推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

159 1234567
發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 isxman 於 2008-10-23 12:51
今期臨尾真係好腩吹帳
呀勇哥發神經望住個"mon"d,1010
入極冥想同張三豐打
真係當堂想撕柒爛本書
咁都打得贏,o係"龍記"時空,
咁就應該30分鐘滅盡所有門派,
龍虎3大小丑晨柒就要攞飯盒啦 ...
其實唔出奇, 因為編者最鐘意"入極冥想"
同"肉郎夢中情人趙碩芝"砌番場...........
佢地好專業架麻.....

引用:
原帖由 isxman 於 2008-11-1 13:12 發表
玩戰紋
屌那星 要睇戰紋駛撚睇佢咩
班仆街編劇,主筆用o下腦啦
原裝都跌watt
你仲走去翻人版
又話支持原創
屌那媽,講一套,做一套 ...
因為某編者知道老細係叫"北妹"0既時候.
當用盡全力進攻, 瞼上就有一間紋浮現出來..從而知道一間係幾咁偉大...
佢地好專業架麻, 點會亂炒人咁賤格先得架....

引用:
原帖由 lcy2k 於 2008-11-11 13:00 發表

係以下嘅旁白[東方無敵繼任為教主,可練九陽]可以發現白蓮教確實係只有教主至可以練第九陽
咁小0既問題佢地應該唔會唔知, 佢地係好專業架麻...
或者又話大家睇落去就知
睇夠10年後先話您知結果.....

引用:
原帖由 tangoho 於 2008-11-22 09:33 發表
點解無啦啦會有戰紋架∼∼∼∼
lee個問題我之前都已經假設性解答....

引用:
原帖由 tangoho 於 2008-11-25 10:00 發表
諗兩諗又好似伏虎真係有九陽神功wor
當日聖上係比左小霹靂同八陽丹佢..粒八陽係幫佢易d練上九陽...
後尾佢出過一次小霹靂..個陣係九陽九陽架wor~~

題外話
王風雷入面.聖上可以有白色火焰..咁即係佢唔會有十陽?
對參聖及銀老 哥次打出黎0既小霹靂  都係八陽.....而且仲話會元氣大傷

<以下為轉貼的文章, 可見玉皇朝有幾咁認真做事>

整個月新龍話題總是離不開優化,強調工程認真,那要看看優化前後做出了什麼成績:

1. 洪東練的玄門正宗內功心法在《新龍》第171期說過,叫做「易天玄氣」,優化後便叫做「丐幫蓋世神罡」。
2. 谷次郎則因為優化後變成了「夜魔俠」,憑著合氣道神功,雙目失明但其他感官能力變強了!
3. 旁白說金如來打贏易筋經白級功力的空聞和活佛班禪,但也因為優化需要,所以把空聞的白級畫了做金鐘罩氣勁。
4. 甲賀真弓二十出頭有一個同是二十出頭的甲賀龍一姪兒?
5. 優化後的王小虎由衝動無腦變了個冷靜處事的人,我想‥‥‥是個十分理智的弱智人士吧‥‥‥!
6. 胡琴上水,下格是劍妖大頭,再下一格胡琴就已經出手跳了格的打人,優化是要推快劇情,所以畫面也像看番版VCD般推快了。
7. 烈火祖師臨死前睜大雙眼,死不瞑目,但是‥‥‥上期小鷹不是已經插盲他的右眼嗎?
8. 風雷收到胡琴死訊後對石鐵說:「我們到園外走走。」但最後只得風雷一個人行了出去,頂‥‥‥應該是:「我『想』到園外走走」才對吧!
9. 不想給人燒祠堂而飛出來的韋陀,兩粒雷火彈掟過來就避開了,但既是要避‥‥‥你又何必出來呢‥‥‥結果還是燒了‥‥‥
10. 還有韋陀飛至中途可以龍珠式半空中「側身」避開,我想如果是拗身向後翻避過,再打個斛斗落地,相信此動作會更自然吧!

相關搜索目錄: 工程 合氣道

引用:
原帖由 ada1128 於 2009-1-21 15:22 發表
韋哥對勇仔,應該輸多,而且會失蹤,跟住整本外傳再玩過。
我岩岩就想講, 一定又玩分拆.....

經濟唔好仲要送錢俾佢地洗, 好心就做好d奢侈品生意啦!!!
唔好到時收唔到應收帳款, 做壞帳跟住轉頭又向 "小讀者"打主意.....

一個人揸住個波,係度拋黎拋去, 唔係"性暴力"係乜.....

記得先用"騎鶴西歸"再用"萬鶴歸南"都打唔爆,最後再用雙掌打係金鵰個頭, 招數叫"永沉冥府"

159 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。