推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

聽日去m&w, 因為bobo生日, 有無人去??

My new target!!

kenny做到野, 叫埋x主姐佢個fd一齊去喇!!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-27 16:43 發表

唔係我約架....我幫手問咋...

因為呢牌要飲酒
記住call埋條女一齊黎玩~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-28 11:55 發表

邊條
當然x主姐個fd

引用:
原帖由 March 於 2007-8-28 14:56 發表

咪話有朋友生日問下佢去唔去羅...come on baby 主動d...就算佢唔去起碼你都嘗試過,唔好比機會自己後悔!!
你今晚上唔上去??

http://www17.meebo.com/

我用左呢個啦~~~~

引用:
原帖由 March 於 2007-8-28 16:20 發表

依個問題我都有諗過...只係怕今晚有人口多多爆響口比我老闆知我有個新project
千祈唔好, 各自修行, project都係自己跟返, 親力親為好!!

(其實我係臥底, 哈哈哈!!)

引用:
原帖由 March 於 2007-8-28 18:00 發表

TST , 不過日日千幾億你有無甘早走呀
大唔食, 細都要食, 唔知工具兄禽晚執左幾多呢?

星期五晚去力奇, 大家有無興趣?

引用:
原帖由 March 於 2007-8-29 13:40 發表

剛剛打比thomas原來佢個放完假了,仲想叫佢聽日飲茶
聽日?? 星期五飲得唔得?? 飲完去打邊爐!!!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-8-29 13:26 發表
2 doll = 2 times? get old la, can't 執

March also "ghost ghost 地"
工具兄, 小弟有件咸水體育部公關黎左香港, 你有無興趣幫我接濟佢??

各位, 估唔到咸水之役, 個體育部公關真係黎左hk, 重問我幾時帶佢去海狗公園.

我睇返schdule, 呢個星期都無時間陪佢...

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-29 14:56 發表

工具兄又可以開多個Project 喎
其實真係岩工具兄, 因為幾cute~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-29 17:51 發表
又話陪人地上m&m既....重之星期四或五晚陪下我啦.......
你指我地??

我星期五晚一定得添!!!

叫埋no.1 去羅, 唔好話你唔知邊個no.1

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-8-29 18:14 發表
摩 兄,

With Heart, at least share with brother when no time to eat!   For project , need UNIFORM - yr friend said that (not me)   By the way, " Have Hair , Have Method" - i think yr  ...
個體育部主任可以不停打黎, 最後要熄電話.

你有無趣接濟佢?

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-30 09:47 發表

真係唔知no.1點解喎
你心目中的NO.1呀~~~

又扮痴扮傻~~

引用:
原帖由 March 於 2007-8-30 10:24 發表

我都唔係放假...我係偷走
你幾點出發??

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-30 11:09 發表

我兩點至三點
我地約左三點半, 佐敦, a u ok?

引用:
原帖由 利記 於 2007-8-30 11:53 發表

不過問黎都無我份
好很多野做
無架, 長命功夫長命做....

搵黎辛苦至在食....

成班朋友出黎玩幾開心架~~

聽晚可以去m&m. 但今日下午我同老孖有約呀

收到稅單~~ 呢舖扑街....

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-31 09:46 發表

今年有退稅喇喎, 我反而出年交少三份二
我退左稅之後都要交很.....很恨的數.

打消曬所有遊埠計劃.

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-31 10:17 發表

咁睇怕你今年要游少幾次咸水
禽晚同女友講左, 因交稅要押後賽事, 好彩得佢體諒, 咸水賽事短程賽應不受影響

而東南亞長程賽一律擱置!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-31 11:25 發表
咁今晚飲野呢???????
今晚飲野無問題, 搵多幾隻腳, 得我同你兩條友?

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-31 11:59 發表

問下咖哩同k芬....老孖話晏d返我
佢地兩條友都唔得閒!!!

引用:
原帖由 March 於 2007-8-31 13:47 發表
老婆話佢又要去力奇...唔該兩位!!!
之後你去唔去飲野?

今年英格蘭可始入利記貨....入一手先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。