推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

46 12
發新話題

越多版-人越小....

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 02:17 AM 發表

....唔好咁啦!........
開左新fat比你爆...

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 02:18 AM 發表

........
搵日w/TG 2埋我...

來吧~~~~BABY~~~~~

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-6 02:52 AM 發表

等緊! PLEASE!
發覺條友好中意用反問方式...
應該係聰明人一個...
可惜係傻GE...

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 02:55 AM 發表

佢唔要面咪講少少大家聽幭o....
慢慢打...唔好急...

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 02:53 AM 發表

得喇!....你諗定點同條女解畫啦!!....
洗唔洗驚嫁?....oh..i'm sorry...嚇慣左...都56驚lu...

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 03:01 AM 發表

爭條舊菜皮幾洐讔, 為鱁Q好件新菜, 仲要為鰶}thread唱鳩人, 屈人偷佢....:bird:
自己冇$租屋, 就痴食痴住, 好似流浪狗咁....
早排仲add條舊菜msn, 問人係咪掛住佢....
是不是男人呀???

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 03:01 AM 發表

爭條舊菜皮幾洐讔, 為鱁Q好件新菜, 仲要開thread唱鳩人, 屈人偷佢....:bird:
自己冇$租屋, 就痴食痴住, 好似流浪狗咁....
早排仲add條舊菜msn, 問人係咪掛住佢....
萬萬果隻?

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-6 03:06 AM 發表

X1000 X 1000
我地都係唔好參與lu...
d人咁真係唔配比我地玩呀...dirty 呀

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 02:53 AM 發表

得喇!....你諗定點同條女解畫啦!!....
都54同佢擔心...佢咁多歪理...又識作萬言書....

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 03:15 AM 發表

做人最緊要厚道,
你地覺得玩緊我,我何嘗唔係玩緊呢?
...
係law...你個人認為就得law...你個人認為自己好正氣law

d偷窺狂都覺得自己無錯好正常嫁...係d女人著成咁引人"莊"之ma..

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-6 03:19 AM 發表

又point by point? 無需要喎, 都無人care!
當有人自以為是時...我地454泥個公投呢?

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 03:21 AM 發表

咁真係起碼正氣過好多人先!
係law,...你至正氣law...當嫖妓

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-6 03:22 AM 發表
我淨係知係人都挑你, 無人撐你.
呢d味叫得道高僧....犯眾憎law

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 03:28 AM 發表

響被ban之前,我係仲可以認屎認屁,
我被ban,亦係你地認為贏既指標!
果然係偶像個契弟....
偶像唱"堅持到底"
你唱"死撐到底"

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 03:30 AM 發表

乜你覺得我care咩?
唔care你又踢爆咩呢?阿犯先生?

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 03:29 AM 發表

唔當嫖妓係冇第二個解釋喎,sorry!
sorry咩呢?你咁正氣!?

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 03:23 AM 發表

但我應付到喎,咁需唔需要搵其他人幫拖呀?
唔怪之得政府好想幫d流浪漢癲佬...都不得要領...原來佢地以為自己應付到...

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-12-9 01:20 PM 發表

現場出席人仕?? 乜你有朋友咩?? 你就叫呢個"朋友"出黎啦, 由當時人出黎講好喎, 定呢個"現場出席人仕"係你唯一識果個人呀???

至於佢似"女鬼"呢我就唔係聽巴士講既, 好多人 ...

條友咁廢...留返啖氣暖下肚la

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-12-9 07:57 PM 發表

知喇~ 廢up一大堆~ 攬住條"女鬼"罷啦
溝"死女"?

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-12-10 01:26 PM 發表

可能人地以為執到寶呢
"執到寶"?流克酸?

46 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。