推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-7 01:17 發表

我得閒窩,帶埋我丫
你要跳入個箱度.....我拉埋你過去......

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-7 01:13 發表

我有心你都要係度先得嫁ma.......
我每天都係度喎~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-7 01:18 發表
好呀........不過怕唔怕曬
男人老狗怕咩丫....

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-7 01:17 發表

我本身都訓唔到....依家...................................
丫......................................................................
我咩都唔聽..................................................... ...
你上次夠話會打返比我啦.......冇左件事......

過兒得地位低得很

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-7 01:20 發表

我可以自己行的
哈哈~

我怕你悶咋....

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-7 01:22 發表

丫.........................咁今晚人地心情唔好呀ma...
你仲咁話我.......你唔信我........你唔信我.....我最唔中意人地唔信我....你就係唔信我.....
我幾時有唔信你?

我最信的就是菇.........

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-7 01:24 發表

我依家心情好差呀.........................
點解呀......

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-7 01:45 發表
書係唔洗錢買的
我每個月的車書靠你了......

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-7 02:02 發表

有無D日本時裝書呀
搵日我帶你去買衫...........包你靚靚....

同你改變下形象呀...........ps# 錢你自己比啊~

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-7 02:17 發表

幫我幫到底,送佛送到西,甘就幫我俾埋$喇
比條毛你自己織~

吉吉~ 玩就玩依個啦~

赛车驾驶的基础训练
------------------
这种训练为期一天,在赛车场地允许的情况下,可在除星期一外任何一天进行(详见珠海国际赛车场试车时间表)。设置的课程适合没有赛道上的驾驶经验的学员,包括以下几个内容:

1. 个人的安全装备
  2. 赛车的安全装备
  3. 赛道上的安全规则,包括旗号和信号灯等
  4. 赛道上的驾驶原理
  5. 赛道上的驾驶技术
  6. 有教练陪同的驾驶实践
  7. 练习结果的评价和总结

在基础训练中,由两名学员共用一辆教练车,每人在赛道上的实际练习时间为2节,每节30分种,在车时间共1小时。
费用:人民币3000元/人

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-7 15:24 發表

係 佢 都 試 過 係 X 車 王 侯 選 人 之 一
真係佢......

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-7 15:31 發表

都 幾 難 呢 到 個 大 版 主........
算 啦 都 係 唔 想 講
做唔起個版.....事實又真係雞肋左少少既........

冇計~

但係我地都係貪佢少人 , 先選擇依度 , 是非少D嘛~

又少麻煩人搞事.

Dinner with customer ..........

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-7 21:06 發表

佢 咁 有 名 點 會 唔 識 佢
上 個 月 morning drive 先 同 佢 遊 左 入 東 涌 食 buffet
哈哈~ 世界真細小....

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-7 21:05 發表

呢 到 成 個 版 原 本 平 均 過 萬 post 一 日
車 版 都 有 3~500 個 post 一 日
呢 到 早 兩 三 年 前 轉 左 版 面 同 地 址 又 俾 上 邊 Block 左 攪 到 少 左 成 九 成 人 上 來 玩
攪 到 好 多 要 上 大 陸 ...
希望可以幫你地增下人氣啦.....有機會車聚都可以join埋一齊玩下添~

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-7 22:43 發表
食飽好耐喇........不過好眼訓,而家休息喇
下.....你訓啦?

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-10-7 22:50 發表
大家晚安
去邊黎呀.....

引用:
原帖由 allure 於 2010-10-7 23:19 發表

放心喇.. 呢度有社長睇場, 無人會攪你地既.... 放心吹....   
我地真係好慘架............係第二度比人搞到以為我地係成班都係人渣咁........

又日日比人打毒針..........

我地只係搵個地方吹下水 , 有緣既就識下新朋友都被人趕盡殺絕.........

所以黎到依度重新開始........

放心啦.....我地唔會係度搞事架........何況我地從來都唔搞事......

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-7 23:36 發表
確定星期六放假。
眼底生日邊邊聚........預埋你啦~ 傻強~

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-10-7 23:43 發表

自有留人處
仲有留低人仔處~

早晨............準備北上~

引用:
原帖由 fi-fi 於  發表
明晚的眼底生日倒數飯局
地點:XXXXXX
時間:X點正
唔好上post出時間地點........

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-10 04:11 發表

得個講字
早知........

返生........訓過~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。