推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-28 13:20 發表

人 多 車 多 試 得 車 房 多 咩 都 見 過
上 晒 書 出 名 果 D 車 房 爆 大 wok 我 都 見 唔 少
之 前 講 果 D 有 單 都 係 某 名 店 爆 出 來 既 wok
你 聽 過 幫 人 換 油 間 車 房 之 後 要 陪 ...
幫人換偈油, 鑊左都唔賠就見過

起行返學/工了
BYE

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-28 18:28 發表
同我地d舊款比當然啦.............
舊款仲有C32B

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-10-28 21:29 發表

後晚去邊
我都想知

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-28 22:11 發表
本田車來嗎........................
3200cc DOHC Vtec

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-28 22:55 發表
TL??
NSX

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-11-1 02:22 發表
好彩我從未參加過非法賽車ja
X2

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-2 13:33 發表
記得今個星期六去燒雞翼呀
我病了

頭痛了
但開工去

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-11-3 15:36 發表
http://www.youtube.com/watch?v=KkTwi7Fptlw&feature=related
下次我拎結他出黎, 我彈, 你唱!!!

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-4 21:37 發表
你地全部人想買多部???
唔係想買多部, 係決定左買多部

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-4 21:41 發表
養兩部好吃力嫁........
呢架唔使比咁好野佢食

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-4 21:43 發表
諗掂保險先.......
講起保險, 火都黎, d人九唔撚搭八

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-4 21:44 發表
h車真係好好玩
知唔知d人如果唔見車匙, 成套匙膽換要幾錢?

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-4 21:45 發表
出事o個日...........................
我好快就夠3年

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-4 21:48 發表
邊有人咁做???..............
咁如果有人真係唔見左車匙, 點算?

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-4 21:51 發表
開鎖佬........................
得架咩? 咁都要配返條匙架?
我有個朋友賴左野

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-4 21:54 發表
有好多上門連配匙,大約$400-$500.....當然唔可以行電腦匙啦
我朋友...就是我

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-4 21:56 發表
...............冇鬼用
我病到溫溫燉燉了, 幾時跌, 係邊跌都唔知

有冇開鎖佬電話?

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-11-5 22:56 發表

冇時間睇
病..冇時間休息
架車..冇時間攪
聽日考試..冇時間溫

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-11-8 22:07 發表
聽講出年噴油會好貴.....
水性環保油, 有撚排都唔乾, 又易流眼淚
我地工場d師傅都舞佢唔掂

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-11-8 18:43 發表

就星期四啦
早上我揸過去
祝早人康復, 罪有應得o既人早日乘之於法

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-8 16:18 發表
吉吉我舊保單o個度係咪冇得攪呀 ???

雞煲!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!我來了!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-11-10 22:13 發表

我就麻麻了~h:" />
唔辣架喎, 係口味重左dd

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。