推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

應否將網友對主播/記者的長篇討論移走?

當然移至吹水區…唔係做乜要開出黎

你應該寫埋有網友投訴housing係咁灌水,但你d個版主卻坐視不理

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-8 12:37 發表

到呢家都未有回應 睇黎唔會做野
佢回過我,又係BS

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-8 13:15 發表

姐係咩呀??????????????????
又係講條友冇灌水

引用:
原帖由 catiiia 於 2011-1-8 11:59 發表
版主請盡快刪除那些令人煩厭的chat post~!!!!!

那housing 的灌水post 只是幾日甚至一星期才三兩個post~  那些chat post 卻是日日如是,一日幾版chat post ,極度討厭 !    還好意思同ho ...
你肯定好耐冇上黎……

引用:
原帖由 catiiia 於 2011-1-8 14:11 發表

WELL 我淨係見到一版又一版舖天蓋地o既垃圾chat post,唔見housing o既灌水post~  就算有,都已經俾d 垃圾post 掩沒左,由此可見呢d 垃圾post o既滋擾程度遠比housing o既灌水post 嚴重~!  THAT'S ALL
我覺得討論區應該有言論自由…仲有d post垃唔垃圾唔係由你講晒,我早就講過叫版主將吹水ge post移去吹水區,係佢一路以黎都潛晒水

仲唔做野 版主 等幾時呀…叫你將吹水d post移去吹水區…
以後呀版主覺得d post吹水就全部轉去吹水區la…等每個版都淨係有圖冇字,合晒你口味吧

引用:
原帖由 ANDING 於 2011-1-8 14:30 發表

我就覺得版友自律比依賴版主更重要
要每日移走唔同topic入面唔同既post,又要決定邊樣係吹邊樣唔係吹
隨時一移又要俾人話無言論自由,移post呢個動作幾大風險
而且版主都係人,佢可以24小時不停做呢隻工作嗎?
其實佢話吹水ge post多數都係 83台ge幾位主播…
其他邊有呀?咁都叫大風險?懶就懶,唔好賴

引用:
原帖由 ANDING 於 2011-1-8 14:38 發表

老實講,我又唔算咩老屎忽
黎左唔係好耐,不過以前個陣就真係少人講野既
一路都係貼圖多,大家已經慣左呢種模式
所以而家多左咁多無圖既post,對一眾版友黎講係有d唔習慣

品評表現無問題,但如果去到你一句「 ...
咁冇辦法la,你咁「高」質素…
我就冇你咁好修養…

0生都未投訴,幾時輪到你班人(唔係話Simon、中山同飛鼠 )講野…
如果0生唔like,我會聽佢講

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-8 16:48 發表

I am also taking this position.

I don't think our discussion can cause any trouble other than spending a little bit more time searching for the photos.

It is so easy to distinguish between wor ...
我都認同你講法…
如果你開Akina個版就知道一版太多圖的害處

引用:
原帖由 2500 於 2011-1-9 00:21 發表
學明星區咁開多個副區專貼圖, 佢有佢oad到輕機, 呢度繼續有圖有字.
好提議,2500

引用:
原帖由 richard07 於 2011-1-9 22:47 發表

你知hang機解乜嗎??
係指部機掛住...
即係死左..
所以中文亦叫『掛機』...
我真係未聽過

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2011-1-10 08:35 發表
討論區唔俾人吹水的話,那麼當初設立這個討論區的目的在哪裡!正一死人頭!痴Q線!
個版主最叻就係delete人d post

引用:
原帖由 吾想來 於 2011-1-14 00:31 發表
本人認為將所有果 d 簽名圖都要刪除,
短短幾日都上來, 可以由 176 版, 去到而家二百幾版,
全都係 chatting, 咁攪法真係唔掂 ....
你咪等個版主話事lor

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-14 18:34 發表
貼圖post已經唔畀人吹水~呢家又話簽名圖阻叉住哂?
咩世界?
我已經冇多餘精力同班無聊人拗…等「尊貴」版主決定吧

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。