推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

越多版-人越小....

越多版-人越小....

以前無咁多版,反而多d人
而家以為有國內網友
反而少左以前既版友

提議cut左d少post既版去
自問都去過唔少香港既論壇
越來版既,人氣反而少
好似一間公司乜差都買既
人流反而不及一間時裝城,或電器城

最少都要group埋d版,冇乜人入果d轉為分版,比阿豬阿某成日話要開新版,幫得timway更多
無論是愛與被愛,也是串步難行

舉腳讃成!!!
第一個要取消既應該係"Hello Project"版!
幾個月黎個瀏覽率低到幾乎冇!
都唔知有幾多人知道有呢版存在!

人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2006-11-30 21:43 發表
舉腳讃成!!!
第一個要取消既應該係"Hello Project"版!
幾個月黎個瀏覽率低到幾乎冇!
都唔知有幾多人知道有呢版存在!
查實你同manbo都可以幫手攪旺果版架

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-12-1 13:11 發表

查實你同manbo都可以幫手攪旺果版架
我又何德何能吖?

要攪旺果版談何容易,題材太窄,淨係講Hello Project,貼第二D PV又唔啱題目。我特登係個版貼兩隻PV,一隻要回覆,一隻唔駛,諗住試下反應,點知兩隻PV既瀏覽率加埋都唔夠100,認真羞家。

你知唔知道邊個要求開呢版架?
開左個版又唔理...................

引用:
原帖由 anakin 於 2006-12-1 21:58 發表

我又何德何能吖?

要攪旺果版談何容易,題材太窄,淨係講Hello Project,貼第二D PV又唔啱題目。我特登係個版貼兩隻PV,一隻要回覆,一隻唔駛,諗住試下反應,點知兩隻PV既瀏覽率加埋都唔夠100 ...
又唔好咁講, 你同manbo貼咁多pv都係hello project旗下0既歌手, 又點會唔0岩呀

只係可能好多人都唔知有果版存在0者, 其實兩位大哥大可以貼hello project 0既pv片響果版, 再貼條link出黎嗌人響果邊睇同回覆咪仲好~~

話時話邊個要求開就唔知喇, 我估應該係靚靚開架

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-12-1 22:12 發表

又唔好咁講, 你同manbo貼咁多pv都係hello project旗下0既歌手, 又點會唔0岩呀

只係可能好多人都唔知有果版存在0者, 其實兩位大哥大可以貼hello project 0既pv片響果版, 再貼條link出黎嗌人響果邊睇同回覆咪 ...
但係依然缺乏一個對hello project有認識有研究既人提供資料,依樣好重要!
提供同PV相關既花邊新聞,偶像動向等等,先至可以積聚人氣,制造話題,純粹PV,難成氣侯!

其實版越多,人越小同埋人氣下滑呢D問題,會唔會同由xocat轉到xocatII有關呢?
兩岸三地雖然同用中文,但表達方式就好唔同,自從多左大陸同胞入黎,多左簡體字既帖,我發覺大家似乎有D唔適應;不過我相信過左適應期,應該會好D!
至於開新版呢個問題,我覺得大版主既態度係開放既(仲有D放任),反而我覺得係大家提出呢個要求之前,係唔係要考慮一下開左新版之後,要點樣維持落去呢?
如果開新版只係為左一個暫時性既話題,話題過氣之後,就唔有人再去個版,久而久之,整個論壇就會變得空洞,論壇變得空洞就會越黎越小人,變相..............慢性自殺!

純屬個人意見!

引用:
原帖由 anakin 於 2006-12-1 23:55 發表

但係依然缺乏一個對hello project有認識有研究既人提供資料,依樣好重要!
提供同PV相關既花邊新聞,偶像動向等等,先至可以積聚人氣,制造話題,純粹PV,難成氣侯!
我反而咁睇, 如果人流到唔帶動過去嘅話就一定無可能積聚人氣, 呢度話唔定有佢地嘅fans, 只係可能無四圍睇野而忽略左都唔定, 就算貼嘅係pv又或者係相都好啦, 總會有一班支持者去睇同re post, 話唔定會有新力軍提供消息呢
引用:
原帖由 anakin 於 2006-12-1 23:55 發表

其實版越多,人越小同埋人氣下滑呢D問題,會唔會同由xocat轉到xocatII有關呢?
兩岸三地雖然同用中文,但表達方式就好唔同,自從多左大陸同胞入黎,多左簡體字既帖,我發覺大家似乎有D唔適應;不過我相信過左適應期,應該會好D!
至於開新版呢個問題,我覺得大版主既態度係開放既(仲有D放任),反而我覺得係大家提出呢個要求之前,係唔係要考慮一下開左新版之後,要點樣維持落去呢?
如果開新版只係為左一個暫時性既話題,話題過氣之後,就唔有人再去個版,久而久之,整個論壇就會變得空洞,論壇變得空洞就會越黎越小人,變相..............慢性自殺!
新版多而少人re呢個問題其實響舊版已經出現左, 新版問題係仲嚴重左

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-12-2 10:18 發表

我反而咁睇, 如果人流到唔帶動過去嘅話就一定無可能積聚人氣, 呢度話唔定有佢地嘅fans, 只係可能無四圍睇野而忽略左都唔定, 就算貼嘅係pv又或者係相都好啦, 總會有一班支持者去睇同re post,  ...
呢度就梗係有佢地嘅fans啦,仲係超級個隻添;咁又點?有鍾意捧偶像既人一定會四圍揾料,周圍去見得多就會識得比較,唔係到揾料係有原因!
我貼開PV,貼一份過去,冇所謂;但係係hello project版貼PV,跟住叫成人電影版睇PV既人過去download,恕難辦到!
咁樣做會對於一個肯用心經營既版主黎講,係一種不公平同不義既對待!
更何況我對於大版主係開新版的態度上有保留,亦唔想為左一D未經過深思熟慮而提出既要求(係指要求開新版)去執手尾!

相關搜索目錄: 成人電影

引用:
呢度就梗係有佢地嘅fans啦,仲係超級個隻添;咁又點?有鍾意捧偶像既人一定會四圍揾料,周圍去見得多就會識得比較,唔係到揾料係有原因!
我貼開PV,貼一份過去,冇所謂;但係係hello project版貼PV,跟住叫成人電影版睇PV既人過去download,恕難辦到!
咁樣做會對於一個肯用心經營既版主黎講,係一種不公平同不義既對待!
更何況我對於大版主係開新版的態度上有保留,亦唔想為左一D未經過深思熟慮而提出既要求(係指要求開新版)去執手尾!
開新版唔係唔好,不過你都睇到有好多根本冇乜人會click入去既版,
(什麼手機版,最好笑竟然有個祝賀版,結婚版)
人地想搵料會上黎呢度手機版搵咩?
我都唔講人地主題forum果d住,你可以睇睇自己個手機版up唔update
先得架?
人地可以做到每一版都咁多點撃率,呢度好唔係唔好,
簡單黎講,自己友玩晒!

再加上呢度舊會員經常圍攻新會員,
新d果d問兩句幾個月先有人reply,搵鬼人上黎post咩?
我呢d咁良好咁正氣都俾佢ban9次,咁當然全部都係維護
尊貴既舊會員,從來都冇正面處理有關罵戰,爭拗既問題,
大版主既要維持本forum正面討論風氣,但冇真正處理真正有問題既會員,
我覺得問題係出自呢度!
(唔岩聽可以ban,who care?)

相關搜索目錄: 結婚 手機 成人電影

引用:
我呢d咁良好咁正氣都俾佢ban9次,
同意至極!

你好鍾意日守剛咩?我俾個舊acc你慢慢玩!

不過.......都係banned!

引用:
我可以舉一個例子,係另一個本港較人氣既forum,
現時我地click入去電影版,會有一d多人討論既電影分支版,
有"死亡筆記",裡面有晒曾經響電影版出過既topic,
版主亦有為死亡筆記開個topic作介紹,影評.........
click電視節目版,又有為"一公升眼淚"而開既子區,
又係為左專為"一公升"討論既會員而group埋一邊,
既可以唔阻訂,又可以集中討論...........
足球既子分區仲精彩,曼,車,利,仙各佔一區,
仲有分歐聯,四大..........
娛圈又有相同fans討論區,什麼joey呀,twins呢d咁既.......
歌手,
可以留意既係該網既版主們,肯去為佢地既版主工作努力,
為網友服務之餘,仲會盡量update自己個版既資料,不被淘汰,
不過睇返貴網,最離譜有d版主成個月冇on9過又有,(要個版主黎做乜呀!)
成版成個禮拜又人出post又有,有點慘不忍睹!

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-4 20:23 發表

我可以舉一個例子,係另一個本港較人氣既forum,
現時我地click入去電影版,會有一d多人討論既電影分支版,
有"死亡筆記",裡面有晒曾經響電影版出過既topic,
版主亦有為死亡筆記開個topic作介紹,影評 ...
嘩!分析得好好人才人才!

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-4 19:50 發表
你好鍾意日守剛咩?我俾個舊acc你慢慢玩!

不過.......都係banned!
多謝先

引用:
原帖由 日守肛 於 2006-12-4 08:36 PM 發表

嘩!分析得好好人才人才!
我係正正經經討論,我好真架,我真係為xocat/xocatii.com好架!

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-4 08:23 PM 發表

可以留意既係該網既版主們,肯去為佢地既版主工作努力,
我主人又係唔做麊岩D

引用:
原帖由 開心大 於 2006-12-4 08:48 PM 發表

我主人又係唔做麊岩D
我明白我響呢度太多敵人,大抵關心妍吧!
受人挑釁實屬正常過正常,不過勸你想挑戰我之前,
要明白我不太接受低質素既挑戰者,要証明你既質素,
請由最基本開始∼連出師有名都唔識,好難再要我為你出多一個post!

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-4 07:42 PM 發表
新d果d問兩句幾個月先有人reply,搵鬼人上黎post咩?...
我就唔知你講邊版...
係咪邊度叫雞平....
邊度拳手25歲以下又可以抽水
定係
icq熟女號碼呀.....

你無理由當呢度係問題版,
另外我見好多版既版主都有盡力為其他網友回答問題
乜你只係見到無答果d咋咩???
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-5 10:29 AM 發表

挑戰你要乜野質素?
你想知要乜野質素係想挑戰我嗎?
唔係的話,介意話俾我聽你知黎做乜嘛?

係的話,你記性好既你應該記得你以前已經領教過...........

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-12-5 03:12 PM 發表

我就唔知你講邊版...
係咪邊度叫雞平....
邊度拳手25歲以下又可以抽水
定係
icq熟女號碼呀.....
你唔知可能你未睇清楚整個xocat.com,並不代表問題沒有出現,
引用:
你無理由當呢度係問題版,
另外我見好多版既版主都有盡力為其他網友回答問題
乜你只係見到無答果d咋咩???,
十個人有一個係賊的話,個賊係咪可以同其他市民講:"
呢度冇問題喎,個個都奉公守法喎,你地淨係見到我偷野咩??"
你想同我表達你咁諗呀??

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-5 11:20 PM 發表

領教過?
係呀! 年終唔少柒頭皮比我玩到比人ban account架.....
你都試過唔少次啦! 比人ban o左唔好返條女地盤哭喪喎.....
俾你玩??唔好白撞啦!

仲有ban account呢回事,你地自己心知肚明啦,無為而治呀!
我咩事俾人ban........無需多講,不過我唔同你地,
我唔需要俾版主幫拖,因為呢d懦夫行為係輸果班人做,唔係我!

你就係reply我"領教過"呢三個字??我成個post你就係講呢d
以為ban左我覺得自己贏晒既謬論???你還是算了吧!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。