推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-8-21 05:19 AM 發表
緣份既野真係好難講, 未到最後一刻都唔知誰是真命天子/女....最後....又係指何時呢?
一切從心啦.....!!!!

好多既事都無絕對既岩錯之分

只係分接唔接受

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-21 09:12 AM 發表
幸福既你講呢野....
有d幸災樂禍feel喎>.<
我會唔會咁衰呀

好多事好難去想到結果應該係點架.....

更冇話岩唔岩.....

真係要問自己能唔能夠接受既0者

琴晚阿gon話約左你呀,點知,3點都未見人,去左邊樹~~~~

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-4 04:05 發表

你講邊個阿gon呀?? 我都唔識呢個人o既?

我依家個honey轉左網名喇~~~
哎呀,你唔好踢爆佢啦

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-4 04:09 發表

題外話, 你細妹好嘛?? 讀完博士未呀? 可唔可以一齊出黎食餐飯呀?
仲讀,唔係嘛 !!!! 佢忙工作嗟 !!!

食飯幾時都得既,不過都要睇你幾時得閒架 ~~~

引用:
原帖由 利記 於 2007-9-4 04:13 發表

果然不放過任何一個機會
佢既機會係多數自己飛埋佢度架0波

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-4 05:57 發表

佢又去左性版"索k"喇 (你上個月未找線人費比我呀!!)
佢請你去飲去食去跳舞既,就經已係出糧比你架喇0波

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-4 05:58 發表

咁你地幾時唔得閒而細妹又得閒架?
幾乎 sun lunch 一定一齊食架, sat 就一定一齊食既添

不過黎近 sat 唔得,你可 join 黎近 sun
或下個 sat 囉 !!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-9-4 07:26 發表

我黎join sunday呀~~~~ 係邊度呀, 順便出糧俾我
係真唔係架你 !! ?

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-5 03:08 發表

乜剩係歡迎細摩咋.......靚仔真係唔到d既
想黎咪自動報名囉,同樣無關架啦

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-9-5 03:29 發表

係咪要舉手......叫....到....咁架
哈哈哈,都可以用腳既 !!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-1-16 04:51 發表
一個人可以有幾黑....

真係有咁黑得咁黑.....
但你無邊日話自己唔黑架啦 !!!

新年快樂,祝大家心想事成

未結婚既就快d 拉埋天窗
未拍拖既就快d 搵到另一半

賭馬既就得心應手
但係六合彩就留番比我中 !!! haha !!

相關搜索目錄: 結婚

因我都從未派過嘛 !! haha !!

引用:
原帖由 細摩 於 2008-2-14 01:44 發表

去日本都唔買手信~~~

新一年祝你同我honey日日咁恩愛, 繼續天真, 繼續愛到傻!

最緊要係身體健康, 出入平安
你想要既"日本公仔 mary",你 honey 唔肯幫你買丫嘛 !!!!

手信 ?!!!!! 食晒落個肚啦 !!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2008-7-30 04:35 發表
又有揍緊細路女o既感覺, 應該繼續,還是卻步
金魚佬~~~~細路女~~~~

難得糊塗!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。