推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

應否將網友對主播/記者的長篇討論移走?

真係有冇搞錯..
呢度係一個討論區..
居然會有人話我地d留言阻住佢地睇圖..
不如改做貼圖區算啦..
將 "新聞主播女郞男郎記者貼圖討論區" 變成"新聞主播女郞男郎記者貼圖區" 好過啦!!
真係把鬼火!!

文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-9 22:28 發表

冷靜~唔好理d無謂人講既野..佢地完全未感受過hand機既感覺~我地唔可以"歧視"佢地^_^
你打錯字..應該係hang機...
佢地個個部機都好堅..
所以我地d平民百姓係感受唔到...
只怪我地窮...
買唔起佢地d勁機...

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-9 22:40 發表

噢~唔該哂=)~又學到野
你知hang機解乜嗎??
係指部機掛住...
即係死左..
所以中文亦叫『掛機』...

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-9 22:55 發表

唉~我都重係學藝未深~重有大把野要學~唔該哂!!=)
哦!! 冇所謂!!
大家都係互相學習!! 互補不足

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-9 23:36 發表

我真係未聽過
可能我讀電腦先知呢d terms!!

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-10 00:58 發表

讀電腦有無話需要咩野學歷ge?
我由f5讀fd->hd, 跟住讀degree咁lor!!

相關搜索目錄: 電腦

Fd係指基礎文憑..
hd係指高級文憑
因為本人會考太差..
要先讀fd, 再銜接hd..
然後再用hd再銜接大學咁...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。