推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[疑難] 考 起!!!

引用:
原帖由 richardbilliham 於 2009-5-13 15:49 發表

可能系豐力奶...........
似乎唔似,入面的液體唔似牛奶wo

引用:
原帖由 111ccc 於 2009-5-15 13:52 發表
衡力奶之廣告。
mud 唔係奶力衡嗎 咁得意,維他奶由左至右讀,衡力奶則由右至左讀,同一廣告,同一地点,讀法不一樣,考起h:" />

相關搜索目錄: 廣告

真系好難認,考起 ,可能我還年青

引用:
原帖由 老何 於 2009-5-20 13:10 發表
NE兩堆浀繾屭黕N打PAD,PAD。
不如TIUTIU 111你估先!
咁鬼易,mud 好似無人G,無人估嘅?

引用:
原帖由 老何 於 2009-5-21 19:50 發表
系LAW, TIUTIU三蝺洐屭ㄔ.

LAW記話, TIUTIU111唔玩就...........BIN個呢................唔通又系.........
緊糸大隻西啦!

大隻哥,重認唔到?再認唔到就打
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 mlcheung.ml 於 2009-5-21 20:07 發表

羅記兄:無聊回應下啦,我的地理認知很s,唔中又會打pat pat,企埋一面是最好選擇
企埋一面唔估,重打多兩下 ,失敗乃成功之母

引用:
原帖由 mlcheung.ml 於 2009-5-22 13:57 發表
一於撈#一於識#

兩位大哥我怕打以後唔去石O後灘個一帶啦
Mic哥,我都話成功乃失敗之子啦,下次老何出多幾条,提升亞米哥和大隻哥的地理常識

MIC哥第一個答, 第二個.........大隻西答

引用:
原帖由 mlcheung.ml 於 2009-5-22 19:36 發表
兩位點唔見鬫霅繾n我頂硬上,我答完要開溜啦。大潭水塘側望出去
我愈望愈唔多似、個度我都成日去。

背景應是Ne個針山。下面係乜,B哥上。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 老何 於 2009-5-24 09:19 發表
12345, 五個山峰的名稱?問成日去行山鶩.....................
........................LAW記
吓、又擺我上枱、上次都估錯左

第四個叫唔知乜山

[quote]原帖由 老何 於 2009-5-25 23:04 發表
大金鐘上5隻好傢伙 [/quote老何,幾時同我地一齊去,p過最好叫齊五隻

引用:
原帖由 大隻西 於 2009-5-26 21:31 發表

係龍鼓洲  好!收工!
好似唔糸woo,一個在東,一個在西

大隻哥哥,唔好交得咁行woooo

引用:
原帖由 mlcheung.ml 於 2009-5-27 23:06 發表
羅記兄及西哥兩位是不是五分洲,'古舊'地圖係咁寫
石澳正灘對住那個島,是五分洲,由山頂Headland別墅區向下近看,全島是分裂為五大份、所以稱為五分洲。中三那年、曾由正灘游過上去一次、都幾刺激。不過old Ho紅圈內那扁平小島,不是這島,而是對出較遠那個,Google Map可查查看。

引用:
原帖由 mlcheung.ml 於 2009-5-28 12:40 發表

羅記兄:多謝詳盡解釋五分洲,己袋入荷包矣,我在古舊地圖再細看,能從石澳後灘個個位置望過去見到,只有橫瀾島接近,改日有空由鶴咀道行去細觀一番
正是橫瀾島,可從石澳後灘行上大頭洲涼亭、個個位置望過去會見到。涼亭個度風景甚美,好多山盟 海誓的事都係個度發生。

引用:
原帖由 老何 於 2009-5-28 14:38 發表
有D難度............BIN個上呢?
來多幅比較一下。

港燈北角電厰或灣仔堅拿道海旁

應是灣仔永豐街發電廠,港燈第一間電廠

又衰左 、咁即糸堅拿道那間啦

引用:
原帖由 老何 於 16-7-2009 14:14 發表

上面NE堆係下面其中一「得」,波友LAW記再估,其他朋友WELLCOME。
Old Ho,又擺我ne個長期病者上枱、之唔係正中徧左,近海邊那座law。

回復 82# 的帖子

嘩、BT同埋班馬仔又多一条罪、錯誤歷史資料、令我等良民被誤導。(那段资料是在海防博物舘東區歷史展影的)、old Ho 、同我去踢館、睇吓重有乜野錯誤嘢、誤導市民、幸甚。入場費、我請。

回復 244# 的帖子

似臭丸多的、唔似食得

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。