推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

回復 4500# 的帖子

自助山吾知仲有無位不過平日會好d啦

今晚買"黎明Leon",撐拜神

等收工gogogoggogo

回復 4504# 的帖子

小丫....吾阻你囉

仲有五分鐘

賤野你規blue規來.....你的唉鞋齋blue齋~~~~~~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-4-27 17:52 發表

馬交...未必去到啦...
聽晚去邊睇波呀你...我可能請一天假...
sz.......

回復 4510# 的帖子

回復 4551# 的帖子

近期你紅丫嘛, 單身貴族高層"人"魔, 有車有樓高收入

好忙都忍吾住打下字

kenny 有無太陽油? 不過近期你都紅

紅日....再晒成咁,變黑人

引用:
原帖由 March 於 2010-5-4 11:32 發表

飲果個既記憶只得十點之前的...之後全部斷晒片
贊成,無留d俾你啊

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-4 11:24 發表

問飲果個   
真係吾記得囉,兩仔爺點會吾預你

今日無日記寫啦? 買番幾隻日本人妻av 好喎

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-4 10:50 發表

唔係...我拍拖....又無太陽.....
只不過係怕唔夠人包船咋
成日月之後喎,約你地聽日都吾知啦

你可以book 那些"噗噗雞"少d人,不過就"泡"d

回復 4584# 的帖子

奄尖大少 VIVA GUY(K318)
練馬師:何良
產地 : 紐西蘭
年齡:3
評分:50 (47-52)
父系:ISHIGURU

蕉左

$118 夜釣墨魚團 即釣即食+船上自助餐 4人同行優惠 發達行
seem ok for u r

以前荔園個d碰碰船

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-6 12:04 發表
你兜友, 烏鴉口, 攪到冇日記睇....哈哈...
你又吾係吾知 ,歐豬跌成咁,佢邊到得閒, 你想邊種日記我寫住先

真係關晒d post

五月六日 晴

首先 忙左兩日 當然係病左啦 (老豆叫都沒去玩)
我公司人妻同同事都吾係好得 (可能我認為兔子不吃身邊草啦)
同事剛病好話有panadol , 問我要吾要?我就話要吾要錢, 要錢就要一d排出身體外藥力就好(電視廣告咁講) 結果檯面噴左一灘水

請俾分

相關搜索目錄: 廣告

咁吾洗寫啦,又話要日記

我係人衰jer臭衰都無朋友個隻

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-6 15:09 發表

可能人地已經得左米,唔怕...

駛唔駛我陪你寫...

p.s. 發現德興個邊爐好鬼多野食,不過好似唔包啤酒, 有冇try過...
未去譚魚頭之前我主場,牛肉片ok

相關搜索目錄: 啤酒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。