推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

越多版-人越小....

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-4 19:42 發表

開新版唔係唔好,不過你都睇到有好多根本冇乜人會click入去既版,
(什麼手機版,最好笑竟然有個祝賀版,結婚版)
人地想搵料會上黎呢度手機版搵咩?
我都唔講人地主題forum果d住,你可以睇睇自己個手機版up唔upda ...
結婚版有咩問題?
你覺得最好笑既祝賀版都有唔少人入去出post喎
唔通你以前"曾經"做過卡拉 OK, MTV & MV 專用區版主果個版好高hit rate咩?你唔鍾意咪唔好入去囉...

你自己覺得自己有咁高見, 自己搞個forum做大版主囉

相關搜索目錄: 結婚 手機

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-5 23:57 發表

哇! 原來你答得咁有point, 唔怪得要打咁耐啦!
唔好學人地個"守日肛"叫我做人才喎

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-12-6 00:00 發表

哈!晌forum上面討論唔同意見,唔夠人講就係輸,俾人ban account又係輸,呢樣野唔到你否認。唔好歌頌到自己係一個不怕強權o既烈士,呢樣野好令人反感。

有時唔係話你9up一輪自己點o岩點o岩,跟手話人講野冇 ...
嘩!分析得好好人才人才!

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-6 00:05 發表

佢有叫你人才咩? 哇! 仲唔多謝佢? 要快喇! 唔係就可能要問米喇!
唔係叫我...
佢有fans架嘛

引用:
原帖由 9394_167 於 2006-12-6 00:16 發表
烈士通常都死得好慘。。。。。
佢自稱

我呢d咁良好咁正氣

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-12-6 00:23 發表

正氣?去賣涼茶囉!哈哈哈!

你燥呀, 你飲先啦

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 03:41 發表

大家咁話,多謝你地俾左我成晚娛樂,夠鐘!

仲有,多謝今晚咁多位俾個7頭皮玩左咁耐!都幾粒鐘架!
pendejo

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-12-6 10:17 發表

第一.
係你個諗法一開始就有問題,
你當呢度係exchnage收錢網站呀

第二.
不如你直接話邊版d人唔答,我見到好多版主都好盡力,賭版,漫畫,連電腦版有條傻仔係咁問癈問題,都有人答

第三.
我諗係性版.你想 ...
佢一入黎就已經搵交嗌啦, 又話邊個邊個唔夠班要佢出post re佢

又指出結婚版無用, 好明顯係對人啦

既然佢講到呢度咁有問題, 仲黎呢度出post搏咩呢?

相關搜索目錄: 電腦 結婚

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 13:37 發表
佢一入黎就已經搵交嗌啦, 又話邊個邊個唔夠班要佢出post re佢
<<<<<<<<我認為我所我講既果位會員來意不善,用我既網名講廢話
,我唔覺得需要re呢d"唔夠班"既人,不過今次例如 ...
原來你有另一個網名叫開心大笑?

開新版唔係唔好,不過你都睇到有好多根本冇乜人會click入去既版,
(什麼手機版,最好笑竟然有個祝賀版,結婚版)

你覺得唔o岩你睇既版就叫最好笑? 咁你要入去結婚版睇下有幾多人問問題囉

唔係話你出post問發表意見有問題, 其他人都係re你d問題囉, 你re人就無問題, 人地re你就有問題?

相關搜索目錄: 結婚 手機

引用:
原帖由 金銀潤 於 2006-12-6 11:06 發表

何其難看有目共睹

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-8 05:43 發表
我好記得果日話reply妳多一個post,不過見妳quote住又咁多野噴,
破例reply多一次...

原來你有另一個網名叫開心大笑?
咁即係化名果個係妳啦,唔係唔會連個錯字都一樣。
麻煩妳幫開大心"少"訂個位丫 ...
我無你咁要用咁多分身上黎呢度既, 好多舊既會員都知你分身既名啦, 況且咁我亦唔需要扮你d分身好馨香咩?
至於訂個位呢, 你有錢既不如還番d錢比人啦, 爭女人錢唔還又確係唔係男人所為既

除o左結婚版都有幾版出post率好低喎, 下次寫埋果幾版咪唔會比人話你針對你囉

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-9 12:09 發表
芝琪,有無野幫到手?!
屈dee dee, 無使幫手, thx~
呢d人唔使同佢講咁多...
反正都係帶人遊花園

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-8 05:11 發表

現場出席人仕亦話俾我聽,係一個強吻,
至於當時人點解唔報警,我就唔知........
你送一個你所謂既"friendly hug"俾對方,
今時今日又話人點樣女鬼,我覺得你既誠信唔係咁可靠囉!
現場出席人仕?? 乜你有朋友咩?? 你就叫呢個"朋友"出黎啦, 由當時人出黎講好喎, 定呢個"現場出席人仕"係你唯一識果個人呀???

至於佢似"女鬼"呢我就唔係聽巴士講既, 好多人都係咁話佢囉

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2006-12-9 13:25 發表

......

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-9 17:48 發表

你打咁多字reply條傻仔托咩? 係咁意打幾個, 佢就打篇萬言字狡辯喇.....
知喇~ 廢up一大堆~ 攬住條"女鬼"罷啦

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2006-12-10 01:56 發表

溝"死女"?
可能人地以為執到寶呢

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-12-10 11:49 發表

寃豬頭都有盟鼻菩薩.....人地中意攬鬼咪由9佢囉
你地咪挖人地瘡疤啦, 女神變女鬼係好耐既事啦

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2006-12-10 22:34 發表

"執到寶"?流克酸?
人都死埋啦, 仲講

咁夜你地都唔瞓呀 捉狗呀?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。