推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

四大名捕討論區

乜無情唔係冇哂暗器架咩?點解仲可以有暗器攻擊唐十五既??
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

編戲話想整死四大名捕其中一個主角喎,會係邊過呢?? 如果我估,我會估鐵手喎!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 酒徒 於 2006-11-9 02:47 PM 發表

暗器盡了就可能用明器囉!四明器的最後一招∼∼不知是否?
明器都係暗器黎架!

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-11-9 07:35 PM 發表

老溫會批嗎?
如果整死四大名捕其中一個,仲叫咩四大名捕?
我估慾郎都唔敢。
老溫唔會批,慾郎都唔會,...
不過有個話題講下姐!!

引用:
原帖由 酒徒 於 2006-11-9 05:44 PM 發表

概念的確係咁!你無錯。

我不過係從文字上分開無情既武器:一般暗器和主力明器。最後一招又真係明器:影隨形!一種近乎現代武器中既追蹤導彈。

我不介意“用盡暗器而仍有明器”之說,但我以為追蹤導彈就 ...
你都有你既理由,但本書會唔會解釋下"影隨形"係D咩黎呢?

唐十五下期出到四倍界王拳,但都應該要輸!!

唐不阿應該死唔去,但仲有乜好講呢??
反而,冷血同唐敗都好耐冇講喇!!

唐十五下期會唔會出到八倍界王拳呢??會唔會谷死呢?
另外,殷乘風係唔係死左?
(書尾話仲有好多人會死....)

唐門八十一絕技﹕....
一掌禪算唔算係??

咁大限神功又算唔算係??

唐門八十一絕技﹕
唐無相:易容術,鍛骨術,雷磷霸腿
唐失驚:失魂刀法
又算唔算係??

我估妞妞會死,因為書尾叫我地準備紙巾!!
另外周白宇都應該會死!!

好似講左好耐都未有人死喎!!

帶妞妞離開戰場既會係邊個呢?女人黎喎!!

拖到冇乜好講!!
唔知金劍銀劍會唔會死呢??
好難想像佢兩個會打贏喎!

如果金劍或者銀劍是但死一個,我真係會覺得傷心喎!!
兄弟永別.....

我估周白宇同唐明皇會同歸於盡!!

引用:
原帖由 my709394 於 2006-12-13 12:21 AM 發表

唐十五後著未出,八倍界王拳未出,唐灑雨和幕後勢力未出,唐刃真正目的亦未出...六分半堂先出了一個內鬼,其他不要講雷損,座下十二堂主又一個都未出...

大把玩意都未出啊...
唐刃真正目的...
我相信會帶落下一個故事先再講喇...

引用:
原帖由 bbhit1 於 2006-12-21 09:16 PM 發表
八大刀王,九宮白虎有冇內奸就應該睇這兩三隻了...
八大刀王,九宮白虎已經差唔多死哂喇喎!!

引用:
原帖由 maomaolong 於 2006-12-21 06:08 PM 發表
中原人士一方只係暫時聚集在一起
其實少林既代表應該幫到下手,但好似行行企企咁!!

引用:
原帖由 my709394 於 2006-12-21 12:00 AM 發表

銀劍真係「收工」?我唔信...各位不知有冇留意~金劍的嘴唇在最後突然變成鮮豔的紅色?莫非金劍係女?會唔會由金劍咬破嘴唇來個嘴對嘴引血解毒?這方法在「隔離台」龍虎門一早就試過了...

劍橋莫非忘了唐 ...
我都有感覺銀劍唔係真係死(我都希望佢唔死!)
and,唐十五都未出八倍界王拳,應該未死得既!!

引用:
原帖由 唐不阿奴 於 2006-12-13 02:46 PM 發表

但我想知,咩野係元陰無限???係唔係似多圖種武功咁,用生命換功力?
應該唔係喎,似係陰陽雙收(純陽無極+元陰無限)武功,發出1+1>2既效果!!

今期兩個故事互相穿插,一個主題,唔錯喎!
鐵手終於有表演既機會,但唐十五都仲未出八倍界王拳喎!
睇怕都係等「奇兵」黎收十殘局喇..
會唔會係唐敗呢?

引用:
原帖由 chunchunchun 於 2006-12-25 02:56 AM 發表
大家仲記唔記得...唐門仲有咩人 ?
我數一數先.
1...唐刃 ....我覺得佢會出黎打唐十五, 因為我覺得佢既"元陰無限"一定係做過D衰野(因為佢話過要還我本色)
2.唐瀟雨....因為我覺得下期...無情最 ...
我估唐刃呢個故事都唔會再出!!

你地覺唔覺唐十五印堂既傷,...時有時冇?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。