推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

【丹尼斯基金】

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-6 11:49 AM 發表
我都睇晒好耐,要覆都覆晒啦,不過日日咁就未必掂。
好在唔使覆晒,因為有好多唔識搭咀

誰能代替哥哥地位

回復 #1 HJ2127_ATR1 的帖子

丹尼斯基金第一次投資組合
2007 年 1 月 6 日

相關搜索目錄: 投資
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-1-6 11:51 發表

好在唔使覆晒,因為有好多唔識搭咀
唔使識搭咀,識咀就夠

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-1-5 10:11 AM 發表

SAMMI 發熱發亮
多謝呀, 豆豆哥哥
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-1-6 02:22 PM 發表

唔使識搭咀,識咀就夠
幾時打左呢句野ga?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2007-1-6 05:42 PM 發表

多謝呀, 豆豆哥哥
mao mao

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-6 02:17 PM 發表
2006 年 1 月 6 日  
椅.....同我d又冇衝突喎,等我入o黎支持下先!
支持!支持!  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 6/1/07 14:17 發表
金巴兄全部有利益衝突

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-6 02:17 PM 發表
椅.....同我d有冇D衝突喎,但都入黎支持下先!
支持!支持!

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2007-1-6 08:59 PM 發表

金巴兄全部有利益衝突
重有皇者

引用:
原帖由 cationic 於 2007-1-6 08:46 PM 發表

椅.....同我d又冇衝突喎,等我入o黎支持下先!
支持!支持!  
你好明顯係''灌錢'', 重用圍放, 都好勤力

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-1-6 18:29 發表

幾時打左呢句野ga?
我眼花

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-1-7 12:06 PM 發表

我眼花
老眼

回復 #52 HJ2127_ATR1 的帖子

2007 年 1 月 6 日 丹尼斯基金第一次格價匯報:
丹尼斯基金第一次表現完全唔掂,自己買仲好,買四場,只得一場走盤,三場輸左。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-8 09:52 AM 發表
2007 年 1 月 6 日 丹尼斯基金第一次格價匯報:
丹尼斯基金第一次表現完全唔掂,自己買仲好,買四場,只得一場走盤,三場輸左。
岩岩開始, 大把機會

回復 #65 唔易做 的帖子

可能我都要加密班次先得,你地開得咁密。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-8 05:57 PM 發表
應該啦, 開得密至賺到錢架

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-8 05:57 PM 發表
梗係做多 d Deal 啦,交投暢旺 d 嘛,佣都分多 d   

回復 #68 Sax. 的帖子

丹尼斯基金第2次投資組合
2007 年 1 月 9 日

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-9 03:54 PM 發表
開齋可期

回復 #69 HJ2127_ATR1 的帖子

巴士兄,唔好貼d輸ga出來,贏ga就收埋中喎!

回復 #71 redhorse 的帖子

d基金要分散投資架,唔好買死一種。 

回復 #69 HJ2127_ATR1 的帖子

巴士兄,唔好貼d輸ga出來,贏ga就收埋中喎!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-9 03:54 PM 發表
同我睇法一模一樣!!國米+奧沙辛拿!!

一起收錢!

引用:
同我睇法一模一樣!!國米+奧沙辛拿!!

一齊收錢!

一齊收復失地!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。