推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

63 123
發新話題

【丹尼斯基金】

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-1 11:47 發表

乜而家興踩場咩???  
我都係學你咋~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-1 18:23 發表
以前你貼左錯左添!

恭喜你重注得手。 

我收 50 ,你收 500 ,點都好,多謝你的旺氣。 
引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-1 18:23 發表

最緊要大家都中,踩場唔緊要。 
無貼錯, 可能咁樣至老利o架~

順序計, 下次就輪番到你收5,000~

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-7-1 21:47 發表

我都中左維京搭戈亞斯二串一,但今朝衰手痕買美職入球大,利錢唔見左大截:
咁利害?

唔緊要, 聽日沙田攞番嗮, 預祝你幸運吉祥~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-7 13:50 發表
預告:丹尼斯基金會在 2007 年 7 月 31 日正式結業,2007 年 8 月會又另一個基金經理上場。

丹尼斯基金第 68 次投資組合   
2007 年 7 月 7 日 星期六 (7 月份第 2 次)
搞掂咗~

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-8 13:58 發表

多謝你條 8+9單Q
原來你仲狼過我咁多~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-8 17:16 發表

恭喜! 

我另一條 4x5 都有 8+9+巴西,不過再加伊拉克
我差啲都手多多輸喺伊拉克手上, 好彩大貪咗些少, 開波十分鐘之後先打電話過去(搏佢好分些少), 知道輸緊一粒就放棄咗~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-8 23:36 發表

唔狼點去減壓 , 多謝你提供囉
學你話齋, 係你自己嘅福份嚟啫, 關我咩事?

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-8 23:40 發表

今晚收晒皮 , 飛我都懶得補
贊成! 今晚啲波的確唔買好過買~

本帖隱藏的內容需要積分高於 22000 才可瀏覽

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-16 16:38 發表
因為我都冇詳細分析! 
分析錯誤, 抵打到飛起~~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-16 15:48 發表
預告:丹尼斯基金會在 2007 年 7 月 31 日正式結業,2007 年 8 月會又另一個基金經理上場。

丹尼斯基金第 70 次投資組合   
2007 年 7 月 16 日 星期一 (7 月份第 4 次)
整番個全壘打, 恭喜晒!

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-20 20:27 發表

73"    0 : 4

如果你最後無錢收就笑爆咀   
OMG~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-8-1 09:33 發表
丹尼斯基金在 2007 年 7 月 31 日正式結業,2007 年 8 月會又另一個基金經理上場。
熱烈期待~

63 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。