推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 12:06 發表
留番少少秘密俾我得唔得呀??
秘密係用黎交換架
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-5 12:06 發表

了 解 呢 d 野 似 中 要 兩 個 人 係 房 到 做 要 做 既 野 先 得 既
佢兩個係房就變左磨豆漿了.......

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-5 12:06 發表

了 解 呢 d 野 似 中 要 兩 個 人 係 房 到 做 要 做 既 野 先 得 既
fifi......

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 12:06 發表
留番少少秘密俾我得唔得呀??
唔制....我地之間唔要有秘密.....

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 12:09 發表

秘密係用黎交換架
咁你有咩秘密同人交換先...........以前有條粉同我地講要等價交換的~

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 12:13 發表

唔制....我地之間唔要有秘密.....
我唔信你完全冇秘密...........

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 12:14 發表

我唔信你完全冇秘密...........
你呢???

回復 103# 的帖子

哈哈~~~同邊個先???

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 12:15 發表
哈哈~~~同邊個先???
你想同邊個先......

回復 109# 的帖子

系米我想同邊個都得????

回復 106# 的帖子

甘阿新你有無秘密可以同我交換呢?嘻嘻

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 12:18 發表
系米我想同邊個都得????
你講左出黎我地一齊研究下......

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 12:13 發表

咁你有咩秘密同人交換先...........以前有條粉同我地講要等價交換的~
邊條粉皮咁趣誌 ?
我等未有興趣將d秘密互溝
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

回復 112# 的帖子

我要個170以上,嫩口白凈的~~~

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 12:23 發表
嗯嗯....
我知你有人選既......

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 12:23 發表
叫爸爸先

回復 115# 的帖子

哈哈~~我無呀!菇菇你有無介紹呀?

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 12:26 發表

叫爸爸先
我以前去金沙...成日叫的.....

"得閒起個孖 , 好快做爸爸"

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 12:19 發表
甘阿新你有無秘密可以同我交換呢?嘻嘻
有.........得閒講你知呀.....

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 12:20 發表

你講左出黎我地一齊研究下......
你講......我講~

你有咩秘密~ 快D同過兒交換~

回復 119# 的帖子

乜你宜家好忙咩?????

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 12:27 發表
哈哈~~我無呀!菇菇你有無介紹呀?
我有呀.......好野黎嫁.....

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 12:29 發表

你講......我講~

你有咩秘密~ 快D同過兒交換~
係咪嫁....我講左你唔講咪死.....

回復 122# 的帖子

甘你快D介紹俾我啦!口水都流曬了

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 12:35 發表

係咪嫁....我講左你唔講咪死.....
唔會....唔會.....

你講比我聽啦.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。