推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

越多版-人越小....

舉腳讃成!!!
第一個要取消既應該係"Hello Project"版!
幾個月黎個瀏覽率低到幾乎冇!
都唔知有幾多人知道有呢版存在!

人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-12-1 13:11 發表

查實你同manbo都可以幫手攪旺果版架
我又何德何能吖?

要攪旺果版談何容易,題材太窄,淨係講Hello Project,貼第二D PV又唔啱題目。我特登係個版貼兩隻PV,一隻要回覆,一隻唔駛,諗住試下反應,點知兩隻PV既瀏覽率加埋都唔夠100,認真羞家。

你知唔知道邊個要求開呢版架?
開左個版又唔理...................

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-12-1 22:12 發表

又唔好咁講, 你同manbo貼咁多pv都係hello project旗下0既歌手, 又點會唔0岩呀

只係可能好多人都唔知有果版存在0者, 其實兩位大哥大可以貼hello project 0既pv片響果版, 再貼條link出黎嗌人響果邊睇同回覆咪 ...
但係依然缺乏一個對hello project有認識有研究既人提供資料,依樣好重要!
提供同PV相關既花邊新聞,偶像動向等等,先至可以積聚人氣,制造話題,純粹PV,難成氣侯!

其實版越多,人越小同埋人氣下滑呢D問題,會唔會同由xocat轉到xocatII有關呢?
兩岸三地雖然同用中文,但表達方式就好唔同,自從多左大陸同胞入黎,多左簡體字既帖,我發覺大家似乎有D唔適應;不過我相信過左適應期,應該會好D!
至於開新版呢個問題,我覺得大版主既態度係開放既(仲有D放任),反而我覺得係大家提出呢個要求之前,係唔係要考慮一下開左新版之後,要點樣維持落去呢?
如果開新版只係為左一個暫時性既話題,話題過氣之後,就唔有人再去個版,久而久之,整個論壇就會變得空洞,論壇變得空洞就會越黎越小人,變相..............慢性自殺!

純屬個人意見!

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-12-2 10:18 發表

我反而咁睇, 如果人流到唔帶動過去嘅話就一定無可能積聚人氣, 呢度話唔定有佢地嘅fans, 只係可能無四圍睇野而忽略左都唔定, 就算貼嘅係pv又或者係相都好啦, 總會有一班支持者去睇同re post,  ...
呢度就梗係有佢地嘅fans啦,仲係超級個隻添;咁又點?有鍾意捧偶像既人一定會四圍揾料,周圍去見得多就會識得比較,唔係到揾料係有原因!
我貼開PV,貼一份過去,冇所謂;但係係hello project版貼PV,跟住叫成人電影版睇PV既人過去download,恕難辦到!
咁樣做會對於一個肯用心經營既版主黎講,係一種不公平同不義既對待!
更何況我對於大版主係開新版的態度上有保留,亦唔想為左一D未經過深思熟慮而提出既要求(係指要求開新版)去執手尾!

相關搜索目錄: 成人電影

原本諗住同巴頓將軍討論下,點知變左"寃鬼回魂",咁多位,唔好意思!

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 02:41 發表

sorry....打攪晒!!....
咁又唔駛,都傾唔埋欄。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。