推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-11-12 12:39 發表

我第一次兩場馬就輸左兩舊.....

我都係想抖一抖依家d馬好難賭,攪到無咩心機賭....依家賭波好d..收入穩定

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-11-12 17:44 發表
free tointe? i 'm early r
聽晚好d...今日好死累想早d返屋企!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-14 11:18 發表
好開心, 禽晚同張美妮影左相....
佢去左m記做拳手呀

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-16 09:54 發表
今日有無人想去打邊爐? ~~~~~~
歡唔歡迎攜眷出席

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-16 11:04 發表

我同咖哩單拖!!!
咖哩可以單拖咩??!!...一陣覆你..

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-11-19 10:56 發表
march, i can only free on 3-5 or 17-21 dec la
我只係8-11唔得....睇埋其他人邊日得睇下就唔就到!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-11-19 12:08 發表
咁不如就請3-4...如果可以的話就請埋31號啦
我無問題...早d決定早d請假就可以!!

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-11-19 16:45 發表
any interest hotpot tonite? seem early r, how about last time @Tin hau?
我今晚約左人去長沙灣食飯....上次天后果間都幾好又有煲仔飯食

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-11-20 10:11 發表
係咪confirm.....係我就請假架啦
我請左一陣問下批左未!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-11-20 10:34 發表

請左邊日....兩日only
寫左30-7....不過睇下批唔批甘多日...

引用:
原帖由 March 於 2007-11-20 10:36 發表

寫左30-7....不過睇下批唔批甘多日...
oh no....只係批左3-5號

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-11-20 17:44 發表

請問最好味係邊款煲仔飯,THX
上次我地只係叫左個白鱔腊腸飯....仲要打崩頭我都只係搶到兩啖食所以好難答你....不過d白鱔幾新鮮腊腸夠味飯夠香....再加上要搶食所以特別好食

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-11-21 15:42 發表

腊腸......見都未見過喎
你尾圍用膳見到飯焦都好好彩啦

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-11-26 10:52 發表
我成日都係咁架啦.........

咁你有冇攬攬錫錫抓抓先....

另外....我地係時候要出來開個會啦
就今個星期三出黎賭馬打邊爐開會我地都好耐無去金x賭馬

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-11-26 12:27 發表
ok..........無問題......安少佢有冇take action呀......
不過佢家陣車兩頭住家,都好難同我地一齊玩啦
唔係呀 ! 我星期五先同佢食完飯!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-11-26 13:03 發表

我今日去左灣仔買糯米飯返公司食...成盒食晒..正
我都係覺得要加條潤腸好食d...另外果度d炒腸粉都幾好食下次試下!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-10 11:41 發表
屎伙, 一定要close file, 雖然 very attractive of 佢開出的條件....

堅持, 森林, 堅持, 大森林, 堅持, 巢皮版, 堅持, 唔好鳩硬!!!
甘快又要跳車呀

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-10 11:56 發表

之前個架, 佢唔知用咩方法搵到我另外一個貓貓....

不過我要堅持close file.... 因為我怕有"陰毛"
我好有興趣知道佢去咩offer比你

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-12-10 14:39 發表

睇怕都係想要佢個屎忽多o者
即是想化痰止咳

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-10 15:32 發表

布力般真係俾我屌到佢化痰止咳!!!!
又斷一關呀

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-12-12 15:56 發表
我次次都唔知要做到幾點嘛
今晚有無咩心水呀??!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-12-13 10:50 發表
最後一次...約cwb...
我都遲成個鐘....

佢唔嬲我都唔好意思....
遲成個鐘...所以咪最後一次羅

年尾收爐 close file !! 準備project埋尾...出年從頭開始過!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-17 10:06 發表
今個星期買波買左三條過關飛, 一條中左, 兩條斷一關....

尚有黑氣纏繞, 繼續小注怡情!!
係時候等谷底反彈

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-12-17 13:42 發表
你地有無朋友想買wii 我想放左部wii
有無得試玩呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。