推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 擺明吹車水

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-2-2 03:18 發表
冇錯所以我唔敢打電話搵beast , 佢又係一返工熄電話.  beast 見字請唔該得閒黎睇下你賣俾我的 laptop, 一熄 explorer 就彈個鹹網頁出黎. 有冇得整呀. 我又唔想俾個仔搞   

唔好話俾你老婆知你又同我免費整 ...
鹹 網 呢 D 野 似 自 己 野 返 來 架 喎

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-2-3 15:18 發表

鹹 網 呢 D 野 似 自 己 野 返 來 架 喎
hahaha..

好 在 奇 哥 冇 再 楂 E36 BMW........  13 街 醫 生 就 自 己 小 心 D 啦
寶 馬 車 頭 泵 把 藏 左 輪
警 方 有 組 織 罪 案 及 三 合 會 調 查 科 ( 俗 稱 「 O 記 」 ) 探 員 昨 深 夜 根 據 線 報 , 掩 至 長 沙 灣 發 祥 街 路 邊 , 拘 捕 一 名 男 子 , 並 拆 掉 一 輛 停 在 路 邊 寶 馬 房 車 的 右 前 輪 及 泥 擋 , 結 果 在 車 頭 「 泵 把 」 內 撿 獲 一 支 左 輪 手 槍 。 探 員 稍 後 將 疑 犯 押 往 李 鄭 屋 一 單 位 搜 查 , 案 件 至 今 晨 仍 在 調 查 中 。
消 息 稱 , 被 捕 男 子 38 歲 , 與 家 人 同 住 李 鄭 屋 和 平 樓 一 單 位 , 警 方 正 調 查 手 槍 的 來 源 , 以 及 他 與 偷 車 集 團 是 否 有 關 。

38 歲 男 子 被 捕
據 悉 , 專 責 調 查 偷 車 活 動 的 「 O 記 」 A 隊 探 員 昨 晚 11 時 許 根 據 線 報 , 在 長 沙 灣 李 鄭 屋 對 開 發 祥 街 路 邊 埋 伏 , 未 幾 , 一 輛 寶 馬 房 車 駛 至 , 並 停 在 路 邊 。 探 員 前 後 左 右 將 車 包 圍 後 , 將 駕 車 的 38 歲 男 子 拖 出 車 外 搜 查 。 同 時 , 探 員 立 即 取 出 工 具 , 拆 掉 寶 馬 房 車 的 右 前 輪 和 泥 擋 。 探 員 拆 掉 車 輪 後 , 在 車 頭 泵 把 內 找 到 一 支 左 輪 手 槍 。 據 悉 手 槍 無 子 彈 。 探 員 稍 後 再 將 寶 馬 房 車 其 餘 三 個 車 輪 拆 掉 檢 查 , 但 無 發 現 。

Thanks beast, you are so wonderful, but you forgot to install Chinese input. I don't think I can do it myself, tomorrow I'll take it to your workplace. Is it ok?

我個仔搞掂左啦...

Barry  打比我話你上星期奶左野.
I'll be back!

引用:
原帖由 keibeast 於 2009-2-9 06:46 發表
Barry  打比我話你上星期奶左野.
奶 左 D 咩 野 請 大 聲 講 出

有個大陸仔在停車埸同我架車搶路, 佢以為我一定要讓佢, 就走出馬路比我撞. 之後佢屈我錢, 我就拿拿聲報警. 之後警察話係我錯. 打比巴利仔, 佢黎同阿sir講左幾分鐘. 之後就冇事走人. 果然係做過江湖中人利害.

唔好亂講野, 佢係十幾年前香港反黑探員. 前年 mechanical engineering master畢業. 雖然佢以前同我打工叫我做cfu, 但佢係我師傅.

有冇好女仔介紹比佢, 聽聞佢比女朋友飛左先黎呢度隱居.

email 你上班的電話給我, 好難搵到你.

你好黑仔呀, 今晚七點黎m 啦. 睇下可唔可以盡快排你班啦.

引用:
原帖由 keibeast 於 2009-2-10 13:04 發表
唔好亂講野, 佢係十幾年前香港反黑探員. 前年 mechanical engineering master畢業. 雖然佢以前同我打工叫我做cfu, 但佢係我師傅.

有冇好女仔介紹比佢, 聽聞佢比女朋友飛左先黎呢度隱居.
女 人 呢 D 野 上 邊 有 好 多
去 得 果 邊 就 唔 係 要 女 人 架 啦
唔 好 咁 講 人 啦

家 下 果 邊 M 記 好 好 pay 咩 一 個 二 個 走 晒 去 做 M 記 既???

冇法啦, 紐幣跌到 pk, d貨貴而且d客又減少入貨, 公司差不多周轉不靈. 出埋今個月貨就結業, 佢尋日搵會計師來同我地講解清楚. 老板已經寫定 references 同埋準備好長期服務金, 出埋下期糧補多6個月薪金.  唉, 佢都算有良心啦.

好彩呢個老板平時有儲蓄, 唔係佢走佬, 我地就橙啦. 上年見佢賣 SL 時就知唔多對路.

老mac勝在唔會裁員, 經濟唔好佢地生意就好.

相關搜索目錄: 會計 會計師

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-2-12 16:04 發表
冇法啦, 紐幣跌到 pk, d貨貴而且d客又減少入貨, 公司差不多周轉不靈. 出埋今個月貨就結業, 佢尋日搵會計師來同我地講解清楚. 老板已經寫定 references 同埋準備好長期服務金, 出埋下期糧補多6個月薪金.  唉, 佢都算有 ...
不 過 聽 我 細 佬 講 M 記 D 野 越 來 越 差
管 理 上 出 晒 問 題
不 過 如 果 唔 係 果 幾 間 連 鎖 店 攪 到 咁
唔 係 我 細 佬 間 野 一 定 唔 點

相關搜索目錄: 會計 會計師

呢家野聽佢老哥講係m記太多蠢材經理.

佢依然對m記的教育式推銷好有信心. 以前見到佢都講車講電腦, 而家就唔係 big mac 就 kiwi burger果隻蛋的煮法.

ps shell 想唔做 nz 市場.

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-2-17 03:45 發表
呢家野聽佢老哥講係m記太多蠢材經理.
佢依然對m記的教育式推銷好有信心. 以前見到佢都講車講電腦, 而家就唔係 big mac 就 kiwi burger果隻蛋的煮法.
ps shell 想唔做 nz 市場.
..................................佢 戀 上 漢 堡 神 偷???

相關搜索目錄: 電腦

基之戀!! 今日出曬糧, 老細提早叫我地28號前在家裡 9-5 standby 就得. 佢話冇大件事唔會 call 我地幫手. 祝佢好運啦.

呢 幾 日 睇 緊 果 邊 D 樓 睇 到 想 死 貴 左 好 Q  多
一 個 大 浪 打 mai 去 都 唔 趺 價 救 命 呀

政府減息, 大家仲有錢頂住.

arm arm 睇 左 1 月 樓 價 report 對 比 上 年 整 體 跌 左 8.3%, 不 過 有 廣 大 現 象

白老大個朋友, 冇得傾,真係要封佢做偶像

圖片來自 www.imotor.me

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-3-2 13:45 發表
白老大個朋友, 冇得傾,真係要封佢做偶像

圖片來自 www.imotor.me
佢 唔 係 去 咁 盡 呀

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-3-2 15:52 發表

佢 唔 係 去 咁 盡 呀
佢遲d會唔會學長毛掟蕉, 係車行門口掟蕉
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-3-2 16:41 發表
佢遲d會唔會學長毛掟蕉, 係車行門口掟蕉
佢 可 能 會 去 拉 利 拉 橫 額

out topic: 今日好開心, 原因係紐西蘭恢復死刑. 上幾個星期有個殺人犯被關在獄唔夠一日, 比人打死左. 今日有個犯爆隔的被關又比人打死. 阿 beast 話, 呢招叫另類死刑. 有阻嚇作用呀, 等d仆街唔好犯咁多事.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。