推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-3 10:07 發表
今個星期五又打邊爐
唔係又去力奇卦...

引用:
原帖由 March 於 2007-9-3 10:28 發表

唔係又去力奇卦...
今次係元朗打邊爐

禽晚拜仁入多粒....我就

買大開細

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-3 11:15 發表

今次係元朗打邊爐

買大開細
噚日買嗰啲

唔知點解落唔到注

幫我慳一舊水

PS.細摩,部N81收唔收到風幾時出同開幾多錢呀
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-3 11:15 發表

今次係元朗打邊爐

買大開細
唔緊要...今晚買希爾星堡win...執小小好過無

有人叫打牌!!! 開左個排頭...一至六anytime(咪即是放工之後) !! 有無人有興趣??

引用:
原帖由 March 於 2007-9-3 11:20 發表

唔緊要...今晚買希爾星堡win...執小小好過無

有人叫打牌!!! 開左個排頭...一至六anytime(咪即是放工之後) !! 有無人有興趣??
我聽晚應該得

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-9-3 11:29 發表

我聽晚應該得
重有無??我都未知得唔得!!??如果我唔得重兩隻腳...

引用:
原帖由 March 於 2007-9-3 11:34 發表

重有無??我都未知得唔得!!??如果我唔得重兩隻腳...
反而你自己唔得

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-9-3 11:37 發表

反而你自己唔得
痳雀蟲又唔係咬我

引用:
原帖由 March 於 2007-9-3 11:44 發表

痳雀蟲又唔係咬我
原來咬你枕邊人

唔打麻雀鬥地主得唔得?

引用:
原帖由 利記 於 2007-9-3 11:19 發表

噚日買嗰啲

唔知點解落唔到注

幫我慳一舊水

PS.細摩,部N81收唔收到風幾時出同開幾多錢呀
n81 十月尾十一月頭.

你可以留意下 n5610 及  n5310 都係好野, 細摩推介, 雙飛計平你!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-3 11:54 發表

n81 十月尾十一月頭.

你可以留意下 n5610 及  n5310 都係好野, 細摩推介, 雙飛計平你!!
等我睇下厘兩部咩樣先
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-9-3 11:59 發表

等我睇下厘兩部咩樣先
睇左,我覺得好似N81啱我用多啲喎
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-3 11:52 發表

原來咬你枕邊人

唔打麻雀鬥地主得唔得?
比蟲咬果位人兄我就未同佢瞓過....但佢成日都話我好好砌

引用:
原帖由 March 於 2007-9-3 13:42 發表

比蟲咬果位人兄我就未同佢瞓過....但佢成日都話我好好砌
放工打牌, 個兩位都唔可能可以收得早架?

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-3 13:53 發表

放工打牌, 個兩位都唔可能可以收得早架?
都唔一定..安排下先知...or 星期六下午睇下約唔約得齊!!

引用:
原帖由 利記 於 2007-9-3 12:31 發表

睇左,我覺得好似N81啱我用多啲喎
nokia o的機, 慢慢等....

我聽日一定唔得星期四或五啦......
星期三都應該得,因為我可能放假
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-3 14:24 發表

nokia o的機, 慢慢等....
唔係化
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-3 14:32 發表
我聽日一定唔得星期四或五啦......
星期三都應該得,因為我可能放假
呀色都係星期四五得...定住依兩日先..!!

Hey, how are you all guys?
桃花依舊, 人面全非!

引用:
原帖由 波記 於 2007-9-3 16:19 發表
Hey, how are you all guys?
你去撚左邊呀~~~ miss you so much!!!!!!

過黎我度錫錫先

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-4 09:31 發表

你去撚左邊呀~~~ miss you so much!!!!!!

過黎我度錫錫先
oh..come on baby~~~~
桃花依舊, 人面全非!

引用:
原帖由 波記 於 2007-9-4 10:18 發表

oh..come on baby~~~~
咁耐無見, 闊左咁撚多o既!!!

琴晚阿gon話約左你呀,點知,3點都未見人,去左邊樹~~~~

引用:
原帖由 何去何從 於 2007-9-4 11:43 發表
琴晚阿gon話約左你呀,點知,3點都未見人,去左邊樹~~~~
你講邊個阿gon呀?? 我都唔識呢個人o既?

我依家個honey轉左網名喇~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。