推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 March 於 2007-10-12 10:54 發表

你自己走得到先講啦
其實我聽晚真係得架...依家度緊計

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-12 11:50 發表

屌, 叫你睇波又去游船河:bird::bird:
見到咁o既天氣我又唔係好想去遊船河, 不過應承左唔想放人飛機...況且...我聽日單拖去喎一係睇完波你仲有無其他節目吸引到我喇

引用:
原帖由 March 於 2007-10-16 10:52 發表

本來想返去食水魚雞煲...
咁不如星期六晚落BAR同細摩慶祝生日

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-16 10:59 發表

星期六去食飯, 打邊爐呀??!!
去bar如果你肉身o黎唔到...我地會當你精精神上與我地同在

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-16 11:02 發表

我上星期六先探完bobo, 同kelvin慶祝生日!
我地去探左個新場

引用:
原帖由 March 於 2007-10-16 11:03 發表

好呀...係咪有女抽有獎抽
咁要睇下去邊間飲喎

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-10-16 11:09 發表

奇奇怪怪......女客多過男客既一個場,......
可能因為個場無波睇...所以多女客

引用:
原帖由 March 於 2007-10-18 09:36 發表

你玩到連個cd-rom都壞埋...我攞左去換應該今日先返黎..你long week end 都唔會係香港啦...有幾悶呀!!
睇得咸碟多會睇壞部cd rom 架咩

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-18 11:19 發表

係呢度約啦, 事頭婆收九點, 大家想唔想預佢?
無所謂...

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-18 13:27 發表

confirmed, at least march, 呀色, me...

how about u and toolbox??
文成記有無波睇

引用:
原帖由 March 於 2007-10-25 12:58 發表

你要去天水圍呀
咁我地唯有去水圍

引用:
原帖由 March 於 2007-10-26 18:01 發表

係你先知佢講咩...收工未?
行未呀你

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-31 14:25 發表

去唔去gfs賭??

一係去gfs對面??
gfs對面好d

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-5 13:25 發表

呢o的唔係叫幸福, 係叫付出.

我已plan好十二月一定要去泰國, 唔返大陸!!!
呢舖一個攪唔好的話...十二月隨時同你地去邊都得

唔到你話唔黑仔....買左o黎就唔中...無買到就中

引用:
原帖由 March 於 2007-11-7 11:34 發表

我都係果句....叫左你做我支燈你又唔製!!
咁你應該噚晚買我o個條pq 會有錢收

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-7 12:44 發表

我從上星期三已開始戒, 要拜完四面佛返黎先再賭過.
暫時又拆掂左...睇怕泰國又唔駛預我

引用:
原帖由 March 於 2007-11-7 14:13 發表

拆掂左都可以行開幾日姐
去泰國開分行呀

引用:
原帖由 March 於 2007-11-7 14:37 發表

都得..你返左黎未呢?
佢可以由台灣直飛泰國

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-13 09:31 發表

今晚約左kelvin去m記, 你地有無性趣?
食唔食埋飯先

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-14 11:18 發表
好開心, 禽晚同張美妮影左相....
有function??早知過o黎搵你

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-16 11:41 發表

yes, he is free this week only
因為呢個星期日???

引用:
原帖由 March 於 2007-11-26 12:34 發表

唔係呀 ! 我星期五先同佢食完飯!!
我今日去左灣仔買糯米飯返公司食...成盒食晒..正

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-26 12:45 發表

gogogo!!!!

禽日賭馬終於有錢執, 執左五舊!!
馬輸左少少...反而星期六中左條主客和三串四...噚晚中埋AC 即場主客和 2.5倍...好可惜俾返D 布力般

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-26 09:24 發表
成幾廿歲人, 第一次有女人係我張床訓而我無攪過佢.....

失察失望失失失....
因為你自己唔響屋企訓...剩係借張床俾人訓咋

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。