推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

124 12345
發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-10 21:53 發表
真係咁好食咩..........................
因為上水冇乜好食

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-11-11 14:03 發表

我 同 百 鬼 架 意 大 利 野 D 原 裝 油 就 係 咁
洗 完 車 果 時 望 落 架 車 到 架 車 好 似 斑 豹 咁 款
有 時 真 係 好 想 成 架 車 噴 過
我之前揸過d英國野都係咁, 翻噴過o既地方冇事
一落雨就知邊d係原裝油=.=

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-11-12 14:00 發表

英 國 野 ?? 你 果 時 玩 邊 間 廠 ???
Rover ?   Jaguar ?    Lotus ??   TVR ?? Marcos ???   定 Aston Martin ???
Rover 開蓬車仔o者, 你up o既其他我都玩唔起

話時話, 有冇係香港見過marcos? 係十幾年前係車書見過之後就未見過...車書話入波好似做gym咁=="
TVR耐唔時都見一兩架

相關搜索目錄: Gym

數小時後, 辛苦o既一天又開始了
各位晚安

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-11-19 14:37 發表
1  63    SUN Tit Fan  MAC  Mitsubishi Evo 9  2:34.979  3    142.16    2  1    Manabu ORIDO  JPN  Nissan GTR-R35  2:34.988  7  0.009  142.15    3  75    Tatsuya TANIGAWA  JPN  Mazda RX8  2:36.549  7  1 ...
philip yau 保留實力???
差好遠喎!

隻老孫好勁呀!!!!!!!!!

((318 / 0.83) + 10) x 1.03 = $404.9

318 機價
0.83 匯率
10 運費
3% visa手續費

2012快到了!!!!!! 香港也地震!!!!!!
大家玩時要盡興d喇!!!!!!

屌佢, 今朝有覺唔訓, 一早去人屋企睇now sports, 等到10點幾諗住睇路車賽, 先知佢改左賽程, ON99睇晒全日賽事, 到5點, now sports 仆街唔撚播
都算, 我上網睇, 又on99咁睇晒d寶馬方程式, 跟住同我講改期
佢阿媽個仔晒撚左我成日好撚燥低

各位巴打注意
玩具已到
請自行聯絡我交收

p.s. 接埋左勁似 startec 接龜

相關搜索目錄: 玩具

新機試後感
比起我用開o既舊機, 有更wide o既angle, 而且功能更強

1. 新機比舊機, 多左內置鋰電, 可用5V DC/USB 黎叉電, 即係話, 佢唔一定係架車度接左車叉先錄得, 熄左車都可以錄, 咁泊低車, 邊個泊位撞到你車頭你都可以睇得返, 但叉滿電錄到幾耐就冇講, 我都未試
2. 可以直接用USB接落電腦輸出影片, 舊機只可以拎張卡出黎用CARD READER, 不過都冇乜用, 因為好少會拎部機返屋企, 好處只係慳返唔使買CARD READER
3. 有個2.5" MON, 舊機冇, 方便SETUP部機, 內置個CHEAP CHEAP SPEAKER, 錄左o既野可以即時play返黎睇, 有聲有畫
4. 有影相功能, 但得130萬, 應該都冇人會用
5. 內置microphone收音方面, 比舊o既出色, 唔會下下爆mic見紅, 舊o既用耐左仲會壞埋, 新機就係未知數

不過
新機功能卓越, 但其實都有比舊機不足o既地方
1. 只有1280x960, 640x480 (4:3) 同埋720x480(16:9), 比舊機的1280x720 30fps 同埋640x480(4:3) 60fps, 4:3同16:9, 都係舊機數據佔優, 而事實上, 以我頭先錄o既demo黎講(1280x960), 個人感覺舊機表現會好d
2. 睇返demo片, 係迴旋處, 即係畫面打橫郁得快d o既時候, 好似有少少窒格
3. 感光, 舊機自動調光好似比較優勝, 但係好似我唔記得開個自動感光, 今晚我會再試晚間錄影

相關搜索目錄: 電腦

丘永財被罰$1000USD

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-11-24 01:04 發表

邊度睇返黎~
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=155701997808350&set=o.103838796354386&ref=nf
呢度

http://www.youtube.com/watch?v=rcK8oLvZnFo
晚間demo
畫就真係一般
如果閣下o既要求係要睇到車牌o既, 就不適合
但, 若然係要黎睇返自己o既所作所為, 就絕對ok
舊o個支cam係好清, 可惜清到速度感係0, 重要一係西聲, 一係冇聲
新呢支cam, 唔清有唔清o既好, 配合較好o既收音效果
總括黎講, 呢個價錢, 我收左貨了
要黎做行車紀錄, 我會用舊o個支cam, 畫面靚d, 清d(尤其夜晚), 冇聲都唔緊要
出去玩, 就會用新cam, or兩支同時用, 收音好d, 同埋速度感強好多

如果想一支滿足晒咁多要求, 就唯有寄望佢出部完美d o既新機了

報告完畢

仆佢個街, 功課壓力超大

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-12-14 00:42 發表
元郎雞煲好好味
辣的?
幾時一齊去試?

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-12-12 00:16 發表

好似好難就到大家甘
我呢d單身寡仔, 比個日期時間我就多數ok

相關搜索目錄: Video 功課

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-12-24 13:38 發表
o個個MK金毛飛?

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-12-25 07:49 發表
佢架車好似係白鈴
頭先睇FB, 要來呢架係FD個FD

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-12-31 23:11 發表
兩條尾呔到期 琴晚有條劏鬼左
乜呢期D胎興到期咩
我有一條生仔漏氣加打唔入

引用:
原帖由 傻強1212 於 2011-1-5 00:17 發表
換r1r好定re01r好?
RE-01R 停左產年幾了

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2011-1-4 21:35 發表
應該係.........佢姓方
RSM 錢已收, 見到面比你

124 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。