推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 細摩 於 2007-3-19 12:40 發表

唔好扮野!! 贏個六倍又唔講...
邊係六陪O者...我買O個陣係九倍

引用:
原帖由 細摩 於 2007-3-26 11:39 發表
祝各位贏大錢, 辛辛苦一個月, 薪金同之前比少左一半.
又或者咁係令到你更加有動力去尋求轉變呢

引用:
原帖由 巢邊君子 於 2007-3-29 10:01 發表

去越南梗係種玫瑰喇,椰菜花去泰國種、芒果就去菲律賓...........包你即種即發
大佬...firm 到聽晚ok 未呢

引用:
原帖由 巢邊君子 於 2007-3-29 10:46 發表

可以,等大佬你吩咐之嘛.........
掂...聽日我地電聯....應該會響灣仔飲

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-29 11:52 發表

灣仔有好路數
聽晚...你得唔得?

引用:
原帖由 細摩 於 2007-5-4 14:31 發表

太監有得過手癮, 我??
你把口咁掂.....呢排大派用場喇

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-3 12:28 發表
3/7/2007

世界大戰, 好多人出黎吹水.

呢件事又會維持幾耐呢?

不過事情一過, 一切又會回覆平靜.

有網友會從中知道是非, 又會有網友消失.

但有幾多人學會放鬆自己? 現實已經咁迫咁多野煩, 何苦上網要 ...
香港人不嬲鍾意睇是非架喇....你唔見今年溏心風暴勁收就知啦

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-3 15:21 發表

總之, 呀色依家無得輸!!!!!(sorry, 係有人覺得唔係我覺得)
輸在你唔請我去跳舞:Q

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-3 15:33 發表

你係咪好想回味下.....偷跳...既感覺呢
偷跳不嬲係最刺激好玩架喇....唔信睇下細摩就知

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-3 16:14 發表

對一個幾拾歲人黎講

已經無乜野可以在輸啦
我對你O既遭遇深表同情

引用:
原帖由 March 於 2007-7-3 16:15 發表

o甘你返大陸有無玩d甘刺激玩意..
有呀....不過軟件同硬件都唔係好得, 所以最後偷唔成:L:L

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-3 17:09 發表

軟件都睇埋....之後仲話偷唔成
要睇軟件實有辦法O既;P;P

引用:
原帖由 hermanng 於 2007-7-3 17:51 發表
各位大佬....最近好嗎?
好耐無見....呢排個個都幾好喇

引用:
原帖由 hermanng 於 2007-7-4 10:38 發表

你得咩???
佢點會唔得丫

引用:
原帖由 March 於 2007-7-4 10:49 發表

係羅..係你唔得之嗎!!!
無話唔得O既....係睇下有幾吸引O者

引用:
原帖由 GON 於 2007-7-6 13:55 發表

幾時有空比我呀???....好掛住你呀
我地一於響羅湖過左關o既免稅店門口等

引用:
原帖由 UHU 於 2007-7-6 14:50 發表

咁你掛唔掛住我呀?
細摩話成條砵蘭街d 女都好掛住你呀

引用:
原帖由 UHU 於 2007-7-6 14:54 發表

砵蘭街仲邊有女,大師又老點~~
人地係老d o者......你咁就唔當人地係女喇:saujai:

引用:
原帖由 GON 於 2007-7-6 14:54 發表

唔好咁麻煩啦.....直接係水圍等丫......今晚見
天水圍雜呀....呢期去船灣淡水湖多:lol:lol

引用:
原帖由 UHU 於 2007-7-6 15:06 發表
hi~~鹹gon!!!!

比三樣野你揀:
1/.比個屎忽我插
2/.比個欏柚我拮
3/.比個臀部我篤

快d揀~~~
你遲左喇...佢約左細摩四點響欽洲街公厠等...你依家快d 趕去應該仲執到二攤o既

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-6 15:15 發表

何小姐扮膠水入黎睇呀gon留言??
走鬼呀.....今晚o既行動pm 聯絡

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-10 10:50 發表

定左邊日有女同事....記得叫細摩叫埋我

細摩響三門仔會法力盡失架....
呢個禮拜六船 p....o岩唔o岩

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-10 10:57 發表

點解呢.......
有人攪....我同細摩都會去...你join 唔 join??

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-10 11:01 發表

如果個買點係你同細摩.......
我就當然唔去啦
唔好話我地無叫你呀....有興趣就打俾我

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-11 16:23 發表

去邊到呀
星期六船p...有無興趣?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。