推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

yandy....生日快樂....!!!
嘻嘻....周圍都留返句俾你.....

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-10 23:06 發表
我病了.......

唔知係唔係尋日落雨呢......
自己小心d呀ma......!!休息多d啦你....!

我來了.........

我都係度.......

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-12 23:33 發表

見到你真系好
見到d野好嬲呀............................

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-13 01:33 發表

邊個蝦你, 同我講~!!!
你係唔係幫我教訓佢先....?

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-13 12:47 發表
早晨菇菇,好耐冇見
你成日都唔知去邊...緊係見唔到我啦.....

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-13 13:13 發表
我好忙嫁.........
睇得出呀.........

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-13 14:27 發表
你真了解我
唔駛了解你都知嫁...成日都唔上黎,....

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-13 15:10 發表
近排多野煩呀...........
煩咩呀煩....成日都話煩...煩吉....
要改呀.................................

你地個個成日去晒邊呀??成日唔上黎......

好悶呀..............................

我係度呀....

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-14 22:55 發表
今個星期有咩玩呀~
你地個個都唔得閒.....自己玩自己啦我...!!!

早.................

早晨.........!

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-18 12:10 發表
http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20101011/00176_036.html
吉~
我fd 個fd麻煩了
1. 醉駕, 有全保都冇用
2. 睇片, 撞成咁, 好似唔湯唔得h:" />
哇..........

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-18 19:12 發表

記住唔好係人車你都上車, 要揀車坐
咁我坐你車穩唔穩陣嫁.....

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-19 03:02 發表

架車去到200km/h好唔穩陣h:" />
下次坐過先知....下次你唔好車第二個呀...我坐你車....今次好認真....!!!!!

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-19 10:12 發表
早晨
早晨....好耐無見你啦......

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-19 22:41 發表

姑姑,甘你唔好再厄中中喇
我唔會嫁...下次出黎我一定坐佢車.......

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-21 02:10 發表

我打多左個0, 其實行20km/h已經好唔穩陣
唔緊要嫁...我不嬲都俾你話事嫁.....你知嫁...!

早晨....................

我係度.......!!!!!!!

日日都無人嫁.........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。