 。 」

而 且 仲 好 冇 原 則 添 ! 撫 心 自 問 , 假 如 兩 星 期 前 o係 北 京 o既 係 我 , 而 同 網 友 E 有 同 一 遭 遇 , 我 一 定 已 經 忍 唔 住 o卓 o左 「 小 女 孩 」  咯 。 但 其 實 個 o靚 妹 我 連 個 樣 係 點 都 唔 知 , 淨 係 聽 網 友 E 形 容 , 我 已 經 流 晒 喇 ....

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-8-25 12:14 PM 發表
咩 o窩 ?

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-25 01:14 PM 發表
我地如果真係乖,就唔會係咁搵xd吹水啦~~~哈哈!
但 而 家 係 我 地 幾 個 退 休 老 兵 o係 度 吹 水 o窩 ....

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 01:09 PM 發表
哦....咁乖
九 九 佢 ....

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-8-25 01:57 PM 發表
古古,你好!!
點 呀 你 ? o的 慾 火 出 o左 未 呀 ?

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 02:03 PM 發表
你咁笑法,唔通佢
佢 邊 有 乖 過 丫 , 只 係 時 間 少 o左 好 多 o者 ....

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-8-25 02:13 PM 發表
未呀
本來今日出o家.............,可是有人去唔到
直 頭 係 繼 《 手 機 》 之 後 又 一 巨 獻 ︰ 《 銀 包 》

已 經 狂 笑 o左 一 個 上 午 ....

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 02:17 PM 發表
好辛苦~把聲仲係出唔到~好辛苦呀
快 o的 睇 醫 生 啦 傻 妹 ! 咁 吽 落 去 唔 係 辦 法 啊 ....

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-8-25 02:23 PM 發表
你好黑心呀!!
成 個 過 程 真 係 好 X 好 笑 呀 , 下 次 見 面 講 你 聽 !

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 02:27 PM 發表
尋日睇撚左啦...星期6病到依家啦,,,個人好撚燥呀...
病好dd我又返工飲酒...飲完又勁病...又食藥啦...
食完好dd又返去飲酒...同埋唔開心喊完索茄...
仆街啦...今日就咁樣啦...真係吹撚漲...好興囉...
你 好 似 我 以 前 某 條 女 , 講 o野 真 係 十 足 十 ....

我 o個 陣 都 係 抱 o下 佢 錫 o下 佢 , 低 低 B B 咁 佢 就 開 心 番 。

o係 網 上 呢 個 環 境 , 我 真 係 反 應 唔 倒 ....

但 都 係 o個 句 啦 , 要 學 識 錫 自 己 呀 , 知 道 嗎 ?

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 02:32 PM 發表
退体老兵???邊到呀??
同 你 吹 緊 水 o既 兄 弟 們 , 大 部 份 都 已 經 係 退 休 老 兵 。  

引用:
原帖由 fuk 於 2006-8-25 02:39 PM 發表
同妳傾緊果D,包括埋我
我地出來玩最多果陣,我諗妳讀緊小二.

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-25 02:38 PM 發表
唔知...我唔錫自己架...我中意比人就...比人哄...
有 人 錫 有 人 哄 係 好 幸 福 , 但 施 比 受 更 有 福 。

94 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。