推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

又要結婚呀

相關搜索目錄: 結婚
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-5 13:25 發表

呢o的唔係叫幸福, 係叫付出.

我已plan好十二月一定要去泰國, 唔返大陸!!!
去泰國......有冇預埋我地幾兄弟先...

咁晚有冇賭馬呀......我真係要戒一戒...........
一條pq都唔中...

我都想去泰國玩喎...........

等我自遊行過果面先....

我地飛起阿色去咪得0羅.....哈哈哈.....

鬼叫佢唔去得泰國呀...

我應該問題唔大....幾多點0丫.....

引用:
原帖由 March 於 2007-11-8 10:01 發表

我係...可能同埋老婆一齊黎!!
同老婆要喎....

七點咁上下啦我.................

我唔識去呀....

摩少....我地之後係咪去跳舞呀

相關搜索目錄: 跳舞

咁去維園跳......羅

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-8 12:42 發表

依家my大人又話去, 老孖預多個, thanks!!!
一個人比唔比去架

引用:
原帖由 March 於 2007-11-12 10:13 發表

我忍到手只係賭左$45
我第一次兩場馬就輸左兩舊.....

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-14 11:18 發表
好開心, 禽晚同張美妮影左相....
m記版張美妮呀.........

人地人妻來架喎.......

咁你都知既

晏少少答....好似有個function...不過唔知會唔會cancel

今日好x黑

咁不如就請3-4...如果可以的話就請埋31號啦

引用:
原帖由 March 於 2007-11-19 13:47 發表

我無問題...早d決定早d請假就可以!!
咁你問埋兩位大哥就confirm啦

係咪confirm.....係我就請假架啦

引用:
原帖由 March 於 2007-11-20 10:31 發表

我請左一陣問下批左未!!
請左邊日....兩日only

引用:
原帖由 March 於 2007-11-21 13:00 發表

上次我地只係叫左個白鱔腊腸飯....仲要打崩頭我都只係搶到兩啖食所以好難答你....不過d白鱔幾新鮮腊腸夠味飯夠香....再加上要搶食所以特別好食
腊腸......見都未見過喎

佢有九千幾個honey喎........估到天光都估唔到啦

我成日都係咁架啦.........

咁你有冇攬攬錫錫抓抓先....

另外....我地係時候要出來開個會啦

ok..........無問題......安少佢有冇take action呀......
不過佢家陣車兩頭住家,都好難同我地一齊玩啦

咁鬼頭得唔得呀................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。