推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-4 23:53 發表

你係邊個呀???我估唔到呀.....
佢係傻強~

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-4 23:54 發表

可惜是小弟一生都買唔到既車........我送隻海歐牌白飯魚你著住先得嘛......
要幾多銀兩呀??

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-4 23:54 發表

佢係傻強~
下......快D話我知啦...我真係估唔到呀....

呵呵

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-4 23:55 發表

要幾多銀兩呀??
一層元朗yoho midtown 700呎單位的價錢~

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-4 23:55 發表

下......快D話我知啦...我真係估唔到呀....
你叫佢比D貼屎你囉~

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-4 23:57 發表

一層元朗yoho midtown 700呎單位的價錢~
姐係幾多呀...唔好要我估啦....

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-4 23:56 發表
呵呵
傻強俾D貼士我啦.......

回復 24# 的帖子

哈哈~~系你俾我既,我都好願意接受

我住大埔

回復 25# 的帖子

菇菇,你真系有我心••••

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 00:00 發表

姐係幾多呀...唔好要我估啦....
三百幾萬~

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-5 00:06 發表
我住大埔
好幾個都住大埔喎~

中7理科填充題, 請在下列4個空格填上同一個二字形容詞
_ _ 的我走了, 正如我_ _ 的來
_ _ 的揮衣袖, 不帶走_ _ 雲彩

例子 :
on9的我走了, 正如我on9的來
on9的揮衣袖, 不帶走on9雲彩

回復 39# 的帖子

Fifi的我走了, 正如我fifi的來
fifi的揮衣袖, 不帶走fifi雲彩

回復 41# 的帖子

你系邊個呀???????

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-5 00:06 發表
我住大埔
我知你係邊個........

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-5 01:43 發表
中7理科填充題, 請在下列4個空格填上同一個二字形容詞
_ _ 的我走了, 正如我_ _ 的來
_ _ 的揮衣袖, 不帶走_ _ 雲彩

例子 :
on9的我走了, 正如我on9的來
on9的揮衣袖, 不帶走on9雲彩

你唔打呢堆野我都可能估唔到你係邊個....一打我就知....

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-10-5 03:20 發表
你係...............?

各位...今個星期六(09-10-2010)大家約左人未????

回復 46# 的帖子

我已經約定佐喇!哈哈~~~~

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 10:16 發表
我已經約定佐喇!哈哈~~~~
約左我呢......我知嫁....你唔駛指意同第二個出去呀.....

回復 48# 的帖子

哈哈~~~除了你,我仲可以約邊個泊!!

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-5 10:31 發表
哈哈~~~除了你,我仲可以約邊個泊!!
哈哈....我都知你心中只有我嫁啦....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。