推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-28 03:26 PM 發表

你班友仔
都唔支持本港經濟
留港建港
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-8-28 04:04 PM 發表

你班友仔
都唔支持本港經濟
留港建港
留左o拉....打左幾個星期痳雀!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 04:09 PM 發表

無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 16:09 發表

有錢搵唔call 我

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-28 04:13 PM 發表

有錢搵唔call 我
我輸喎...三娘教子...輸埋筷子!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 16:17 發表

我輸喎...三娘教子...輸埋筷子!!
你做左細摩個位???

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-28 04:18 PM 發表

你做左細摩個位???
細摩唔打d甘細痳雀我先去替佢姐

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 16:28 發表

細摩唔打d甘細痳雀我先去替佢姐
下次等我O黎會一會佢地

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-28 04:32 PM 發表

下次等我O黎會一會佢地
好呀...等我同佢地打熟d先叫你

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 16:40 發表

好呀...等我同佢地打熟d先叫你
到時都俾你搾乾佢地喇

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-28 04:47 PM 發表

到時都俾你搾乾佢地喇
唔會嫁...我又係細摩

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 04:51 PM 發表

唔會嫁...我又係細摩
喂喂... 呢位朋友....
你可唔可以講我知... 你上次講果d咩味噌... 係八百伴邊個位置架???
上次搵左好耐都買唔到呀!!!!

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2006-8-28 16:58 發表

你可唔可以講我知... 你上次講果d咩味噌... 係八百伴邊個位置架???
係味醂..唔係味噌...唔怪得妳搵唔到

你就好啦....我就日日打麻將機咋

相關搜索目錄: 麻將
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 16:51 發表

唔會嫁...我又係細摩
話時話...依家唔多夠腳...放工開唔到檯

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-28 04:59 PM 發表

係味醂..唔係味噌...唔怪得妳搵唔到
都係無呀!!! 有無樣睇下呀????

引用:
原帖由 allure 於 2006-8-28 04:58 PM 發表

係邊個位置唔係好記得...都係調味料附近!! 味醂係無色..樽裝..成支蒸餾水甘樣!! by the way...你係咪係皇朝附近返工...有無食過附近間anytime$48任食bbq?我個friend去過話好平好食(不過我信唔過佢個垃圾口)......不過$48真係幾平.....要黎飲beer一流

相關搜索目錄: BBQ

引用:
原帖由 利記 於 2006-8-28 08:04 AM 發表

你班友仔
都唔支持本港經濟
留港建港
我最近都有d回流feel呀~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-28 05:00 PM 發表
你就好啦....我就日日打麻將機咋
你無搵腳姐....

相關搜索目錄: 麻將

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-28 05:19 PM 發表

我最近都有d回流feel呀~~~~~
你幾時得閒煮返幾味我地食呀!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 17:19 發表

你無搵腳姐....
人地打麻雀機對打喎

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 17:25 發表

你幾時得閒煮返幾味我地食呀!!
今晚突然好想打邊爐

引用:
原帖由 March 於 2006-8-28 05:16 PM 發表

係邊個位置唔係好記得...都係調味料附近!! 味醂係無色..樽裝..成支蒸餾水甘樣!! by the way...你係咪係皇朝附近返工...有無食過附近間anytime$48任食bbq?我個friend去過話好平好食(不過我信唔過佢個垃圾口).... ...
成支蒸餾水咁????? 再搵下先得....
Anytime... 成日都係果度lunch架... 佢好慢.. 又成日漏單....
不過, 我都未試過夜晚係果度食... 因為, 放工之後唔想再留係公司附近... 二來... 外面有好多選擇嘛!!

相關搜索目錄: BBQ

引用:
原帖由 allure 於 2006-8-28 17:34 發表

成支蒸餾水咁????? 再搵下先得....
Anytime... 成日都係果度lunch架... 佢好慢.. 又成日漏單....
不過, 我都未試過夜晚係果度食... 因為, 放工之後唔想再留係公司附近... 二來... 外 ...
無錯...個樽寫住COOL 架...好易搵

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-28 05:36 PM 發表

無錯...個樽寫住COOL 架...好易搵
大師想搵我笨之麻!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。