推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

60 123
發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-3-7 03:31 發表

密宗活佛一定是超級勁野,老邪用十幾年時間投資係佢身上,一定唔會是碎料.

洋介依家係同家人團聚,個樣緊係和善同正派啦!
勁野????...個人真係唔太覺...見佢出手已經係第四級....
佢地通常舖排高手出場顯露本錢...通常都會用d低 level o既功力 ko人..去表現出對手係碎料...但係...活佛一出手已經咁樣....真係分分鐘金仔都打唔贏...

睇真弓呢幾期o既反應...入龍虎門係遲早o既事(當甲賀冚家剷之後)...
但係...忍者邊有咁好感情架...佢一路都俾佢老豆調教..邊有咁人性呢又..
真係幾夾硬黎...好突兀o者...

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 kincs 於 2008-3-13 08:20 發表
三尊者用氣油淋小虎就叫手段卑污
四小將用煤氣(石油氣?)炸阿醉魔就叫智取
龍記編劇d觀點真有趣~
可能咁樣燒一燒....八陽圓關
好似天子六...老朱咁樣

引用:
原帖由 小小力 於 2008-3-24 13:42 發表

殺左青天一個囉!!! 咁已經好叻架喇!! 龍虎門有幾可死人呀....
青天係老烈火殺o既...

引用:
原帖由 小小力 於 2008-3-25 03:40 發表

係喎!!
咁星宿老仙真係弱D喎.....
又唔可以咁講o既...單純以佢o既毒功...真係強如勇哥都唔會唔避忌...
但係技止此矣...同埋如果講到佢真係又毒功而其他方面又勁o既話....

第一...以後仲點樣襯得起毒功又勁其他武功又勁o既老祖宗屈機
第二...佢如果真係咁勁...就唔會令咁多讀者想睇佢地仆街啦

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-3-30 15:15 發表
今期真係幾悶
我都覺悶.....

不過...其實文戲....都可以寫得好有張力
(以前都做到...點解而家優化左反而唔係o個回事).....

編劇呀編劇....做好d啦..加油啦....14蚊好貴架...
一本新著一本前傳...一個星期28蚊...以前都叫做儲黎耐唔耐會翻睇一兩次
而家新著....我真係冇咩意慾再睇多次....400期幾個A4箱擺左係度...
掉又唔係...唔掉又冇心機引起我翻睇.....
計落其實14蚊睇一次...真係高消費架..

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-3-31 04:20 發表

拎去換廁紙啦........
有諗過架...
我屋企附近有d 收賣舖...
我計過....一個 A4箱 (大概120期)...可以當廢紙賣到 5蚊!
真係...換罐可樂都有得飲下!

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-3-31 14:14 發表

小龍已經係以文戲為主,而家連新著都係咁,點得呀
我覺得老黃係度挑戰緊老一輩o既情意結幾時會用盡....
邊睇邊鬧邊乖乖地拎錢出黎買..

寄望你...俾d感覺我....呀風雷呀風雷....俾d 熱血野黎睇下啦

最後機會....唔岩睇就cut書!!!!

400期 x 14蚊 = 5600蚊!!!!!!
16期 火雲/小龍/風雷 48期 x 14蚊 = 768蚊!!!!

加埋 6xxx !!!!!! 好後悔

引用:
原帖由 小小力 於 2008-4-3 00:04 發表

講到拖書極品,始終都係龍虎門系列實至名歸,只不過龍虎門有好多人物角色大家睇開有感情有期待...例如跟著出風雷傳,好多人對風雷好有期待,於是又買,但其實佢又唔係拖書??.....龍虎門,火雲邪神,王小龍傳, ...
深有同感

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-4-10 01:43 發表
箭腿毒龍鑽只係招式,如果配合小苦 8 陽功力打出,要密宗活佛嘔幾碗血都唔成問題。但可惜小鷹只係得達摩功金級,即係等於 6 關左右,極其量都只係可以鑽盲活佛對眼咁大把,但咁做只會辣慶活佛,跟住就會俾佢打到仆 ...
可能呢排佢有俾洪東指點過呢...未必只練到金關o既..應該有練其他野

再下期就叫 "小鷹歸天" 但係又係有驚無險...再因禍得福

引用:
原帖由 Mika 於 2008-4-11 08:25 發表

天下無敵炒舊飯! 又萬毒戰神, 又赤殺王.........出埋華英雄啦笨!  有華英雄我一定買!!
師兄又係好似我咁...儲埋幾個 A4 箱密謀換可樂!
哈哈哈哈~

60 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。