推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

64 123
發新話題

龍虎門討論區

無拉拉又會同張三豐打,下一個會唔會係王重陽呢

ps:小弟睇開個個漫畫網最近更新左唔少舊港漫,除左舊龍之外而家仲多左
舊醉拳(1-500)舊如來神掌(1-720),古惑佬(1-1xxx),黑豹(1-7xx),小強漫畫集,壽星仔,鐵將縱橫,憨男故事,海虎123,我若為王...等等等等,連個d賭神賭聖都有,仲有好多未聽過既港漫,有興趣兄弟請pm我
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +40 Pls pm me ! 2008-10-26 19:00
  • 冰河 威望 +40 Pls pm me ! 2008-10-26 19:00

邪神我認為唔會死住...始終老黃對佢有惰意結
夢幻組合入便我諗洪東係最大機會死..睇黎佢已經到極限
另外呢2期擺左唔少位去講陳傲耐...睇黎下一篇故事佢戲份會大增

佢第時實話<頂天立地神功>係傲雲手上使出黎
比傲天使出黎勁幾多幾多咁
個d咩同一套武功,唔同人用出黎威力都唔同咁

老妖今期一個字--型
閻羅殺,絕代殺,分屍殺招招攞命....勁
可惜冇畫到白獅分開一半個樣..
傲雲又玩雙面人,意料之內啦
唔知下期老妖知道陳傲天死係五毒功之下會唔會即刻發癲呢

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-4-30 09:47 發表
我們千萬不要學東方無敵,這種處事方法,佢施恩想望報,但又沒事前講清楚要求,就好像有個男人送名貴的鑽戒給心儀的女孩,但又冇向人講明白,條女禮物收左,男人以為佢受溝,點知條女話:「你有沒事先講明,收你禮物,就是接受你 ...
龍虎門班人不嬲都唔識得報恩ga啦,講句多謝就算,報仇就叻
新龍開始左咁耐,有恩於龍虎門既人通常都係因為好心出手幫龍記d人攬到拿屎上身,命都冇埋更加係不計奇數
今日你聖上施恩,他日就小虎以仇報因恩,滅完羅剎就到白蓮
第日用盡9陽功力踢死聖上,只係因為聖上自己蠢

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-4-30 12:38 發表

又唔可以怨人,係無敵唔同人講好條件先
就算無敵開到聲講....王小虎,朕今日傳你第9陽,助你消滅邪神,他日你地龍虎門不能和白蓮教作對等等
就算小虎應承左,學小鷹今期咁講,攪掂邪神先同佢討價還價,到時龍虎門班友反口
都吹怇地唔漲

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-4-30 13:13 發表
我覺得東方無敵好似《神兵》後期的燕王咁,
講真,由始至終喺《新龍》劇情東方無敵都冇做過傷害龍虎門的事,
而且又不斷咁施恩俾龍虎門,
望落東方無敵似係小虎個契爺咁,
如東到最後小虎都要打無敵,咁小虎真係 ...
淨係攪到老虎失憶呢單野,係小虎心目中聖上死10次都補唔返啦
除非白蓮教轉行做慈善機構啦

估唔到最後決戰場地會係神山呢度...今期節奏相當快,要死既人死,一d都唔拖
如果真係以呢個陣容黎打最終決戰,龍虎群英今次贏面睇黎高好多

引用:
原帖由 a1771550 於 2009-6-18 10:53 發表

我都覺得呢點有D犯駁, 應該要預先交待小龍目前唔能夠隨心所欲出大霹靂至係...
其實再諗深一層,小龍遲遲唔肯出大霹靂都唔係話唔合理....
小龍現時功力肯定唔及當日聖上係澳門九陽啟泰級數,當日聖上出完大霹靂行都行唔到
以小龍而家功力出完情況都應該係一樣,就算勉強打爆個天眼,陳傲雲佢地殺落黎都係死路一條
(小龍根本唔知小虎佢地黎到),大霹靂唔到最後一刻都唔會用,用左都冇力走,而且小龍都唔知自己出唔出到,萬一出唔到
打返落自己度,到時真係小虎佢地未黎到都射鬼死左
本帖最近評分記錄
  • a1771550 體力 +59 非常賛同!! 2009-6-21 17:31
  • a1771550 威望 +59 非常賛同!! 2009-6-21 17:31
  • a1771550 金錢 +59 非常賛同!! 2009-6-21 17:31

今期老虎真係好白痴囉,係射就射傲雲個頭啦,射腳把鬼咩
8陽10成功力都打唔爆架直昇機
會唔會係阿柏奇直昇機個類呀
本帖最近評分記錄

4龍都有37層啦,蚩尤得35層?又隱藏實力?

馬小靈都有9宵4章...真係估佢唔到.....另外做乜個個王子J個樣咁鬼似藍浪既?唔通係兄弟

而家泰國3教d文戲已經比我想像中好,照d編劇咁講,元始,廣法同蛇貓門好快會連埋一齊,希望唔好又爛尾
今期聽佢華九公提鬼醫,唔通2個一早識 但係又有過節個d
有機會整返個4醫會診都幾過癮 (華9,明鏡,鬼醫,一指)
新著個銀鈴好似靚左喎

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2010-7-13 03:51 發表
成個通天教係得老天尊叫做較為似樣, 其餘果 d 大部份都係窩囊廢到爆...你地睇下...石黑龍一條友都可以抽 6 個, 如果佢好似金羅漢有 11 關的話, 通天教有一半人都會俾佢打死...
舊住入面金庫之戰都唔知幾精彩,新著.....唉
唔計主力戰,淨係傲雲vs火狐,翼龍vs刀煞都好過而家多多聲
蚩尤一出場就收刀煞皮,跟手踩爆大休個頭,撞爆道閘衝入去都唔知幾有氣勢
而家仲要淪落到同小虎2抽1,堂堂一門之主.....

64 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。