推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 擺明吹車水

arm arm 走 左 去 Uwants 同 Discuss HK 果 邊 行 左 轉 果 邊 個 chat room  咁 Q 多 人 既

引用:
原帖由 allure 於 2009-5-31 00:29 發表

好似我而家公司既形象幾入屋... 個個都淨係記得我而家公司咁...
好似連狄sir都係facebook搵我做 sustainable driving group既 officer...
但佢應該忘記左, 我已經無渣車好耐...
唔 係 我 地 最 記 得 一 定 係 山 頂 間 退 休 山 莊
邊 有 D 工 咁 好 做 架 太 眼 紅 啦

相關搜索目錄: Driving

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-5-29 14:55 發表
Hi there 你個死人頭, 就係冇講 hi there 就冇左獎金.
錢 財 如 浮 雲 唔 好 睇 咁 重 呢 D 野
由 其 你 要 加 薪 或 出 花 紅 作 為 老 闆 一 定 要 咁 同 你 講

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-6-3 05:21 發表
尋晚兩點渣返架車番黎. 原來個催化器爛了, 死氣喉塞住, 通左就嘜事都冇啦

好彩冇信間車房話換波箱, 唔係就傷上加傷.
你 夠 景 搵 咩 車 房 整 車 架

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-6-3 19:52 發表
每個月都有人黎 check 我地服務好唔好. 上次咁好彩我 serve 個密探, 就係冇同佢greeting, 就比佢扣左 16 分, 冇獎金就算啦, 仲大大隻字寫 hoi 冇同佢 greet, 感覺十分 unfriendly. 而家日日返工經理都 hi ther ...
咁 冇 計 啦!!!
你 一 定 要 以 身 相 許 報 答 佢

我 重 要 食 飯 架

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-6-10 20:22 發表
架車冇左個催化器之後好似大咬左. BEAST 話行長途會慳油, 短程就差D. 究竟係什麼道理呢????
今日有返 KIWI BURGER.
你 手 波 定 自 動 波???
個 催 化 器 壞 左 你 唔 係 換 果 個 係 折 走 左 佢 冇 用 ???
冇 左 催 化 器 架 車 緊 係 大 食 左 啦.......
家 下 果 邊 冇 驗 Co2 架 咩 ??? 我 果 時 冇 左 催 化 器 係 廠 驗 唔 到 車 架 喎
你 架 車 如 果 係 手 波 的 話 有 冇 覺 得 架 車 上 高 轉 好 力 左 快 左 爽 左 D 喉 聲 好 左 不 過 起 步 冇 咁 好 力 左

原 來 有 私 人 驗 車 中 心

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-6-20 18:12 發表
唔洗知點解啦. 架車明顯地慳左油, 每缸油行多成70KM.
呀????????????????????? 第 一 次 聽 會 咁

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-6-22 05:35 發表
大佬要過一間小老麥做阿頭. byebye 啦
跟 佢 走 lo

新西蘭 42歲男子賽姆患肌肉萎縮,周日晚向家人說要自殺,之後坐着輪椅,手持鳥槍和步槍,在基督城市郊寓所外亂槍掃射近 100發子彈,一名警員和鄰居中彈受傷。最後賽姆遭警方射殺。他曾埋怨不堪生活折磨。

射 成 百 發 都 係 中 兩 個 呢 D 事 真 係 NZ 先 會 有

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-7-5 05:24 發表
散彈槍, 射程 30米, d警察100米外圍佢. 中頭獎果個好似比石仔打中咁, 你話個情況幾危險! 唔明的是點解d警察下下都要射致命點? d sniper 打手腳唔得咩?
唔 得 !!! 平 時 以 經 冇 野 做 有 機 會 重 唔 打 爆 你  
有 冇 一 槍 打 爆 個 頭 冇 就 真 係 好 留 手 架 啦
警 察 如 果 打 手 打 腳 除 時 爆 大 wok

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-7-14 17:39 發表
唉! 尋日入爆個油缸, 今朝就減左價. 苦命呀.
\
小 事 啦 香 港 加 tim 呀

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-7-15 15:41 發表
nz 係咪都係自助入油同埋俾錢 ?
一 D D 地 方
不 過 多 數 都 係 自 助 入 油 同 埋 俾 錢

睇 見 佢 咁 都 唔 知 講 咩 好,
咁 大 既 大 話 都 講 得 出 口
人 地 未 夠 18 你 先 咁 講 唔 好 當 全 香 港 人 傻 架
蘋 果 重 要 話 有 情 有 義 都 唔 知 係 攞 景 定 贈 慶

最後恩客有情有義
援交少女王嘉梅性交易時招惹殺身之禍,賠上性命。然而,短暫的援交生涯,亦有對她有情有義的顧客。她遇害前的最後一位客人、 29歲的電腦程式員胡建邦,對她表現體貼,見她疲倦,便取消交易,但仍給她 2,000元離去。
胡建邦供稱,去年 4月 21日或 22日瀏覽援交網站而認識王嘉梅( Kimi),翌日相約進行性交易,議價 1,500元。胡表示, Kimi曾說過遭客人欺騙,故按她要求交易前先付肉金。

無性交照付錢
首次性交易後,他跟嘉梅保持聯絡。至同月 27日凌晨,相約到深水埗的世運臺酒店,惟嘉梅抵達後表示疲倦,兩人沒有性交。嘉梅一睡至天光,至翌日上午約 11時半,二人離開酒店,往深水埗港鐵站各自離去, Kimi聲稱約了朋友。胡表示,雖然沒有進行交易,但仍給了她 2,000元,他坦言:「因為覺得佢都陪咗我一晚,唔想佢白白咁出嚟!」
胡表示,此後再無法聯絡嘉梅,網上亦不見她蹤影。至同年 5月 7日,他瀏覽網上新聞,看到一則新聞指稱有人失蹤,他看相片懷疑正是自己認識的 Kimi,遂主動報警。

相關搜索目錄: 電腦 酒店

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-7-21 23:23 發表
邊個敢唔信呀
信 一 定 信

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-7-22 05:23 發表

怪獸先生話運動員係會年青d, 講完我兩個肥仔叫我買運動鞋. 跑左幾朝就放棄了. 話等 summer 再跑.
叫 佢 地 去 游 水 啦
游 水 對 身 體 好 呀

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-7-22 10:23 發表
由其是果d "插人可以插到攞獎" 果d
你 呢 句 我 諗 左 成 分 鐘
因 為 第 一 下 睇 到 呢 句 果 時 我 唔 係 諗 起 舊 版 主
我 係 諗 係 一 個 男 版 友 我 原 全 轉 錯 左 台

德 259車連環相撞
德國不倫瑞克鎮附近 A2公路,前天發生歷來最嚴重的汽車連環相撞事件。
多名司機在暴雨下超速行駛,汽車失控撞在一起,引發 259車連環相撞,
造成 66人受傷,更引致交通大擠塞(圖),車龍長達 40公里。

相關搜索目錄: 汽車

引用:
原帖由 allure 於 2009-7-22 22:46 發表

社長比一個男版友... 插?????????????      
唔 係 ~~~~~
我 諗 起 D 五 行 "熟" 水 既 朋 友

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-7-22 16:02 發表
今日阿 beast 的攝影師老友攞左d華埠小姐相比我睇, 佢話 11個中有9個送死. 只有兩個似d人形, 其中一個似人形的係阿 beast 另一個槍友的女兒.
NZ 果 邊 D 華 埠 小 姐 定 世 界 果 D 先??
華 埠 小 姐 讀 書 果 時 係 飛 機 識 過 一 個
去 到 返 到 香 港 係 電 視 見 到 我 先 知 佢 真 係 華 埠 小 姐
係 飛 機 到 佢 用 英 文 同 我 講 佢 係 去 join 華 姐 個 fucntion 果 時 我 諗 住 佢 係 嘉 賓
果 次 之 後 我 先 知 上 落 係 可 以 咁 大

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-7-24 01:57 發表
選完要去無線電視再選.
尋日先知beast原來有分秘撈--婚紗攝影, 產品攝影. 佢係做adminstration接生意. 佢e+做野都秘秘密密咁. 佢買左一支 shift and tilt 的怪鏡頭. 比我問佢先講.
佢 有 邊 行 未 做 過

相關搜索目錄: 婚紗攝影

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-7-24 22:19 發表
佢真係好雜. 唔怪得佢徒弟講佢最近瞓得4個鐘. 見佢日日返工都狂飲 long black. 我覺得佢似我學野慢上手生活會容易d.  至少我已經有自己的房子, 有收入就冇事啦. 佢就死供爛供, 同銀行打工.

雖然佢徒弟pa ...
性格所然, 冇法

相關搜索目錄: 銀行

Canon TS-E 系列 或 Rollei, Senar.....etc. 我 公司同屋企好多 佢要我賣D俾佢

引用:
原帖由 HOIYA 於 2009-7-28 16:32 發表
佢託我問你有冇 nikon 的 ts 鏡 要 wide angle. 究竟有嘜野用呢?
冇~~~ Nikon 我 只 係 用 來 影 水 底 野 冇 TS 鏡......
不 過 佢 要 wide 既 TS 鏡 影 咩??
好 多 野 用 Photoshop 攪 好 過 再 唔 係 整 個 adaptec 裝 架 Nikon 上 Sinar S2 好 過 啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。