推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

今個星期五又打邊爐

My new target!!

引用:
原帖由 March 於 2007-9-3 10:28 發表

唔係又去力奇卦...
今次係元朗打邊爐

禽晚拜仁入多粒....我就

買大開細

引用:
原帖由 March 於 2007-9-3 11:44 發表

痳雀蟲又唔係咬我
原來咬你枕邊人

唔打麻雀鬥地主得唔得?

引用:
原帖由 利記 於 2007-9-3 11:19 發表

噚日買

唔知點解落唔到注

幫我慳一舊水

PS.細摩,部N81收唔收到風幾時出同開幾多錢呀
n81 十月尾十一月頭.

你可以留意下 n5610 及  n5310 都係好野, 細摩推介, 雙飛計平你!!

引用:
原帖由 March 於 2007-9-3 13:42 發表

比蟲咬果位人兄我就未同佢瞓過....但佢成日都話我好好砌
放工打牌, 個兩位都唔可能可以收得早架?

引用:
原帖由 利記 於 2007-9-3 12:31 發表

睇左,我覺得好似N81琝琤峖h鱦{
nokia o的機, 慢慢等....

引用:
原帖由 波記 於 2007-9-3 16:19 發表
Hey, how are you all guys?
你去撚左邊呀~~~ miss you so much!!!!!!

過黎我度錫錫先

引用:
原帖由 波記 於 2007-9-4 10:18 發表

oh..come on baby~~~~
咁耐無見, 闊左咁撚多o既!!!

引用:
原帖由 何去何從 於 2007-9-4 11:43 發表
琴晚阿gon話約左你呀,點知,3點都未見人,去左邊樹~~~~
你講邊個阿gon呀?? 我都唔識呢個人o既?

我依家個honey轉左網名喇~~~

引用:
原帖由 何去何從 於 2007-9-4 11:43 發表
琴晚阿gon話約左你呀,點知,3點都未見人,去左邊樹~~~~
題外話, 你細妹好嘛?? 讀完博士未呀? 可唔可以一齊出黎食餐飯呀?

引用:
原帖由 何去何從 於 2007-9-4 12:12 發表

哎呀,你唔好踢爆佢啦
佢又去左性版"索k"喇 (你上個月未找線人費比我呀!!)

引用:
原帖由 利記 於 2007-9-4 12:13 發表

果然不放過任何一個機會
機會係要自己爭取!!!

引用:
原帖由 何去何從 於 2007-9-4 12:14 發表

仲讀,唔係嘛 !!!! 佢忙工作嗟 !!!

食飯幾時都得既,不過都要睇你幾時得閒架 ~~~
咁你地幾時唔得閒而細妹又得閒架?

引用:
原帖由 波記 於 2007-9-4 13:27 發表

係你幼左姐~~~~~~~~~
唔想講個句都要我講, 你肯定比呀膠同老爺夾份玩三文治

引用:
原帖由 March 於 2007-9-3 11:20 發表

唔緊要...今晚買希爾星堡win...執小小好過無

有人叫打牌!!! 開左個排頭...一至六anytime(咪即是放工之後) !! 有無人有興趣??
老mar, 原來你叫我買對家?

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-4 14:19 發表
好x慘呀今日.............

唔通我地真係無緣份
積極o的好嘛??

引用:
原帖由 March 於 2007-9-4 15:11 發表

我自己輸左兩舊
星期日殺佢一個片甲不流, 你估星期日可唔可以出黎賭馬呢?

引用:
原帖由 波記 於 2007-9-4 14:58 發表

好耐無見佢地喇~~~
老膠你可以去佐敦聖記搵佢.

老爺入左長洲開士多, 轉攪賓妹同埋holiday tourists, 依家操住一口流利o既舌功.

呀gon(轉左網名, 吳廣得), 嫁左之後係屋企洗底褲, 不見天日, 電話永遠都係個句:"你重阻住我洗底褲, 我今日洗唔曬又要瀨...." 跟住淨係識喊.

呀火?? 你可以隨時係尾版見到佢!!

引用:
原帖由 何去何從 於 2007-9-4 14:35 發表

佢請你去飲去食去跳舞既,就經已係出糧比你架喇0波
我要重申多一次, 我已經無去跳舞好耐喇, madam!!!!!!

同埋係你叫我混入去做臥底, 個個月有糧出, 點解上個月遲左黎o既?? 唔係, 係遲左出糧.

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 何去何從 於 2007-9-4 14:37 發表

幾乎 sun lunch 一定一齊食架, sat 就一定一齊食既添

不過黎近 sat 唔得,你可 join 黎近 sun
或下個 sat 囉 !!!
我黎join sunday呀~~~~ 係邊度呀, 順便出糧俾我

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-4 16:28 發表

係約左好曬......預備曬....個仆街老細唔比走
吊頸都要抖氣, 閃兩個鐘出去食dinner都唔俾!!!!!!!!!

引用:
原帖由 何去何從 於 2007-9-5 11:37 發表

哈哈哈,都可以用腳既 !!!
有人裝左副機械"腳" 要用o既時候先可以舉起

引用:
原帖由 何去何從 於 2007-9-5 09:31 發表

係真唔係架你 !! ?
我對你細妹一直都係真架

情若真~~~~

不必驚怕聚散~~~

原來我係唔岩食法國餐, 都係越式或台式先岩我.... 夠快!!

引用:
原帖由 March 於 2007-9-6 11:15 發表

我以為你鍾意東莞式and港式
士耳其式未試過, 今晚有無地方去呀?

同唔同老k食飯飲酒吹水??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。