推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

回復 #275 March 的帖子

半斤三個人飲????我一個人飲一斤都唔夠喇

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 03:51 PM 發表
半斤三個人飲????我一個人飲一斤都唔夠喇
食晏炸...飲甘多唔洗返工呀

引用:
原帖由 March 於 2006-9-1 03:12 PM 發表
灣仔生記搬左後你有無去過...我個friend比之前貴左d.....之前都幾貴依家重貴!!
不如今晚去食日本野0羅
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 March 於 2006-9-1 15:53 發表

食晏炸...飲甘多唔洗返工呀
唔撞啤酒係無事架

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-1 03:54 PM 發表

不如今晚去食日本野0羅
剛剛老婆先話比我聽今晚買左餸煮飯o拉!!嚴禁外出!!

引用:
原帖由 March 於 2006-9-1 15:58 發表

剛剛老婆先話比我聽今晚買左餸煮飯o拉!!嚴禁外出!!
煮多粒米, 我地斬料上o黎

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 04:01 PM 發表

煮多粒米, 我地斬料上o黎
斬隻乳豬上黎呀

九月份
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-4 01:59 發表
九月份
兩條友個樣咁假咁o既

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-4 01:59 AM 發表
九月份
立下眼以為係"巴思光年"...我d眼花勁過d老花

引用:
原帖由 March 於 2006-9-4 09:06 AM 發表

我中左條無敵三串一, 冰島win, 保加利亞+1, 港島入球細, 乘埋有10倍, 嬴餐酒!

係咪請埋我架.............
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 March 於 2006-9-4 09:06 發表

英格蘭讓四球半真係贏五比零, 好鬼

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-4 10:08 AM 發表

我中左條無敵三串一, 冰島win, 保加利亞+1, 港島入球細, 乘埋有10倍, 嬴餐酒!
我尋日買左千葉巿原 x聖保羅 x哥連泰斯....和左一場....輸左兩舊

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-4 10:19 AM 發表

依場我都輸一舊!!

引用:
原帖由 March 於 2006-9-4 10:25 發表

依場我都輸一舊!!
我唔得閒買...慳返一舊

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-4 10:19 AM 發表
係咪請埋我架.............
去北海漁川食鮑魚 卜左38號檯!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-4 10:19 AM 發表

你地重買? 我已經避開左了~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-4 10:48 AM 發表

去北海漁川食鮑魚 卜左38號檯!
Kenny有張金o吉重有折喎!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-4 10:49 發表

你地重買? 我已經避開左了~~
老媽話入到五粒抵輸架嘛

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-4 10:54 AM 發表

老媽話入到五粒抵輸架嘛
老孖呢排好少去數波波定喇~~ 上年, 英格蘭作客對北愛, 淨讓一球, 引起全世界上盤熱, 個個話抵買, 點知北愛淨勝一球, 由個一刻我知道, 開盤o既人係好撚聰明!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-4 11:43 AM 發表

老孖呢排好少去數波波定喇~~ 上年, 英格蘭作客對北愛, 淨讓一球, 引起全世界上盤熱, 個個話抵買, 點知北愛淨勝一球, 由個一刻我知道, 開盤o既人係好撚聰明!!
所以我已經無賭波好耐…

相關搜索目錄: 賭波
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-9-4 09:13 PM 發表

所以我已經無賭波好耐…
咁有x波呀?

相關搜索目錄: 賭波

希望佢真係可以捱過呢段時間!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-5 10:16 AM 發表

咁有x波呀?
咩都少…
砵砵砵

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。