推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-8-15 11:31 發表

我見到你post啦,佢係好,但未夠力量影響全隊因而贏波,我心急,買住少少先
上次睇佢對黑貓, 上半場靠左邊馬白蘭基, 但條友右腳仔, 點夠踢呀.

右邊占邦達又唔上去助功...

My new target!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-15 12:13 發表

打多左個0字之嘛....

喂,你地識我咁耐,點會買三串七既波0丫...

不過3 串1

1.9x1.9x1.9$100,都係得七舊....要過多一關先得喎
過多一關多過風險~~~

買馬好過.

引用:
原帖由 March 於 2007-8-15 12:08 發表

點買3串10呀先生..3串7 加 3串3 呀..!!! by the way,我諗緊今次我地好唔好試下住龍都果邊!!
遠得滯喎

哎呀, 斷左曼魚大.

不過富咸win 同曼成win又兜返. 保返個本.

艾歷臣係唔係流, 就要睇埋佢地對曼聯點踢喇.

開季有六分同車仔一齊領先, 唔少野.

堅尼可以head住費sir, 曼魚得兩分

黑貓有四分!!!

伯明翰又搵到食, 連續兩場開大, 以前o既防守力去左邊?

韋根攪掂米堡

車仔又再先輸後贏, 撇除賭的呢一邊, 摩連奴令我諗起....強.

如果無估錯, 我怕佢真係train緊班球員鬥心, 先落後再追返....

因為呢兩場對手都係一球緊熟

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-16 11:16 發表
曼魚大

點算......
輸一舊, 今次唔好俾tips呀~~~

唔知大家有無睇過行運一條龍...

佢只係追求得與失之間o既感覺...

原來呢個世界上, 真係有呢種人

呢種賤人, 呢種扑街!!!

不過亦因為此, 生活先可以帶點色彩, 做人先有點生氣!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-21 11:37 發表
咁鬼既.......呢個係乜野人來架.....
好似叫呀水~~~

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-8-21 13:38 發表
happy la last weekend, sorry for "aeroplane" due to sudden weather change!

Dinner tmr or else?

March, my computer seems "short" again, call me back!
技安, 你個靜宜係咁問我地你係邊.

依返你近排所煩擾問題, 我地幫你答左:"佢去左溝女!"

聽日一齊出去食飯呀, 不過要係九龍個邊, 因為約埋咖哩.

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-21 14:37 發表

九龍好呀
大角咀呀?

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-22 09:52 發表
係咪食飯呀....今晚....
要問呀色~~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-22 10:08 發表

你晚晚食飯都要問過我先咩
問你去唔去呀, 一陣又話要陪女~~~:bird::bird:

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-22 10:08 發表

你晚晚食飯都要問過我先咩
我地以後唔撚預你架喇, 請你放心.

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-22 10:23 發表

尋日單野........sorry呀
o個日我地撞到個兩件日本妹, 我搵到佢地o的料:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

估唔到真人靚過上鏡, 好彩我地都有楂過爬~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

呢個真係my favour:

其實佢地個日著到咁普通都俾我認到, 可想言知, 小弟相女功力唔係流架~~

最開心就係, 去玩都見到佢地~~~

引用:
原帖由 利記 於 2007-8-22 11:15 發表

後面鶗........
禽日竟然...遇上澳門準大學生

引用:
原帖由 利記 於 2007-8-22 11:44 發表

http://heartpost2.googlepages. ...
只怕不再遇上!!!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-22 12:25 發表

小心人地唔夠秤
唔會重蹈你覆轍!!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-22 12:04 發表

呢d環境應該抄曬牌架啦喎
我地可以一齊再去澳門玩~~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-22 12:42 發表

咁今晚食飯ok嘛
我一定無問題, 已聯絡march, 佢話晏o的!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-23 08:27 發表
原來我幢大廈都仲有d 好野
outlook點先??

似王喜定林保怡??

唔通似林夕??

送給摯友:

珍惜剎那的機會.

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-27 12:46 發表
同咖喱傾有乜用....係同直接同佢個fan傾啦
我都想玩耐o的, 不過無理由為左一個小時歡樂, 換來一世o既監禁

有無抄牌先?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。