推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

四大名捕討論區

引用:
原帖由 my709394 於 2006-10-11 04:59 PM 發表

這個就係我兩個一齊答的原因~點解要冷血埋劍?? 因為唔想佢太依賴「暗魂」?
冷血既劍除左快,很,確,勁..還欠什麼?? 係唔係變化呢??
係一種心急如熒,刺出後不中就冇退路的心態?
我覺得係欠內功喎~~~~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-10-19 11:47 AM 發表

可能說劍姬的獨特點穴手法可以增加功力,所以冷血被劍姬點多幾次,
功力就遞升幾次,所以他的解穴時間越來越短。
這樣就可以令到冷血速成內功啦,這比起其他說食了什麽靈丹妙藥來增加功力更有新意。
可能係ga...以內功推動劍法...除左快(佢既劍都已經快無可快咁滯)..仲有威力都加大埋....同埋可能要佢唔用劍..就咁玩手指..可能又係想佢去到<手中無劍...心中有劍>..........到時剩用手指都好易咁去到人身後(快)...用有內力既<金手指>一野拮穿有護體既背脊
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 小小力 於 2006-11-30 01:26 AM 發表
我估妞妞會死,因為書尾叫我地準備紙巾!!
另外周白宇都應該會死!!
妞妞唔係比人吉到暈左咩????????????
佢離開左個戰場..冇咩理由會死ga喎~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-19 16:03 發表

又係恰好路過??
如果係計劃好,點解唔o係唐刃在船上出現之前救走唐十五???
唔好理佢呀..佢shot ga....~~~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 小小力 於 2007-5-29 14:14 發表
監制杜比離開玉記喎!!四大既質素會唔會因此下降呢??
杜比走..會去邊呢??
佢會唔會拍呀葉明發出書呢???
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 冰河 於 2007-6-24 15:51 發表

杜比自己開新公司。

我一定會比錢支持買佢d書....如果值得我比既話~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

睇完今期...唔知點解...覺得d正道好快就會死哂(可能有1~2個會返歸)...最後都只會死剩布條同4大...然後最後都係得4大同d最後大佬打.....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 nicknicky 於 2008-3-13 12:13 發表
卻原來,二月根本就唔係真正的西夏公主,而是金帝派來的卧卧底,藉著勾搭殷乘風陪佢私奔令到諸葛生背黑鑊。
又卻原來,當日二月同諸葛生表明身分時諗的一首詩講漏左隻字,身份早被識破,於是乎諸葛生 ...
學火鳳玩????
                       /□\/■\
                        ||  ||

咁都唔死????
到底有D咩大佬級人物會死呢?????
                       /□\/■\
                        ||  ||

睇完今期...
我反而會諗係咪個名係下期預告黎?>??
因我會諗係金帝佢最後出黎接元顏決最後一野...點知元顏決出左半招就死左...所以金帝覺得自己係贏得遺憾....
                       /□\/■\
                        ||  ||

我可以好肯定咁講...o個99人...之後都會變哂2打6.....
仲會比4大名捕打底哂....
                       /□\/■\
                        ||  ||

睇完.....心諗: 唔係又唔駛死下話??
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 skywalker1942 於 2008-6-10 19:57 發表

你無睇錯,唐瀟雨係換左衫
用左肥良絕招-影印道???
                       /□\/■\
                        ||  ||

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。