推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

131 123456
發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

引用:
原帖由 風中之神 於 2007-1-3 03:11 AM 發表

天子4確實好看,除了天嬌慘死那段
我睇完都唔知幾嬲....比人姦都唔比我姦~~~
下次如果老黃想D女比人姦既話...唔該比我姦
E+最想就係姦左瘋狗條女...瘋狗成日掛住上黎亂屌廿四,,,,應該冇時間同佢條女攪野,...話唔定佢條女仲係處黎TIM...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-1-7 04:48 AM 發表

我都唔明佢花咁多時間上咁多網去宣傳有乜著數......
真係上腦啦!!!!
唔同ga...人地上黎..應該有錢收ga...
不過佢收錢收上腦...咪日又黎..夜又黎...日日o係度玩野囉...
我地平時上網比人ban..ban1~2次..都直頭唔上o個個討論區啦(好彩我到e+都仲未比人ban過...xo..other都係)...
呢隻<瘋狗>同第2版o個個<流川狗>可能真係同一類人...比人ban咁忍多次..都仲係要上黎玩野.........
你地上黎玩野既話..唔該玩得有技巧d...唔好次次一上黎就比我地話你狗先得ga...
係咪呀..風中之神???(定叫你以前個名呢)????
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 KING546 於 2007-1-8 02:25 AM 發表

其實佢講野己經比以前正常好多喇!
起碼都冇乜刻意推書, 講野都有文有路,
如果佢可以keep住正常,咪當佢係正常人討論o羅.......
我知呀...
SO..E+我對風中之神講野..都唔會叫人做狗...我講既<狗>..都只係講以前<瘋狗>同<流川狗>姐~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-1-10 12:31 PM 發表
今期好搞o野,朱元璋俾寒月武鬼上身,月影姬好似居然走去撻o左朱元璋個死鬼未婚妻條屍o黎又玩"問米"請佢上身來引朱元璋入局,再加上文天祥施法請關公隻鬼上o黎顯靈,如果普通薄裝書都o吾覺,但一期入面 ...
可能肥黃諗住將天子注入多d鬼元素.....將呢本野變成一本鬼書...
遲下天子六完左...如果要再出...
都可以叫做<天子--猛鬼列傳>...玩清朝同袁世凱...話佢地日日撞鬼...
到時用天子名出書...又玩下鬼故(亦可將現代網上鬼故用古代手法表達下出黎)....應該賺到d掛~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-2-5 13:41 發表
今期朱元璋同巧巧隔世相逢鶪@炟u係睇到我眼濕濕,跟手我仲摷晒1至9期逼我老婆睇(佢成日話我買漫畫浪廢),由夜晚11點幾睇到半夜3點幾,跟茤蝧籈痚搕U期幾時出喎,哈哈以後就可以叫佢負責買咯,各位兄弟,小弟先 ...
點迫???????
                       /□\/■\
                        ||  ||

十三翼唔係蒙古最強者黎既咩???
點解d死o靚仔咁屎都做到十三翼???
係咪蒙古人冇咁多強者?????定係老黃傻左????諗住將十三翼變做一個家族???
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 crazybb 於 2007-3-3 04:17 發表

可惜.......我想睇佢俾朱元璋監生打死多d.....
我反而想睇佢比朱元璋打斷d手腳..再比d平民圍剿至死多~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

可能係張紙...
上面寫住:你黎遲左
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 冰河 於 2007-3-26 06:24 發表

係呀~我認我齯中憳芊A吹呀!

總好過有囍蛬{中文程度高的人,但思想就……
最叻就係自問自答和send埋囓梫鷁u信!
版主..你仲理佢做咩忍野呢???
佢呢D傻仔.......只識得搬字過紙...抄人地野POST過黎OR POST去第2度~~~
佢自己都冇咩文化.....同佢講野同對住隻狗講野冇分別...
留返啖氣.....去NC O個陣同D囡囡打下車輪好過啦~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 冰河 於 2007-3-26 07:11 發表

冇嬲呀~袋錢落佢個袋咋!
等佢成日以為捉人錯字好醒咁!
袋落d狗度...d狗都唔識駛錢啦...
不如用d錢請我落bar...界埋女比我...最好幫我比埋房錢
仲有意義得多~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-26 14:17 發表

落bar我又去
搵日一齊落
不過...請狂人大大帶多幾個18~22(歲)既靚女黎~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 風中之神 於 2007-3-26 19:14 發表

明明是"天子六"的主題,卻顧左右而言他,看來兩"人"還挺臭氣相投的呢!
關你西事咩...你中文咁忍差...就咪忍o上黎吠啦~~~
死狗!!!
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-30 15:26 發表

今期全書內容都好好睇...
死咗的郭子興係假都預咗咯,係監倉果幕朱元璋的身手及膽量真係好堅,仲玩埋白蓮天女的腿法
踢波果幕真係幾搞
踢波果幕我當唐打左個突笑死
不過...我覺得係因為有咁多頁紙..先可以畫d咁既故仔....
你話如果得o個30頁...實比我地小到上青山.....
老黃呢次出潮州版的確係一個好好既idea...
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-1 16:26 發表

大夫:
可能人]係香港讀者扮台灣人!
即係ban7哂台灣ip...
都冇咩用...
隻狗可能係住o係hk....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-4-3 10:47 發表

非常同意我家陣根本佢講乜我都唔回應,我唔想作出任何人生攻擊亦唔想同人炒洁A老實講,相信版主或甚至我開呢個題,只係俾有共同愛好(漫畫)鵀悀竻@開心分享,而間唔中有D頂癮言論甚至互窒其實無傷大 ...
搵次約埋出黎一齊講下漫畫囉....唔好講講下..講左邊間場d囡囡正...再一齊去踩場就得啦
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-4-5 18:02 發表

台灣仔!!!你認為我是亂掰的嗎??:bird:
對呀!!你不發覺之前你的手提電腦很慢....
相信你碩士班的同學應會對你網上的行為很有興趣的了!!!!!

另外,一邊工作,一邊讀書.已經很辛苦的了!!!還要上網推玉 ...
真係咁得

相關搜索目錄: 電腦 手提電腦
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-4-8 13:52 發表

白痴台灣仔!!!不要寄些信來試探我!!!  
05年你還未考到研究所!!!!還有二個小時....!!!!
佢唔會聽你講ga啦...
唉~~~~~~~~~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-20 13:25 發表
下期〝軍〞火戰韓山童,真係幾期待,之前〝軍〞一直都係露吓2手咁...
到時可以睇睇〝軍〞的真正實力去到邊,下期真係一場世紀大戰
不過打打下..韓山童又會用盡條女d精力..之後又係玩完~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-5-24 06:49 發表
劉福通真係幾頂癮,真性情得薑S夠衰衰格格,今期話佢出於義憤而出手力退馬賊一幕睇購\又唔係話一衰得咁交關,仲識得蛇鴾去遊山玩水添,主網上民意鵅A好多時話口未完佢]已經鈺M欄度回應或者解話,所以我諗經 ...
今期的確幾攬野...
<狀元打老母..時間岩岩好>吹漲
不過我覺得佢上黎睇都唔會改變D咩....你睇龍虎門成日比人媽...都唔改善下.....唉,.............
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-5-25 07:42 發表

可能我要求低啦,我真係覺得OK喎,不過最大問題係我好鍾意睇港漫,但係港漫又冇咩選擇:天下(我每期都仲睇,但真係當睇畫集咋)、古惑仔、火武系(又唔係我杯茶)、丘福龍條粉腸又成日衰收尾(最仆街係佢本大聖皇 ...
志文既<無雙>...和仔既<殺道>....2本都好睇~~~~

相關搜索目錄:
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-6-4 11:54 發表
今期真係覺得有D悶,但都有幾幕係OK鵅A就係“我最喜愛的角色”呀 “拖雷”又俾人開拖,老黃可能知道我地幾咁“鍾意”呢個角色,所以得閒就抨佢出蟆鶪@劑滿足鴽琣a,真係唔話得!另外帖木兒真係威番次,唔會 ...
咪係...當年流氓天子...劉邦都係得2個咁大把咋~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-9 11:07 發表
有一個資深既編劇係好好多既....

雖然我咁多來我都唔覺得佢係第一流
但響呢個年頭都算數一數二....
你講黎巴嫩???????
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-7-8 14:51 發表

係廢就廢D,不過我幾鐘意毒王札木合,撇開鐵木真 & 帖木兒哩2個,札木合喺哩一代十三翼當中的表現都幾出色,智勇兼備
今期後面講札木合可能要死....
                       /□\/■\
                        ||  ||

今期...半個古代電腦資料庫入哂劉伯溫個腦.....唔知會唔會加返個舊名詞---<腦惑開發>呢???(出現於<龍虎5世>)

相關搜索目錄: 電腦
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 KING546 於 2007-8-14 16:15 發表

ME TOO
me three~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

131 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。