推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

82 1234
發新話題

應否將網友對主播/記者的長篇討論移走?

應否將網友對主播/記者的長篇討論移走?

近日有網友投訴,有其他網友,在某些主播專題區,作長篇,來回討論!

留言超過一頁,甚至兩三頁之多,影響其他網友觀賞貼圖!

由於有多位網友都有此意見,但本版亦不希望打擾網友討論交流,因此希望以此投票作調查,並考慮實施以下管理方案:

1. 將討論移至吹水區,本版將會所有長篇討論移走,不會作保留!(或可要求本版主將留言移往吹水區).若網友希望保留其留言,請往吹水區,該區留言將不會刪除,違規者除外!

2. 保留現狀,讓網友繼續在該主播專題內留言

此次投票維期3星期,本版會參考投票結果,制定對長篇留言的管理方法.

希望網友參與此次投票,並發表其意見.

歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

將討論移至吹水區 x n 次方

當然移至吹水區…唔係做乜要開出黎

你應該寫埋有網友投訴housing係咁灌水,但你d個版主卻坐視不理

版主請盡快刪除那些令人煩厭的chat post~!!!!!

那housing 的灌水post 只是幾日甚至一星期才三兩個post~  那些chat post 卻是日日如是,一日幾版chat post ,極度討厭 !    還好意思同housing 比較!?

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-8 12:37 發表

到呢家都未有回應 睇黎唔會做野
佢回過我,又係BS

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-8 13:15 發表

姐係咩呀??????????????????
又係講條友冇灌水

引用:
原帖由 catiiia 於 2011-1-8 11:59 發表
版主請盡快刪除那些令人煩厭的chat post~!!!!!

那housing 的灌水post 只是幾日甚至一星期才三兩個post~  那些chat post 卻是日日如是,一日幾版chat post ,極度討厭 !    還好意思同ho ...
你肯定好耐冇上黎……

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-8 14:06 發表

你肯定好耐冇上黎……
WELL 我淨係見到一版又一版舖天蓋地o既垃圾chat post,唔見housing o既灌水post~  就算有,都已經俾d 垃圾post 掩沒左,由此可見呢d 垃圾post o既滋擾程度遠比housing o既灌水post 嚴重~!  THAT'S ALL

投票結果決定一切
that' s all for 喜歡吹水的版友

引用:
原帖由 catiiia 於 2011-1-8 14:11 發表

WELL 我淨係見到一版又一版舖天蓋地o既垃圾chat post,唔見housing o既灌水post~  就算有,都已經俾d 垃圾post 掩沒左,由此可見呢d 垃圾post o既滋擾程度遠比housing o既灌水post 嚴重~!  THAT'S ALL
我覺得討論區應該有言論自由…仲有d post垃唔垃圾唔係由你講晒,我早就講過叫版主將吹水ge post移去吹水區,係佢一路以黎都潛晒水

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-8 14:23 發表

我覺得討論區應該有言論自由…仲有d post垃唔垃圾唔係由你講晒,我早就講過叫版主將吹水ge post移去吹水區,係佢一路以黎都潛晒水
我就覺得版友自律比依賴版主更重要
要每日移走唔同topic入面唔同既post,又要決定邊樣係吹邊樣唔係吹
隨時一移又要俾人話無言論自由,移post呢個動作幾大風險
而且版主都係人,佢可以24小時不停做呢隻工作嗎?

仲唔做野 版主 等幾時呀…叫你將吹水d post移去吹水區…
以後呀版主覺得d post吹水就全部轉去吹水區la…等每個版都淨係有圖冇字,合晒你口味吧

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-8 14:31 發表

咁叻你咪去第二版羅
N字頭既主播區,
版版都係圖
幾岩你心水呀
我只係陳述利害
你地既吹水有幾高質素,大家版友心裡有數,睇票數比例就知
係你地圍威喂架咋... 無人對你地d字有興趣架其實

82 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。