推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[疑難] 考 起!!!

引用:
原帖由 mlcheung.ml 於 2009-5-22 19:36 發表
兩位點唔見鰦西哥要我頂硬上,我答完要開溜啦。大潭水塘側望出去
估中  mic哥好野 唔使打!

引用:
原帖由 老何 於 2009-5-22 15:46 發表
ne條街道, 老何頭痕左半年,都未知系bin度, 期待高人出手!
係未加士居道三軍會?

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2009-5-23 01:41 發表
背景應是Ne個針山。下面係乜,B哥上。
針山下面城門水塘嘛  D女仔話你成日响果度徘徊!

引用:
原帖由 老何 於 2009-5-26 10:53 發表
內中有一人, 起碼有30億人識得佢。

B哥, 那是誰?
後棑中最矮李小龍兄。

引用:
原帖由 老何 於 2009-5-26 11:03 發表
B哥, 輪到你 !   乜名?
係龍鼓洲  好!收工!

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2009-5-27 17:57 發表
大隻哥哥,唔好交得咁行woooo
law記兄弟我睇勻好多地圖  好有心機搵  點解又錯呢?

[attach]1026686[/attach]

引用:
原帖由 mlcheung.ml 於 2009-5-27 23:06 發表
羅記兄及西哥兩位是不是五分洲,'古舊'地圖係咁寫
我家陣重要靠mic哥你打救

引用:
原帖由 老何 於 2009-6-8 18:05 發表
60s的何文田,bin個知 圖中馬路的名稱. 冇獎!
衛理道  遠山是京士柏山  前端小山丘是已遷拆的裕新園!

引用:
原帖由 老何 於 2009-6-8 21:44 發表

柴灣公子點解會知裕新園
我未搬竇前望個景同張相角度一樣。

引用:
原帖由 老何 於 2009-6-28 17:15 發表
BIN 度 2         1 與 2  尚存, 每日經過的人群超過十萬, 有少冇多。
第二度熟口熟面 係未香港公園?

引用:
原帖由 老何 於 2009-6-29 20:36 發表
B哥 , 我中午經過2, 何只10萬人.你估得已好近磅, 再來一次!
大哥 我唔識講果度  幢樓梯好高行上去行到心口痛!

引用:
原帖由 老何 於 2009-6-28 13:31 發表
好耐冇玩 ! BIN度 1?
今日去茶藝館睇過冇呢兩棵嘢 又搵唔番果幢大樓 唉!執幾件交差!

相關搜索目錄:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 老何 於 2009-7-6 13:15 發表
個市牛皮咁耐,悶死人。

BIN度 1冇人估。事實好難想象。

不如估餪E隻排水量198,750MT的巨無霸日租幾多錢?
半潛式浮吊THIALF,起重能力14200MT,即一萬四千二百輛小轎車.
老何兄  打973-423-0505 電話問價  或Fax  973-427-8672聯系

引用:
原帖由 老何 於 2009-7-9 16:49 發表

B 哥      973-427-8672 回左個FAX, 問出得起多少錢去租,兼比左過價錢走勢圖參考, 衣加已經55萬美金一日,要租就要落標 ...
老何兄   我地係未玩大咗D呢   HEEREMA十年唔發市   等住大單嘢回覆!

引用:
原帖由 老何 於 2009-7-14 17:03 發表
BIN 位有興趣估
週邊人流日日超過廿萬。
尖沙咀海運?

引用:
原帖由 老何 於 2009-7-16 14:14 發表

上面NE堆係下面其中一「得」,波友LAW記再估,其他朋友WELLCOME。
老過亞爺果代地貌都變晒 估計係百德新街左近。

網路塞塞地

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

今日去尖沙咀海運 銅鑼灣時代廣場 行咗七個鐘 全世界都係人來人往 冇人怕豬流感

呢個可愛嘅女孩係邊個?

[quote]原帖由 大隻西 於 2009-7-20 00:06 發表
今日去尖沙咀海運 銅鑼灣時代廣場 行咗七個鐘 全世界都係人來人往 冇人怕豬流感

呢個可愛嘅女孩係邊個?

文綉

滿州鑲黄旗 出身貴族 溥儀親選妃子 十五歲入宮 後因自已提出離開溥儀 成為中國史上第一位離婚女性 後再婚 因生活曾當過工廠女工及工地泥石搬運 最後貪困抑鬱而終!

文綉左 中為婉容

相關搜索目錄: 搬運

老何兄 一哥 前坐著的是珍妃姐姐瑾妃  後排右二文綉 右三婉容  最左右兩位我都想知!

引用:
原帖由 老何 於 2009-7-25 18:36 發表
           攪bin科?先估鵅I  
牧童笛

引用:
原帖由 老何 於 2009-8-1 11:16 發表
老何唔記得, 本港曾否有5支す獢H10支裝一定有,老何替長輩買,有jet so,順經便買幾粒sharp 拖肥糖, bin 位有sharp d 相呢?
依家有都冇人夠膽食!

引用:
原帖由 老何 於 2009-8-1 17:00 發表
B哥, ne個盒你有冇裝過波子和公仔紙ah?

以前去士多買系樽裝散賣,如上圖咁上下。
冇呀老何兄 成樽藥丸咁!

引用:
原帖由 老何 於 2009-8-7 14:18 發表

NG 系丫MA, 冇NOUN KU?
係未咸球?

引用:
原帖由 老何 於 2009-8-14 14:48 發表
重未拆,何解?在那?
如果係大陸就...........

繼續...........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。