推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

好似係青葉唔係青木喎....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 March 於 2010-9-2 17:45 發表

青葉好似好多年前同你食過...不過果時間野係噴水池附近!!
我厚福街剩係見到呢間嘛...
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=41636

做乜唔出來呀你地...

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-9-3 11:09 發表
ronnie say around 238
係咪要搵佢訂先得呀? 我明天要...

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-9-3 22:03 發表
常平有兩間青蛙店我都試過,一間係康城酒店旁,青蛙很細很瘦,有點鮮味,但Lon骨Lon半天也吃不飽,一間在小洞天對面,很肥大,無味但啖啖肉,應該係激素飼養,兩間生意都油麻地 ... 要食要快D ... 唔係好快摺埋 ...
點解好快摺埋呀....

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-9-6 09:44 發表

冇乜客 ...   
咁要快d試下先, 尋日食左個爆椒田雞, 田雞新鮮, 但係煮到不知所謂
無蛇口食既十份一味道

引用:
原帖由 March 於 2010-9-6 16:48 發表
咁大個仔未中過8串1 ...唔知咁樣會唔會中呢
2倍既8串1

我星期六響馬會提早買馬, 都ok喎....按多左,反而收多左少少...

吉村重開, 有新既女鉄板廚師....

引用:
原帖由 March 於 2010-9-8 10:45 發表

對於女廚師我有小小戒心...真係咁多年未點見過有女廚師煮得好食
你說得對....係差d架....

好似幾正, 搵日一齊去打癲佬, 好嗎 ?

http://www.openrice.com/restaura ... ry=cname&page=3

引用:
原帖由 March 於 2010-9-16 10:55 發表

我地有好多朋友都無回鄉卡
我有喎...... !!!

久別重逢咁喎.........

搵人講下野好喎, 我呢個星期飛啦....

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-10-14 17:45 發表
take a way homework
點解呀 ???

win ??????

車仔贏左啦, 請食飯0丫...唔該...

熱刺失手.....唔係big4真係唔係big4

明天重出江湖.....好耐都冇真正咁去玩過啦...

引用:
原帖由 March 於 2010-11-5 16:04 發表

電波七日遊呀?
電......波.........

無人喎.............

約食飯呀, 大家幾時有時間呀...

老孖, check pmplease

引用:
原帖由 March 於 2010-12-10 09:36 發表

KENNY 無覆我..唔知去左邊到鬼....如果一陣都未收到佢覆就改再下星期啦

PS. 26號去上水BBQ 打痳雀....邊個人興趣就打比我
我都應該ok既, 有少少唔舒服, 下午返去訓下....我諗會好返卦...

相關搜索目錄: BBQ

兄弟們....新年快樂.......呀

引用:
原帖由 March 於 2011-1-4 10:34 發表

你唔洗去CP交租咩
依家計計下星期五好難約齊...星期六日可能會好D
約齊...真係幾時都咁難啦....

打邊爐...打邊爐...打邊爐...打邊爐...打邊爐...

引用:
原帖由 toolbox2 於 2011-1-5 16:31 發表
start @ fri or sat r?

i have 1 more day vacation wor, which date if u can?
我有非常非常的重要事, 所以最多都係星期六先出到來...sorry 兄弟們

引用:
原帖由 March 於 2011-1-6 14:37 發表

星期六約幾點呀? 可能會多一個福星黎
要睇下阿健哥點安排, 我一陣發個信息比佢先...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。