推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-3 14:32 發表
我聽日一定唔得星期四或五啦......
星期三都應該得,因為我可能放假
呀色都係星期四五得...定住依兩日先..!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-4 14:31 發表

老mar, 原來你叫我買對家?
我自己輸左兩舊

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-6 10:03 發表
原來我係唔岩食法國餐, 都係越式或台式先岩我.... 夠快!!
我以為你鍾意東莞式and港式

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-6 11:27 發表

士耳其式未試過, 今晚有無地方去呀?

同唔同老k食飯飲酒吹水??
好呀..去邊食??

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-6 11:44 發表

食小菜呀, 大角咀又好, 重知唔好去尖沙咀.
尖沙咀有炸彈呀

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-6 13:01 發表
兩個人飲唔到野架喎......................
甘一係一齊黎食飯啦!!

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-9-6 15:10 發表
i want go too....
老規矩..你放得工就call我啦

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-6 15:37 發表

叫埋你同事
湯馬士??我call佢...睇下糖糖今晚得唔得,佢尋晚call過我!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-9-7 11:41 發表

好風騷喎你
你依排都係

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-7 12:09 發表

做乜尋晚掛住圍女唔出來飲野
返屋企陪老婆呀

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-9-7 14:19 發表

做乜唔開MSN...鬼鬼地喎
台灣地震攪斷左條link去美國慢到死...忙碌中!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-11 10:44 發表
聽晚我去唔到食飯呀, 特此通知!!
又話出黎賭馬

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-11 11:20 發表

因為星期三個廠有function要攪, 一定要出席呀~~~

今晚有無人陪我happy hour呀??
今晚早黎早散我就得...

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-9-11 14:48 發表

等我仲推撚左十條女同你HAPPY HOUR 添
甘你咪叫齊十條女一齊黎happy hour....細摩就會自動現身

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-12 11:58 發表
買定先姐~~~ (又話我唔夠字)!!!
唔夠字加d公仔

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-12 14:14 發表
尾場精彩..................谷草短途王大混戰
金同德

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-13 10:03 發表
咁有冇贏到錢.....尋日我輸左百二蚊...........
尋晚贏三舊...

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-13 10:54 發表
買曬金同德
賭到尾場輸小小咪買一拖五正q & pq...收五舊幾...埋單贏三舊幾

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-9-13 12:13 發表
handsome boy, i know i will lose yesterday when can't bet on race 2, so " ghost"
無計..你d心水次次都係最後一分鐘先有...買唔到好出奇

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-9-13 15:39 發表
ffff.....have few min to bet ma

Friday night, go to Jordan new place, any interest?

Near 10/1, some place has been cleaned up recently!
你講果個新地方...問下係咩黎先啦...驚住一陣鬼鬼地!!

[quote]原帖由 細摩 於 2007-9-14 10:04 發表

:saujai:

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-14 10:26 發表

抵啜(唔包鑽中鑽)
聽日d馬有無睇過...

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-14 10:32 發表

我依家諗緊係咪應該戒賭或者戒色或者戒煙, 是但戒一瓣!!
應該戒賭最易...

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-14 10:42 發表

我PREFER戒奶!!
甘不如介抬啦...

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-14 10:50 發表

印尼地震對你有無影響??

我公司禽日成日上唔到網!!
上星期台灣地震就有影響...今次無咩樹!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。