推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-5 11:43 發表

拿 呢 到 新 朋 友 就 冇 咩 架 啦 老 野 就 好 多 件
你 地 唔 怕 我 地 咁 佳 釀 就 得 架 啦
緊係冇問題啦~

得閒大家吹下水丫.....你有車聚我地都會黎join下....

不過我地平時都係星期六出黎多. 平日就多數上黎吹水....

一星期聚一次~

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 11:46 發表

你指個架扒地熊呀....?
果隻係北極來的~

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 11:50 發表

不一定既, 我想留俾個仔考完牌果時楂, 先收起佢者
你個仔幾大先?

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 11:57 發表

咩黎嫁...得你地兩個明既野黎嫁???
我其實都唔係好明.........

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-5 12:06 發表

了 解 呢 d 野 似 中 要 兩 個 人 係 房 到 做 要 做 既 野 先 得 既
佢兩個係房就變左磨豆漿了.......

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 12:09 發表

秘密係用黎交換架
咁你有咩秘密同人交換先...........以前有條粉同我地講要等價交換的~

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 12:13 發表

唔制....我地之間唔要有秘密.....
我唔信你完全冇秘密...........

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 12:26 發表

叫爸爸先
我以前去金沙...成日叫的.....

"得閒起個孖 , 好快做爸爸"

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 12:19 發表
甘阿新你有無秘密可以同我交換呢?嘻嘻
有.........得閒講你知呀.....

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 12:20 發表

你講左出黎我地一齊研究下......
你講......我講~

你有咩秘密~ 快D同過兒交換~

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 12:35 發表

係咪嫁....我講左你唔講咪死.....
唔會....唔會.....

你講比我聽啦.....

又準備去街做野了~

我地吹吹下都6版......XDDDD

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 22:18 發表
怎麼無人的???
出晒去嘛.....XDDD

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 22:48 發表
好在還有你,連姑姑都失蹤了
最近D人都興玩失蹤~ 遲下我都失蹤~

引用:
原帖由 allure 於 2010-10-5 23:03 發表
咦~~~ 新朋友喎... say 個 hi sin~~~  안녕~~~  
哈佬.....

嘩你識韓文架?

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-5 23:57 發表
回家了.........
好耐冇見啦~

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 00:15 發表
回家了, 濕地鹿仔是我的最愛
我乾濕都怕怕.......

對架車冇信心.........

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-6 00:17 發表
幾日咁大把
我以為你唔會再理我地添~

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-6 00:21 發表
冇可能...........呢度冇煙食
點會冇~我幫你搞個下....

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 00:28 發表

你而家4隻係咩腳黎架?
RE050A

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 00:32 發表

要戴帽食
唔洗既....

咁食都得~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 00:37 發表

換左佢會好d吧?
唔啦.....我平日又要返工用.....條tire仲好深事業線.....

加上一換就四條.....RE11加埋過萬......

咪啦........粗粗地頂住先~

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 00:42 發表

咁要係安全情況下慢慢探索下佢o既底線了
點探呀.....?

我驚又炒..........其實自從上次炒完之後.....

我真係內心有點兒怕怕......次次都係大大獲......

最抵死係.....我從來未小炒過 , 次次都大炒到滔車........

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-6 00:46 發表
舊左好差............
暫時都仲OK......唔滑.....

但我又唔知佢咬唔咬喎......

因為唔敢試~

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-6 00:46 發表

我宜家無殺毒軟件,甘上網怕5怕架??
mac機好少中毒的~ 放心吧~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。