推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-8-31 08:47 AM 發表

香薰推油, 唔知乜式 dup 喎.  
你o個o的可能同march平時dup開o既自由式一樣!!

相關搜索目錄: 香薰

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-31 09:34 AM 發表

你o個o的可能同march平時dup開o既自由式一樣!!
sorry 我dup開蛙式....甘朝差D唔識起身返工....你地之後有無下場?

引用:
原帖由 March 於 2006-8-31 09:38 發表

sorry 我dup開蛙式....甘朝差D唔識起身返工....你地之後有無下場?
你見佢起到身返工就知佢應該無下場喇

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-31 09:40 AM 發表

你見佢起到身返工就知佢應該無下場喇
唔係呀...佢尋晚話要去游自由式喎

回復 #229 March 的帖子

佢未去砵蘭街前已經咁講

引用:
原帖由 March 於 2006-8-31 09:38 AM 發表

引用:
原帖由 March 於 2006-8-31 09:38 AM 發表

唔駛開會咩~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-31 10:03 AM 發表

唔駛開會咩~~
九點就開完o拉!!依家搵緊地方去瞓一陣

引用:
原帖由 March 於 2006-8-31 10:07 AM 發表

九點就開完o拉!!依家搵緊地方去瞓一陣
又去秘書張檯底?

乜唔係秘書走去佢張檯底.....幫佢......
無論是愛與被愛,也是串步難行

尋晚貓貓地返屋企見到兩個信息......
原來尋日既七夕係38年來既第一次......

原來錯過了......
無論是愛與被愛,也是串步難行

誠徵雀腳一名..星期六打八番128..........斯文有牌品唔會嚇親人!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-31 15:56 發表
誠徵雀腳一名..星期六打八番128..........斯文有牌品唔會嚇親人!!
出pm 俾我咪得囉...哈哈

公平d好....甘你有無興趣?

引用:
原帖由 March 於 2006-8-31 16:15 發表
公平d好....甘你有無興趣?
應該都係得我得閒o者同邊個打

o甘忙....打o吉呀!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-31 16:20 發表
o甘忙....打o吉呀!!
佢地忙...我唔忙

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-31 04:28 PM 發表

佢地忙...我唔忙
甘你星期六係咪打?係我就覆人!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-31 16:30 發表

甘你星期六係咪打?係我就覆人!
OK 丫...同乜水打呢

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-31 04:44 PM 發表

OK 丫...同乜水打呢
OK 就得o拉...乜水你都唔識o拉!!不過有一個我都未見過

引用:
原帖由 March 於 2006-8-31 16:48 發表

OK 就得o拉...乜水你都唔識o拉!!不過有一個我都未見過
大家都未見過架...咁第一次打呵唔呵以打八番 64 呀

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-31 04:51 PM 發表

大家都未見過架...咁第一次打呵唔呵以打八番 64 呀
大師你驚呀....打$12.8好唔好

引用:
原帖由 March 於 2006-8-31 16:53 發表

大師你驚呀....打$12.8好唔好
咁我星期六朝早去銀行唱定五十蚊一毫子先

相關搜索目錄: 銀行

我個friend話帶我去間飯店打佢話幾平不過無房要打廳...你有無問題?

引用:
原帖由 March 於 2006-8-31 17:01 發表
我個friend話帶我去間飯店打佢話幾平不過無房要打廳...你有無問題?
無問題, 打晏晝定打夜晚架

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。