推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

越多版-人越小....

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-5 11:37 PM 發表

一次諗唔晒, 要分兩次寫呀?
我點知你轉數咁慢呀?

ban左我唔覺得自己贏晒, 不過覺得你身子弱囉...
我分左四次啦,唔該啦!轉數比你想像中更慢,
不過可惜,.............

我覺得佢係樹自言自語!!!!!!

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-5 03:40 PM 發表

我分左四次啦,唔該啦!轉數比你想像中更慢,
不過可惜,.............
可惜什麼??

引用:
原帖由 tyco 於 2006-12-5 11:40 PM 發表
我覺得佢係樹自言自語!!!!!!
若冇人搭訕會係架!

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-5 23:44 發表

可惜都唔知講乜野好囉.
我諗佢應該仲諗緊點答你((()))

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-5 03:44 PM 發表

可惜都唔知講乜野好囉.
佢死左好多次喇???

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-4 19:42 發表

開新版唔係唔好,不過你都睇到有好多根本冇乜人會click入去既版,
(什麼手機版,最好笑竟然有個祝賀版,結婚版)
人地想搵料會上黎呢度手機版搵咩?
我都唔講人地主題forum果d住,你可以睇睇自己個手機版up唔upda ...
結婚版有咩問題?
你覺得最好笑既祝賀版都有唔少人入去出post喎
唔通你以前"曾經"做過卡拉 OK, MTV & MV 專用區版主果個版好高hit rate咩?你唔鍾意咪唔好入去囉...

你自己覺得自己有咁高見, 自己搞個forum做大版主囉

相關搜索目錄: 結婚 手機

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-5 23:57 發表

哇! 原來你答得咁有point, 唔怪得要打咁耐啦!
唔好學人地個"守日肛"叫我做人才喎

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-12-6 00:00 發表

哈!晌forum上面討論唔同意見,唔夠人講就係輸,俾人ban account又係輸,呢樣野唔到你否認。唔好歌頌到自己係一個不怕強權o既烈士,呢樣野好令人反感。

有時唔係話你9up一輪自己點o岩點o岩,跟手話人講野冇 ...
嘩!分析得好好人才人才!

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-6 00:05 發表

佢有叫你人才咩? 哇! 仲唔多謝佢? 要快喇! 唔係就可能要問米喇!
唔係叫我...
佢有fans架嘛

佢都好似好多分身wor..

e?? 去左邊呀佢???唔通跟呀陳sir去潛水呀?

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-5 04:11 PM 發表

咩心態呢? 生活苦悶? 生意失敗? 生無可戀? 定係性生活不協調?
可能細路仔個屎比人攪_ed!!!!

烈士通常都死得好慘。。。。。

引用:
原帖由 9394_167 於 2006-12-6 00:16 發表
烈士通常都死得好慘。。。。。
佢自稱

我呢d咁良好咁正氣

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。