推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-8-31 05:14 PM 發表

無問題, 打晏晝定打夜晚架
打晏晝..應該都係一兩點...你pm個msn我約你!

引用:
原帖由 allure 於 2006-8-30 04:22 PM 發表

老細... 有咩野o岩我飲架???
我諗左兩日, 終於知道有咩岩你飲....

白開水!!

My new target!!

引用:
原帖由 March 於 2006-8-31 05:21 PM 發表

打晏晝..應該都係一兩點...你pm個msn我約你!
話.......尋日下午冇入來0者....
咁就唔預我啦
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-1 10:31 發表

咁就唔預我啦
你唔駛返學咩

返學還返學....打牌還打牌

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-1 10:31 AM 發表

咁就唔預我啦
今次名額有限嗎...放心重有大把機會

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-1 10:31 AM 發表

咁就唔預我啦
佢有佢地打, 你要腳出聲啦, karen? 事頭婆, 重有....

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-1 11:00 AM 發表

佢有佢地打, 你要腳出聲啦, karen? 事頭婆, 重有....

引用:
原帖由 March 於 2006-9-1 10:37 發表

今次名額有限嗎...放心重有大把機會
嘩....腦海裡面即刻浮現出兩條水魚游下游下o既境象

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 02:32 PM 發表

嘩....腦海裡面即刻浮現出兩條水魚游下游下o既境象
贏緊嫁其實抽水食飯又唔打得大....贏晒咪幾百蚊

引用:
原帖由 March 於 2006-9-1 14:37 發表

贏緊嫁其實抽水食飯又唔打得大....贏晒咪幾百蚊
唔係贏...不過難輸d 咁o者

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 02:43 PM 發表

唔係贏...不過難輸d 咁o者
o甘能串:bird:聽日你輸錢我幫你影張相post上黎比大家笑下

引用:
原帖由 March 於 2006-9-1 14:48 發表

o甘能串:bird:聽日你輸錢我幫你影張相post上黎比大家笑下
影相都睇到贏錢定輸錢?

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 02:54 PM 發表

影相都睇到贏錢定輸錢?
影左相段內文點寫都得拉.....話你走數都重得

引用:
原帖由 March 於 2006-9-1 14:56 發表

影左相段內文點寫都得拉.....話你走數都重得
即係玩八卦周刊喇

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 03:00 PM 發表

即係玩八卦周刊喇

灣仔生記搬左後你有無去過...我個friend比之前貴左d.....之前都幾貴依家重貴!!

引用:
原帖由 March 於 2006-9-1 15:12 發表
灣仔生記搬左後你有無去過...我個friend比之前貴左d.....之前都幾貴依家重貴!!
無喎...搬左之後真係無去過

以前都係最好食個生炒骨O者

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 03:13 PM 發表

無喎...搬左之後真係無去過

以前都係最好食個生炒骨O者
我好鍾意食佢個鹽焗雞...不過叫就要一隻要晒!!

引用:
原帖由 March 於 2006-9-1 15:17 發表

我好鍾意食佢個鹽焗雞...不過叫就要一隻要晒!!
咁下次去食喇...近我呀

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 03:20 PM 發表

咁下次去食喇...近我呀
好呀...不過每人要二三百都幾係

引用:
原帖由 March 於 2006-9-1 15:29 發表

好呀...不過每人要二三百都幾係
唔飲啤酒好似唔駛咁貴

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 03:30 PM 發表

唔飲啤酒好似唔駛咁貴
唔飲啤酒好難喎....飲可樂呀

引用:
原帖由 March 於 2006-9-1 15:36 發表

唔飲啤酒好難喎....飲可樂呀
好出奇咩, 你唔識d 朋友係食飯飲可樂架咩

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-1 03:39 PM 發表

好出奇咩, 你唔識d 朋友係食飯飲可樂架咩
係未見過你食飯飲可樂姐!!上個星期同個客去左cwb間新吉士食晏d套餐幾抵食....最好的是我地叫左半斤陳年花彫又真係幾好喎!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。