推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-31 10:03 AM 發表

唔駛開會咩~~
九點就開完o拉!!依家搵緊地方去瞓一陣

誠徵雀腳一名..星期六打八番128..........斯文有牌品唔會嚇親人!!

公平d好....甘你有無興趣?

o甘忙....打o吉呀!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-31 04:28 PM 發表

佢地忙...我唔忙
甘你星期六係咪打?係我就覆人!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-31 04:44 PM 發表

OK 丫...同乜水打呢
OK 就得o拉...乜水你都唔識o拉!!不過有一個我都未見過

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-31 04:51 PM 發表

大家都未見過架...咁第一次打呵唔呵以打八番 64 呀
大師你驚呀....打$12.8好唔好

我個friend話帶我去間飯店打佢話幾平不過無房要打廳...你有無問題?

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-31 05:14 PM 發表

無問題, 打晏晝定打夜晚架
打晏晝..應該都係一兩點...你pm個msn我約你!

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-1 10:31 AM 發表

話.......尋日下午冇入來0者....
咁就唔預我啦
今次名額有限嗎...放心重有大把機會

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 02:32 PM 發表

嘩....腦海裡面即刻浮現出兩條水魚游下游下o既境象
贏緊嫁其實抽水食飯又唔打得大....贏晒咪幾百蚊

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 02:43 PM 發表

唔係贏...不過難輸d 咁o者
o甘能串:bird:聽日你輸錢我幫你影張相post上黎比大家笑下

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 02:54 PM 發表

影相都睇到贏錢定輸錢?
影左相段內文點寫都得拉.....話你走數都重得

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 03:00 PM 發表

即係玩八卦周刊喇

灣仔生記搬左後你有無去過...我個friend比之前貴左d.....之前都幾貴依家重貴!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 03:13 PM 發表

無喎...搬左之後真係無去過

以前都係最好食個生炒骨O者
我好鍾意食佢個鹽焗雞...不過叫就要一隻要晒!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 03:20 PM 發表

咁下次去食喇...近我呀
好呀...不過每人要二三百都幾係

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 03:30 PM 發表

唔飲啤酒好似唔駛咁貴
唔飲啤酒好難喎....飲可樂呀

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 03:39 PM 發表

好出奇咩, 你唔識d 朋友係食飯飲可樂架咩
係未見過你食飯飲可樂姐!!上個星期同個客去左cwb間新吉士食晏d套餐幾抵食....最好的是我地叫左半斤陳年花彫又真係幾好喎!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 03:51 PM 發表
半斤三個人飲????我一個人飲一斤都唔夠喇
食晏炸...飲甘多唔洗返工呀

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-1 03:54 PM 發表

不如今晚去食日本野0羅
剛剛老婆先話比我聽今晚買左餸煮飯o拉!!嚴禁外出!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 04:01 PM 發表

煮多粒米, 我地斬料上o黎
斬隻乳豬上黎呀

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-4 01:59 AM 發表
九月份
立下眼以為係"巴思光年"...我d眼花勁過d老花

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-4 10:08 AM 發表

我中左條無敵三串一, 冰島win, 保加利亞+1, 港島入球細, 乘埋有10倍, 嬴餐酒!
我尋日買左千葉巿原 x聖保羅 x哥連泰斯....和左一場....輸左兩舊

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-4 10:19 AM 發表

英格蘭讓四球半真係贏五比零, 好鬼
依場我都輸一舊!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。