推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

啱啱攞翻第一,二,三期出嚟對比下....嘩!頁數小咗....格大格好多....編幅小咗無30%都有25%.....大佬!減價啦!咁落去真係......

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-2 01:01 發表

試諗鵀傖A可能次次入螺ㄔ峟囍P顅P(離普到同一日裡,每次入螺ㄔ峟囍P顅P)?
一定有炾捸I有冇電腦高手可以解答鵅H
用wireless lan access point咪得囉......或者anonymous proxy servers

相關搜索目錄: 電腦
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +20 精品文章 2007-4-2 01:58
  • 冰河 威望 +20 精品文章 2007-4-2 01:58

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-2 01:57 發表

thank you very much!!!
客咩氣.

究竟隻瘋神咩料.....一入嚟就凶我....可唔以講下野隻野D事蹟......

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-2 00:26 發表

可能人]係香港讀者扮台灣人!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

白蓮天女自己撕欄晒自己D衫....再來一幕唔小心揸波....真係笑能爆嘴...好心求其比個除衫嘅理由呀....話晒都古代嚟...唔通係明朝豪放女...

希望快D打場勁嘅...成日睇D低手對決...殺嘍囉場面....一陣又踢波...好快悶...本書都無高潮好耐...話時話玉郎系D書...好耐無D驚天地..泣鬼神..個類對決...如邪帝大戰宗主...邪神對聖上之類...上一次係幾時??? 拖拖下遲D好似龍珠咁慢..連莊子比人追殺...龜仙人昅野都講成集就慘啦...潮華個concept係好嘅...不過真係比心機搞好去啦...

老黃...我依家剩係睇你嗰幾本...連你都唔爭氣嘅...我睇咩好呀

正史韓山童死先過劉福通.....劉福通之後仲支持韓山童個仔韓林兒為帝...依家整三件咁嘅筍野出嚟...劉福通係天子六之後可能有前途過韓山童.....

引用:
原帖由 5554212 於 2007-5-14 21:29 發表
老實講 天子六真係麻麻地...故事比不上如來神掌...而且明知道朱元璋最後會殺劉伯溫....
又係嘅...不過買開咗一時收唔到手...依家得神兵F可以睇下....再咁落去無書睇啦...

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-5-23 15:47 發表

其實我鬗悀l神掌時都有捧場,一直撐到雲師再出場時先頂唔順cut書,原因係1.劇情拖拉(其實進度可能差唔多,但編幅小頁數小所以覺得冇癮),2. 開頭我都好支持,但後來D畫功越來越衰,D人物畫到樣衰到無論(近似 ...
第一期係幾好....不過好似有D虎頭蛇尾...又無重心主線及武功...人物不夠特出故事越來越悶...好懷念神兵一個時...D人個個都係性格小生...邪帝..燕王..我最愛的宗主..甚至鐵心..牛郎..每一個都獨當一面..可做主角..故事有兩三條精彩主線....依家D書根本無得比..你睇天子六到目前為止係得一個軍有D charisma...同埋我依家最撑嘅劉福通..可塑性最高係呢條友:做翻忠嘅又得夠可愛..轉型由搞笑做大奸狗又夠震撼...其他真係好普通..邪唔夠邪..奸唔夠奸..正嘅又無性格..唉..真係雞肋

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-5-24 23:54 發表
不過我覺得佢上黎睇都唔會改變D咩....你睇龍虎門成日比人媽...都唔改善下.....唉,.............
算啦...我自己會比多五期機會佢...再無改善就cut佢書...其實依家直情係每況愈下....

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-5-25 15:42 發表

可能我要求低啦,我真係覺得OK喎,不過最大問題係我好鍾意睇港漫,但係港漫又冇咩選擇:天下(我每期都仲睇,但真係當睇畫集咋)、古惑仔、火武系(又唔係我杯茶)、丘福龍條粉腸又成日衰收尾(最仆街係佢本大聖皇 ...
你講得啱..我都剩係睇龍虎門同天子加多本神兵F...覺得神兵F最好..不過大前提係你要有跟開神兵1及之後外傳系列嘅書...
天子六可能我個人比較心急...覺得節奏太慢好悶....港漫我都睇咗三十年...不過最近真係有無書睇嘅感覺...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-5-27 22:18 發表

我反而覺得依家《天子6》的節奏都ok...
大家要求唔同

今期個封面着色唔錯....韓山童邪笑得好cool....

最近幾期好睇好多,不枉我之前比五期機會老黃。好,繼續買…

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。